Е-bay - тема 61! Предновогодишно пазаруване!!!

• 33 226
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
а има ли вариант той да се оплаче,че искам висока доставка,понеже звучеше доста запознат с цените да услугите от БГ до UK  newsm78

Ми като не е съгласен, да не е бидвал, да му се не види.  Rolling Eyes
да ,права си,така си е  Hug а къде да им пиша,за пръв път ми е  Embarassed
(имам и друг проблем в ПП темата,който ми е доста по-спешен,но никой не ми помага  Sad )

# 736
Бих ти помогнала, но не знам защо не си дърпа плащането автоматично.
Пиши им на Пейпал и ги питай.

# 737
MiSs CApRiCe, нямам идея къде да пишеш, дано се включи някой, който продава, аз още не го владея този висш пилотаж  Laughing .

# 738
Бих ти помогнала, но не знам защо не си дърпа плащането автоматично.
Пиши им на Пейпал и ги питай.
ето,че ми помогна,не се сетих на тях да пиша,а това къде,като се логна в ПП ли  Rolling Eyes

MiSs CApRiCe, нямам идея къде да пишеш, дано се включи някой, който продава, аз още не го владея този висш пилотаж  Laughing .
нищо шоколадче,мерси все пак   Hug

# 739
Да, на съпорта на Пейпал.

# 740
Момичета, има ли някоя от вас, която е купувала лаптоп с посредник? Въпроса ми е: звъните ли на посредника предварително, за да го предупредите, че се очаква да пристигне техника на адреса им в Англия? Доста се притеснявам, да не го повредят при транспортирането до България.  Моля, споделете как процедирате вие, ако сте купували лаптоп по този начин.  Praynig

Az съм купувала 3 или 4 и все с посредник никъв проблем, нищо по различно не съм правила и вс. си дойдоха ок!

# 741
Да, на съпорта на Пейпал.
оф,не го откривам това  Embarassed

# 742
Заповядай

Ще пусне ли някой нова тема?

# 743
mmagyca , хиляди благодарности.   bouquet

И ако може да ми отговориш на още един въпрос: ? Трябва ли да помоля продавача да отбележи на пакета, че е чупливо или, че е техника?

# 744
  • София
Препоръчайте моля продавач/марка  Стийм моп, от който сте доволни.  Praynig
аз си взех един правоъгълен отдолу. Не го ползвам много често но съм доволна поне не тече вода както казват някой за триъгълните. сега ще потърся http://cgi.ebay.co.uk/1500W-STEAM-MOP-CLEANER-2-FREE-PADS-15-FRE … sh=item230ba2c99c това е моят имам го от една година почти доволна съм.

Благодаря Hug  А защо си "почти" доволна?

# 745
  • До хладилника, който обичам
Брутелина, ставаш брутална.
Целият форум разбра, че фирмата е твоя. След като си си платила за реклама, не е нужно да ни навираш бизнеса си в очите. Който иска - ще се възползва. Ама по 3 пъти във всяка тема ми идва в повечко.
Нещо повече, Лора, официално ви предупреждавам публично да прекратите рекламния спам. Мога да ви уверя, че плащането за рекламна тема във форума в никой случай не означава флуд на форума.

# 746
Moмичета, имате ли предтсва акво означава MINT condition?

# 747
  • Варна
Moмичета, имате ли предтсва акво означава MINT condition?
Според мен е в добро състояние  newsm78
"If something is in mint condition, it is in perfect condition."

# 748
  • Варна
Ето че и на мен ми се случи да ми откажат да ми изпратят артикул- спечелих сандали за 0.99 + 3 доставка. Платих ги. Имаше и опция купи сега за 20 лири. Получих мейл от продавача, че си мислел, че 20 лири било резерв, не можел да ми ги даде толкова евтино. Laughing Е, той/тя е от Англия, как няма да разбира кое какво е? Laughing

Е, какво да го правя такъв?!
Жалко, бяха яки сандалки....

# 749
  • До хладилника, който обичам
Аз бих писала негативен фийдбек + оплакване до Ибей и арменския поп. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт