Витилиго 3

• 233 753
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте,
Не успях да изчета всички постове по темата, но от това, което прочетох разбрах колко много хора се борят с болестта и нямат успех.
Тук бих искала да споделя моя случай: разболях се през 2010 г. след боледуване от шарка. Опитах доста неща, но непрестанното разрастване на петната не спираше. До февруари месец тази година, когато разбрах за успешно лечение в Италия. Сега съм накрая на лечението и остават съвсем мънички петънца да се заличат. Който желае мога да изпратя и снимки и да дам подробна информация за лечението, което е лазерно.

# 991
Преди дни направих и страница във фейсбук, за да могат да се информират хората и да се лекуват.
Страницата е: Лечение на витилиго/Vitiligo treatment. Там е и телефонът ми, който желае може да пише или да се обажда за повече информация.

# 992
Забелязвам бели петна и при детето си, но мъжа ми ме успокоява, че са белези от рани.
Как дерматологът установява витилиго, има ли някакви по-специални изследвания?
[/quote/]
На моето дете така установиха витилиго,  без изследвания. При различни дерматолози я водих. В началото мислех, че нещо са й зацапани ръчичките, но вечер след баня петната се открояваха повече. Личната се усъмни за витилиго и ни прати на дерматолог.

# 993
Не си спомням точно къде го четох, но една майка пишеше, че е била поставена диагноза на детето и витилиго само с наблюдение от дерматолог, но друг такъв провел някакво изследване. В тъмна стая осветил или намазал петната с нещо (или и двете) и по реакцията казал, че не е витилиго, а само някакви лишеи, които причиняват депигментацията.
Това е и причината да попитам. Явно не е нещо обичайно. Ще търся още информация по въпроса.

geri_md на колко години беше твоето дете, когато установихте витилигито? Прилагаш ли някакво лечение и помага ли?

# 994
На 4г и половина е. В края на лятото се появиха по ръчичките белите петна. Иначе имаше едно под вратлето, което растеше и се забелязва, когато кожата се излага на слънце- точно това петно не потъмнява, а то се появи миналото лято. Писах по-горе, че я мажа с отвара от листа от орех и ракия /първак/.

# 995
  • София
Здравейте,
Не успях да изчета всички постове по темата, но от това, което прочетох разбрах колко много хора се борят с болестта и нямат успех.
Тук бих искала да споделя моя случай: разболях се през 2010 г. след боледуване от шарка. Опитах доста неща, но непрестанното разрастване на петната не спираше. До февруари месец тази година, когато разбрах за успешно лечение в Италия. Сега съм накрая на лечението и остават съвсем мънички петънца да се заличат. Който желае мога да изпратя и снимки и да дам подробна информация за лечението, което е лазерно.

Здравейте!

И аз открих тази терапия на професор Лоти в Италия - казва се Биоскин - http://www.vitiligine.eu/
В началото ходих там на терапии.
Явно не са ви казали че има такава машина от няколко месеца в България. Аз ходя всяка седмица, и имам изключителни резултати. И това не е лазер, а светлина.

Поздрави

# 996
Здравейте,

Здравейте!

И аз открих тази терапия на професор Лоти в Италия - казва се Биоскин - http://www.vitiligine.eu/
Явно не са ви казали че има такава машина от няколко месеца в България. Аз ходя всяка седмица, и имам изключителни резултати. И това не е лазер, а светлина.

Поздрави
Здравейте, може ли малко информация къде в България я има тази машина? Ако е възможно и контакти някакви?  Благодаря!

# 997
"Здравейте!

Явно не са ви казали че има такава машина от няколко месеца в България. Аз ходя всяка седмица, и имам изключителни резултати. И това не е лазер, а светлина."

"Поздрави
[/quote] Здравейте, може ли малко информация къде в България я има тази машина? Ако е възможно и контакти някакви?  Благодаря! "

След всичко, което видях като компетентност в България, не бих се лекувала тук. А на професор Лоти имам пълно доверие, че провежда правилната терапия

# 998
  • София
"Здравейте!

Явно не са ви казали че има такава машина от няколко месеца в България. Аз ходя всяка седмица, и имам изключителни резултати. И това не е лазер, а светлина."

"Поздрави
Здравейте, може ли малко информация къде в България я има тази машина? Ако е възможно и контакти някакви?  Благодаря! "

След всичко, което видях като компетентност в България, не бих се лекувала тук. А на професор Лоти имам пълно доверие, че провежда правилната терапия
[/quote]

Не знам какво сте видяли в България. Аз започнах лечението в Италия. Когато доставиха машина тук - ходя тук. Имам впечатляващи резултати за първи път от 35 години

# 999
  • София
Както писах и по-рано, професор Лоти е най-големия специалист по въпросите с витилиго.

Затова и се лекувам с машина разработена от него в комбинация с лекарства разработени от него.

Неговите терапий са тествани по чисто медицински начин - 5000 човека целева група пациенти за 5 години - 72% успеваемост.

Лекаря които прилага терапията работи с неговата машина в Милано от много години

Затова се доверих на него

# 1 000
  • София
Тук има контакти с Др Тасев

https://www.facebook.com/Bioskinbg-1173507929330862/

там можете и да му пишете директно
Иначе телефона на др Тасев е 00393286932910 - има и VIBER,  или може да звъннете на Симона - тя извършва процедурите -  0878383845 за да се уговорите за преглед

# 1 001
Тук има контакти с Др Тасев

https://www.facebook.com/Bioskinbg-1173507929330862/

там можете и да му пишете директно
Иначе телефона на др Тасев е 00393286932910 - има и VIBER,  или може да звъннете на Симона - тя извършва процедурите -  0878383845 за да се уговорите за преглед

Благодаря много

# 1 002
Според мен, ако човек може да си го позволи, е по-добре да се лекува при човека разработил лечението.  Професор Лоти със сигурност с времето подобрява начина на лечение

# 1 003
Здравейте,
Може ли да качите снимки тук или във фб

# 1 004
Вече са качени във фейсбук, скоро ще кача още

Общи условия

Активация на акаунт