Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как получихте предложение за брак?

 • 29 081
 • 85
 •   1
Отговори
 • Шумен
 • Мнения: 2
Heartpulse

Нека всеки да разкаже как е получил дългоочакваното предложение.
. Revolving Hearts

Идеята на темата е да си припомним този приказен момент. Revolving Hearts

# 1
 • Пловдив
 • Мнения: 2 032
Да помрача ли темата още с първата публикация. Ако трябва ще я изтрия, ако не е ОК.
Предложението за брак получих, след като бях казала, че не мога повече да инвестирам във връзка, която може би няма бъдеще /инвестиция на време и средства/.
Въпреки това предложението беше неочаквано /месеци след онова ултимативно изказване/. Непосредствено преди нова година бях правила фигурка на ангелче от самоизсъхващ пластелин и щях да проверявам дали се е втвърдила, насърчена от бъдещия ми съпруг да видя какво се случва с творението ми открих до него странна грозновата кутийка за пръстен във формата на кученце. Така получих предложението за брах и тогава се разчувствах наистина.
Предложението за раздяла /развод/ получих по телефона, когато си бях тръгнала с детето обидена от отношение /отсъствия, запои/. В телефонен разговор, в който аз очаквах да чуя "извинявай, искам да бъда с вас, със семейството си", аз получих "не знам как да ти кажа, но има друга". Това също си беше изненада.

# 2
 • Мнения: 12 270
1. В дискотека, по микрофона
2. На колене на терасата на един хотел-замък
3. Доста е романтичен и перфекционист, да видим как ще ме изненада..)

# 3
 • Мнения: 13 094
Заведе ме на разходка на Калиакра,там на носа точно до една пропаст,падна на коляно с пръстена,беше голяма изненада.Зад нас двама мъже пиеха вино и почнаха да ръкопляскат ,свирят и викат-браво,момче.Беше страхотно,неочаквано и романтично.

# 4
 • Мнения: 5 480
На рождения ми ден в 6.00 сутринта ме събуди. Предишната вечер бяхме навън до късно, той цяла вечер беше буден и не можеше да си намери място. Чудих се какво става, а аз исках да си поспя, защото беше неделя. Обаче той много искал вече да ми честити рождения ден, не можел да чака докато се събудя и решил, че 6 сутринта е идеалния момент. Казах му "мерси, после ще ми честитиш, много е рано", но той много настояваше, отварям си очите и той срещу мен с усмивка до уши. Казвам му: "Радваш се сякаш ти имаш рожден ден" и той изкарва кутийката с пръстена и ме пита дали искам да се омъжа за него. За мен беше много неочаквано, ръцете ми се разтрепериха, сълзи бликнаха. Един от най-хубавите дни в живота ми след раждането на сина ни и сватбата.

# 5
 • Мнения: 787
Три предложения за брак съм имала,от трима,на третото казах да.
1.Тъй и тъй сме били заедно вече доста време,живеели сме заедно,да сме взели да сключим брак.Връзката не просъществува.
2.След като го хванах в изневери,макар и само словесни(уж),ми цъфна с пръстен и букет в един парк,а аз го направих на дребни стотинки.Само наличието на колеги и много хора в парка ме спря да не го набия с букета.Бяха прекратени всякакви комуникации след това.
3. И последният..моето момче Simple SmileБеше се подготвил у тях.Цял ден надувал балони,купувал свещи,цветя,подреждал,романтика.Бяхме се разбрали след като се прибера в града да посетя родителите си и да отида към тях.Посрещна ме,качихме се в жилището и аз се настаних на терасата да изпуша една цигарка,а той все пристъпваше от крака на крак.Каза ми,че ми е подготвил изненада и трябвало да ми завърже очите.Ок,поведе ме към хола и там ми развърза шалчето и падна на коленце.От цялата му реч чух само,че съм била най-хубавото нещо,което му се е случвало в живота и нататък не помня от вълнение,освен въпроса, който ми зададе,и че казах да.Помня,че прегръщайки го усетих как скоростно му бие сърцето и видях ,че се припотил целия :Дд

Последна редакция: пн, 20 яну 2020, 17:52 от BaklavaTa

# 6
 • София/Севлиево
 • Мнения: 9 290
Скоро един младеж питаше как да предложи брак,та го разказах,ама хайде пак.
С ММ живеем почти от началото на запознанството ни,бяхме говорили за дата на сватбата,но не и за годеж.Предложи ми на Коледа 2006-та в най-големия сняг на мястото, където се видяхме за пръв път.За мен бе огромна изненада,защото въпреки че вече готвехме сватба и през ум не ми бе ми минавало,че ще има и годеж преди това.Беше хубаво,бяло и романтично и до днес си го спомням с голямо умиление.

# 7
 • Добрич
 • Мнения: 917
Моят мъж си е  дърво относно романтиката,затова получих най-неромантичното предложение.Бях в гадно настроение,защото се бях скарала с роднина.Прибрах се в квартирата,в която живеехме,сипах си чашка бира и отидох на терасата да изпуша една цигара.Да изпусна парата,а и да не го натоварвам с проблеми,които не го засягат.Дойде при мене,помълча малко и каза:"Какво ще кажеш да се оженим?"Е, не ни пречи да се подкрепяме за всичко от 2009-та насам.

# 8
 • Мнения: 66
Понеже нашето си беше връзка от разтояние, все се виждахме по Летище София.. дойде и рожденният ми ден. Аз бях наготвила някои неща и си направихме пикник до езерото на летището. Тъкмо стоях до езерото и той ме прегърна изотзад, даде ми кутийка (очевидно подаръка за РД) отворих кутийката и вътре имаше нещо като детски бинокъл. Погледнах през него и започнах да сменям снимките (едно време имаше такива детски играчки като фотоапат гледаш през него и с копчето сменя картинки) та разглеждам аз наши снимки... всяка снимк с различно послание.. на последната смимка пишеше “Би ли споделила живота си с мен!?..” махам апаратчето от очите си и гледам той до мен на коляно...падмах и аз на колене и го прегърнах, разплакахме се и двамата, чувах как силно биеше сърцето ми докато го нях прегърлана...😍 разбира се казах “Да” и вече две години и половина по късно + нов член в семейството... ❤

Последна редакция: вт, 21 яну 2020, 06:54 от Keepittsecrett

# 9
 • София
 • Мнения: 11 061
Моят мъж си е  дърво относно романтиката,затова получих най-неромантичното предложение.Бях в гадно настроение,защото се бях скарала с роднина.Прибрах се в квартирата,в която живеехме,сипах си чашка бира и отидох на терасата да изпуша една цигара.Да изпусна парата,а и да не го натоварвам с проблеми,които не го засягат.Дойде при мене,помълча малко и каза:"Какво ще кажеш да се оженим?"Е, не ни пречи да се подкрепяме за всичко от 2009-та насам.

Моето е още по-неромантично - докато разтоварвахме разни неща в един склад, ми каза, че иска да мога да го наследявам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 10
 • Мнения: 13 094
В отговор на "неромантичните" ,ще дам пример с моя близка.Приятеля й я заведе в  Париж и на Айфеловата кула й предложи с пръстен и както е реда.И тя отказа,защото не го обича достатъчно.По-късно сегашния й съпруг й казал докато миели чинии-искам да правим това цял живот.И заживяха щастливо като семейство.Та предложението ,не е всичко.Сори за офа.

# 11
 • Мнения: 525
Плаж “Хармани” Созопол, 20 юни 2018г. Около полунощ, втори спасителен пост 😀😀 исках да се качим и да се снимаме (незнам защо сигурно заради двата коктейла които бях дръпнала преди това)  таа качвам се аз той след мен обръщам се вече горе за да седна и го гледам той по долу на стъпалата със светеща кутийка с пръстен
Искам да отбележа че е много стеснителен за такива неща и срамежлив пред хора и никога не е искал сватба но само заради това че аз искам направихме уникална сватба 😍

# 12
 • София
 • Мнения: 33 701
И ние сме от неромантичните.
Първо, ми подари пръстен февруари, който не бил "годежен".
После, на 20.04 аз се напих и му предложих, той каза "да". После забременях. Следващата година август ми каза да отида да оправя документите, за да подпишем.

# 13
 • Мнения: 433
Разходка до любимото ми място паметника Бузлуджа.. 15.06.2017 Simple Smile успяхме да влезем вътре, аз, разбира се, пускам камерата и започвам да обикалям и да правя видео за спомен. Той вървеше след мен... Когато стигнах до прозорците ме бутна по рамото, обърнах се снимайки и милия беше с кутийка в ръцете с въпроса "Ще станеш ли моя жена?" :* Емоции, сълзи и от двамата, и всичко бях заснела случайно, но си загубих телефона малко след това... Но  и до днес ми е пред очите, голямо щастие Simple Smile Последва страхотна сватба и най-красивият и щастлив момент в животите ни-раждането на близначките ни :* обичам го тоя мъж..

# 14
 • Мнения: 510
На семейната вечеря той каза:
- ТЪи си ми любимата сестра от всички 5. Не бих те дал за нищо на света и искам да сме като мама и тате.
Бях много щастлива. Вече сме заедно 10 години, сега аз съм на 24, а той на 30. Имаме три деца - Гошко,
Васко (любимеца ми) и Петко.

Сестра? Мама и тате? За брат си ли се омъжи???

Общи условия

Активация на акаунт