Витилиго 3

• 233 800
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 885
Здравйте , искам да помогна на всички с това заболяване и ще ви кажа как при мен някои от петната изчезнаха.Когато се установи ,че е витилиго започнах с Витикс ,които не помогна,след това открих една рецепта с листа от орехи и ракия(първак) приготвя се много лесно:слагате листа от орехи повечко в един буркан и се заливат с ракията и се оставя така за 2 седмици в хладилника след това запомвате да се мажете с отварата с памуче сутрин и вечер при мен имаше ефект ,след това започнах с протопик 0,1 маз ,които също помогна при мен Simple Smile Успех ви желая на всички ,защото съм минал през това ,което и вие.

# 886
Здравейте, някой ползвал ли е  дермаколор за прикриване на петната и върши ли работа, защото прочетох много добри отззиви, но аз не искам да го използвам по лицето, а по тялото (бедрата).Наистина ли прикрива петната почти до естествения вид на кожата, навсякъде по тялото ли може да се използва, само камофлажен крем ли се купува или и други продукти за допълнителен ефект, колко време издържа И АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕТЕ ЦЕНАТА. Благодаря предварително

# 887
avatarblade, а кой ви назначи това лечение?
След като прочетох за проведено изследване тук  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9394983  реших да пробвам и засега резултатите са много добри.

# 888
  • София
Ето и резултатите от 4-5 терапий
извинявам се на всички, че толкова се забавих с публикуването

https://drive.google.com/file/d/0B6dU2DnEsrA1TUt6QjZCblQ1ZEk/view?usp=sharing

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 11:49 от krazy501

# 889
Ето и резултатите от 4-5 терапий
извинявам се на всички, че толкова се забавих с публикуването

https://drive.google.com/file/d/0B6dU2DnEsrA1TUt6QjZCblQ1ZEk/view?usp=sharing
много добри резултати,поздравления!
Чак не е за вярване...

# 890
Здравейте, някой ползвал ли е  дермаколор за прикриване на петната и върши ли работа, защото прочетох много добри отззиви, но аз не искам да го използвам по лицето, а по тялото (бедрата).Наистина ли прикрива петната почти до естествения вид на кожата, навсякъде по тялото ли може да се използва, само камофлажен крем ли се купува или и други продукти за допълнителен ефект, колко време издържа И АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕТЕ ЦЕНАТА. Благодаря предварително
здравей,аз го ползвам от години и върху лицето,но напоследък от 1 година ползвам това и съм мн по-доволна като цвят https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200457959486427&se … ype=3&theater

# 891
Здравейте!Искам да ви попитам как си забелязахте петната първоначално,как ви се появиха? И в началото по-тъмни ли са и после изсветляват,така ли или още в самото начало са си доста бели?

# 892
Здравейте! Искам да попитам как ви се отразяват петната на живота. Аз чувам какви ли не негативни  коментари. Хората приемат ли ви? А с работата как е? Пречи ли ви това? Причина ли е да ви  махнат от работа? Отблъскват ли ви хората. Мен има хора даже не искат да ме погледнат заради петната по лицето Sad. Млад човек съм, а искам да се оженя. Всяко момиче ме отблъсква заради петната. Моля ви дайте съвети, как постъпвате вие.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 20:59 от user7_

# 893
Здравейте! Искам да попитам как ви се отразяват петната на живота. Аз чувам какви ли не негативни  коментари. Хората приемат ли ви? А с работата как е? Пречи ли ви това? Причина ли е да ви  махнат от работа? Отблъскват ли ви хората. Мен има хора даже не искат да ме погледнат заради петната по лицето Sad. Млад човек съм, а искам да се оженя. Всяко момиче ме отблъсква заради петната. Моля ви дайте съвети, как постъпвате вие.
Мисля,че си въобразяваш Simple Smile Или пък се движиш в среда с примитивни хора.Нормален човек не би реагирал така.Но по-добре ще си ,ако ги маскираш Simple Smile

# 894
  • пак там
Омъжена съм, имам прекрасен съпруг и шестгодишен син. При все, че не съм красавица  Mr. Green

Винаги ще има прости хора, които ще реагират неадекватно. Просто трябва да се научиш да не им обръщаш внимание.

А момичето, това, което ще те заслужава, ще се намери, не се притеснявай!

Имам достатъчно познати, включително и мъже, с прекрасни семейства. Витилигото не им е попречило да са щастливи.

Витилигото не те прави човек втора класа, повярвай!

# 895
  • СОФИЯ
user7_ , може би сам трябва да се приемеш и харесаш такъв, какъвто си...да забравиш за петната и да не обръщаш внимание на негативните реакции. И аз съм имала своите притеснения, но с времето разбрах, че хората около мен - семейство, приятели, колеги изобщо не се впечатляват от петната ми, приемат ме като личност, характер,  човек, а не като външност. Без притеснения обяснявам и на децата си - 7 годишни, когато ме питат какви са тези петна по ръцете ми, с които са свикнали, но все пак предизвикват интерес ...
Витилиго е болестта на интелигентните и чувствителни хора! Peace

# 896
Благодаря ви за думите. Приемам съветите ви и ще се опитам да ги приложа.

# 897
Здравейте!Искам да ви попитам как си забелязахте петната първоначално,как ви се появиха? И в началото по-тъмни ли са и после изсветляват,така ли или още в самото начало са си доста бели?
в момента имам на лявата си ръка точно над пръстите в широкото място няколко петна- само там никъде другаде няма. Забелязах ги, когато ръцете ми се поопекоха от разходките с количката. Не знам дали е витилиго , но ужасно прилича на него. Имам чувството, че ако забележа и някъде другаде ще се побъркам Tired

# 898
Здравейте, бих искал да попитам знаете ли някъде около Велико Търново да има  уред за фототерапия.

# 899
Здравейте, бих искал да попитам знаете ли някъде около Велико Търново да има  уред за фототерапия.
Нямате ли кожна клиника ,провери,ако не най близко ти е Стара Загора,Пловдив!

Общи условия

Активация на акаунт