Е-bay - тема 61! Предновогодишно пазаруване!!!

• 33 252
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Duvet & bed throw, поне аз така ги знам.
Hug  bouquet

# 106
  • София-Лагера
Снощи си купих очила,ето тези
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507211 … ame=STRK:MEWNX:IT

Видях после,че ще дойдат от Хонг Конг.Някой купувал ли е от тези?Да не са някой боклук,че са ми подозрително евтини  newsm78
Наддавам за едно нещо,ако го спечеля,ще ви пусна линк да се посмеете малко. Mr. Green

Не са истински ,ако това питаш.
Ако не носиш често очила става.
Аз нося нон- стоп и си трябват хубави и качествени /лично мнение/ Peace
Иначе ме болят очите.

# 107
Брадичке, аз от твойта мома взаимствах идеята. Ама като гледам, само съм вдигнала цената на стоката, изплашени няма  Mr. Green

Алекс1, не можеш ли да поискаш ревизиране на оценката от Ибей - разбирам ти да имаш вина, като си пуснала по - късно пакета, ама заради БПощи да ти развалят 100 - те процента, пуууу

vi_ki, какво мислиш да правиш?  newsm78

Като сме на очиларска тема - преди малко ми пристигнаха ето тези цаки Червен или Мъртъв , мноогУ доволна съм  newsm08

# 108
Е, тя оценката е неутрална - не разваля нищо. А и да разваля - голяма работа. Не ми е зор.

# 109
Като гледам формулата за оценките при мен, която е
Positives върху Positives + Negatives , ще ти отнеме няколко стотни, ама важното е, че не ти дреме, не е като при онзи азиатец, дето не можел да спи от негативния фийдбек.  Rolling Eyes Пожелавам на твоята мома не БПощи, а Китайски  Mr. Green

# 110
  • До хладилника, който обичам
Мда, единия от двамата, на които оставих негативен фийдбек, веднага ми изрева със съобщение "Благодаря за негативния отзив!" и как ми бил предложил да върна нещото; аз му припомних, че нищо такова не ми предложи, а доста грубо ме запита защо толкова късно съм му пишела.

# 111
  • В Европа!!!
По повод подаръците,ето ви една щуротийка с която да си подпирате вратите Wink:

много актуално в момента със скока на златото  Mr. Green.
И други такива от този продавач  Peace.
http://shop.ebay.co.uk/merchant/gift_zone_limited

# 112
  • До хладилника, който обичам
Хоп! какво си спечелих за 99 пенса, ново и кожено  Flutter Обичам този цвят.

# 113
Момичета, какво става с Гъбко? Няма ли да раздават пратки. Чакам вече 2-ра седмица и нищо.
Бу, честито. Много е хубава.

# 114
Пак съм аз с моя проблем относно пратката, която изпратих в Англия на 14.10 (няма информация за нея в сайта на Royal Mail). Обадих се в БГ Пощи, отдел "Рекламации". Момичето проследи пратката в тяхната база и каза, че е върната на 19.10. Не мога да разбера каква е причината на връщането  newsm78, ето и снимка на пратката. Евентуално, ако не си я потърсила , защо я връщат толкова бързо, не се ли изчаква повече време.  newsm78

Моля за мнения, благодаря   bouquet.

Брех, за 5 дни да отиде, че и да успеят да я върнат. Странна работа. Thinking

А тази червената лепенка Signature required, тук ли ти я лепнаха или в ЮК са я сложили?  newsm78

# 115
Някой питаше какво продаваме - ми аз продадох чехли Крокс и чорапи Laughing
Някой беше питал за изпращане на тежка пратка до Англия, та намери ли се тъничък вариант за изпращане на тежка пратка?

Браво  Grinning

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 19:57 от Coma

# 116
Аз питах. Намери се. Simple Smile
След като всички фирми ми отказаха такава услуга, Гив транспорт бяха супер любезни и ми взеха пратката. Ще я качат на камиона, който тръгва за Англия, и човекът там ще я прати. Доволна съм и то много, щото БГ пощи искат за колет 2.5 кг около 55 лева. Малък пакет е до 2 кг и нямаше как иначе.

# 117
  • Варна
Здравейте!
Какъв телефон пишете в регистрационния адрес?

# 118
  • Montana
Получих си "новите" боти , на които единия им ток е доста надраскан , пиша аз на англичанката , тя ми отговаря ,че явно по време на транспортирането се случило (невъзможно според мен,а и бяха мн добре опаковани), след това, щяла да реши проблема като се прибере, тъй като е на работа в момента . Това е последното и писмо :
"Sorry I haven't been in tough I work with an autistic child and hasn't cope with the fire works I'm staying to support the family I will be in touch tomorrow evening again I'm very sorry
Jeanette "
Доколкото разбирам, работи с дете аутист , и утре вечер ще реши проблема. Ако е целяла да ми стане кофти, успя.. Confused

# 119
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Снощи си купих очила,ето тези
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507211 … ame=STRK:MEWNX:IT

Видях после,че ще дойдат от Хонг Конг.Някой купувал ли е от тези?Да не са някой боклук,че са ми подозрително евтини  newsm78
Наддавам за едно нещо,ако го спечеля,ще ви пусна линк да се посмеете малко. Mr. Green

Не са истински ,ако това питаш.
Ако не носиш често очила става.
Аз нося нон- стоп и си трябват хубави и качествени /лично мнение/ Peace
Иначе ме болят очите.

Абе аз че не нося често,не нося,явно затова не ги познавам.Ама пише,че имат защита. newsm78
Как познавате кои са истински и кои не,освен по цената де. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт