Витилиго 3

• 233 713
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 020
Записвам се д а следя темата. Моля ако има и други с мнение за този български доктор, да пишат.

# 1 021
  • пак там
Искам да споделя, че след като почнах да спортувам интезивно - тичане, фитнес усетих облекчение на кожата си. Явно така се облечкава работата на черния дроб. Така, че спортувайте  Hug

С две ръце за!

Сигурно ставам досадна на желаещите да постигнат бързи резултати, но лекуването на кожата е козметичен ефект. Витилигото не е кожно заболяване, а автоимунно. Лечението трябва да е отвътре, не отвън. Повтарям се, но откакто започнах да лекувам инсулинова резистентност (открита случайно, между другото), да спортувам по-интензивно и по-внимателно да подбирам храната си, от почти бяла вече съм почти с нормална кожа. Спирането на което и да е от факторите при мен забавя моментално процеса на затъмняване на петната. Но откакто започнах да правя това - нови петна просто нямам! Това е вече пет години.

# 1 022
  • София
Здравейте преди доста време (лятото) се бях включила към вас, ходих на някакви нагревки във ВМА, защото лазера не работеше, но нямаше никакъв резултат, а си ходех редовно  Cry Сега прочетох за тази биоскин терапия, някой може ли да ме информира по подробно, защото така или иначе пробвам всякакви методи в продължение на доста години  baby_neutral
Здравейте!
Ами аз съм писал доста - просто разгледайте по-назад.Сайта на български също ще е готов всеки момент. Ако ви интересува нещо конкретно - питайте! Или звъннете на лекаря - той ще ви обясни

# 1 023
Привет. Забелязвам едно бяло петънце без пигментация по кожата на крака на 3 месечното ми бебе. Не е по рождение. Ще се консултирам с лекар, но все пак да попитам дали Витилигото може да се прояви при толкова малко бебе?

# 1 024
  • София
Привет. Забелязвам едно бяло петънце без пигментация по кожата на крака на 3 месечното ми бебе. Не е по рождение. Ще се консултирам с лекар, но все пак да попитам дали Витилигото може да се прояви при толкова малко бебе?

Здравейте!

Честно - не знам! Питайте доктора - той ще ви отговори
вече има и сайт -
http://www.vitiligo.bg/

# 1 025
Благодаря!

# 1 026
Потърсете инфо за американския патентован продукт "Трансфер фактор", използва се при автоимунни заболявания. Дано тази идея помогне на някого, каза ми го моя роднина и аз го споделям защото бих искала и на мен така да ми споделят за нови методи за лечение.

# 1 027
Четвърти месец с лампата на филипс и витамин Б12,витамин ц и Б9 + псевдокаталаза(смесвана в домашни условия) ....петната по лактите са на 30-40% репигментация.(с лунички)Новите малки петна от лятото ги няма вече..и старите се свиват бавно (доста бавно), но пък славно по границите си.Решена съм да изтарпя цяла година и за сега резулатите са обнадеждаващи...устните ми вече не са като на призрак ,бяха изгубили част от контура си и петната в ъгълчетата им изглежда се свиват.Най -упорити са петната по връхчетата на пръстите на краката и ръцете...но и за тях не губя надеждаа.Ако успея да изровя снимките, които направих преди да започна ще постна тях и новите с резултати.
Успех на всички! bowuu

Бъдете позитивни!!!

# 1 028
Това е чудесно, поздравления! Аз също си взех лампата на Филипс,но още не съм я изпробвала. А би ли споделила как точно се ползва? В смисъл мажеш ли с нещо кожата преди облъчването, от какво разстояние се облъчваш и по колко време?

# 1 029
# 1 030
когато бях ха 10 години ми се появи бяло петно над окото.за 2 седмици се уголеми.майка ми ме заведе на лекар който каза да стоя на Nature Sunny и да ям много магданоз .смях несмях мина ми и не се появи отново никога

# 1 031
Някой може ли да ми каже как да кача снимки тук искам да ви покава разлика м/у преди лампата на филипс и след 5 месеца ,но немога да разбера как да кача снимките?Благодаря.

# 1 032
 ЕТО ВИ И СНИМИКИТЕ,КОИТО БЯХ ОБЕЩАЛА  bowuu Blush
 ПРЕДИ

СЛЕД 5 МЕСЕЦА ФОТОТЕРАПИЯ И ВИТАМИНИ:

# 1 033
  • София
Невероятно , дано успееш напълно . Ще се радвам да ни държиш в течение Simple Smile  bouquet

# 1 034
  • София
Аз за съжаление спрях лечението си с vitiligo organics , имах видим резултат ... Но забременях и не ми понася аромата . Надявам се да го продължа в последствие и да има ефект Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт