Витилиго 3

• 233 708
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 005
може би трябва да съм член на групата за да ги видя,защото не ги виждам

# 1 006
не е група, страницата е Лечение на витилиго/Vitiligo treatment, предполагам, че може да разгледате снимките без да лайквате страницата

# 1 007
  • София
Според мен, ако човек може да си го позволи, е по-добре да се лекува при човека разработил лечението.  Професор Лоти със сигурност с времето подобрява начина на лечение

Абсолютно!

Той има голям набор от най-различни лечения, съобразени със случая.Освен това подхожда към всеки човек индивидуално. В клиниките винаги те карат да се чустваш специален. При вашия случай със сигурност нямаше да подейства само биоскин терапия.

Но не вярвам да ви е казал, че той няма нищо общо с биоскин и, че не знае, че др Тасев лекува в София с негова машина

# 1 008
Здравейте.
Търся информация за  д-р Христакиева-дерматолог от Стара Загора и най-вече:
- работи ли с здравната каса(т.к имам направление);
- кога са часовете и за прегледи;
 и като цяло какво е мнението ви за нея като специалист и отношение към пациентите.
Ще съм ви благодарна ако ми помогнете Praynig

# 1 009
  • София
Здравейте.
Търся информация за  д-р Христакиева-дерматолог от Стара Загора и най-вече:
- работи ли с здравната каса(т.к имам направление);
- кога са часовете и за прегледи;
 и като цяло какво е мнението ви за нея като специалист и отношение към пациентите.
Ще съм ви благодарна ако ми помогнете Praynig

Потърсете по-назад във форума - нейни пациенти са споделяли

# 1 010
Като ям чесън и петната ми потъмняват и пак избеляват. Някой знае ли на какво в чесъна се дължи това потъмняване?

# 1 011
  • София
Едва ли е от чесъна , по- скоро от нещо друго ... или пък при мен не се получава... аз ям адско много чесън ... щях да забележа , ако има ефект. .. Simple Smile

# 1 012
Четох, че чесъна има много полезни качества сред които унищожител на токсини.

# 1 013
Здравейте, искам да попитам тези, които имат домашни uv лампи за витилиго. От какво разстояние се осветяват? Възможно ли е от такава лампа да ми се появи ново бяло петно?

# 1 014
  • по света
Здравейте, искам да попитам тези, които имат домашни uv лампи за витилиго. От какво разстояние се осветяват? Възможно ли е от такава лампа да ми се появи ново бяло петно?
Аз бих искала да попитам от къде ги купувате?

# 1 015
От Ebay.uk.co. Но тази която е на стойка не е много удобна и е подходяща за големи петна, ако си с малки петна по-добре опитай лечение с мазила и др.

# 1 016
Някъде по сайтовете бях видяла лампи които приличаха на четки за коси, може би те са подходящи за малки петна.. Ако някой има такава нека сподели  bouquet

# 1 017
Искам да споделя, че след като почнах да спортувам интезивно - тичане, фитнес усетих облекчение на кожата си. Явно така се облечкава работата на черния дроб. Така, че спортувайте  Hug

# 1 018
Здравейте,как мога да влезна във затворената група за лечение от витилиго?

# 1 019
Здравейте преди доста време (лятото) се бях включила към вас, ходих на някакви нагревки във ВМА, защото лазера не работеше, но нямаше никакъв резултат, а си ходех редовно  Cry Сега прочетох за тази биоскин терапия, някой може ли да ме информира по подробно, защото така или иначе пробвам всякакви методи в продължение на доста години  baby_neutral

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 10:21 от twitit

Общи условия

Активация на акаунт