Витилиго 3

• 233 707
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 065
# 1 066
Моля  Simple Smile
Добре е да споделяме опит и мнения!

# 1 067
В момента спазвам АИП,който е строгия вариант на палео-без никакви въглехидрати,зърнени,бобови,домати,картофи,без ядки и семена,без кафе,никаква захар и подсладители.Само месо риба зеленчуци от позволените и плодове.Много се надъхах-едно момиче от една група за АИ сподели ,че при нея много от петната са се затворили при спазване на диетата.След около 2 месеца строг АИП се въвеждат някои храни,но глутен и бяла захар не се ядат за цял живот,ако искаме да сме в пълна ремисия.Това е,което прочетох а и говорих нутриционист.Ще споделя ,ако видя поне едно затворено петънце
п.п.между другото се споменава и за излекувани от хашимото,ПА,някакъв колит забравих думата,нещо с у започваше,и други АИ със сложни имена-не ги запомних.

# 1 068
Миналата седмица ходих до ЛЛ по друг повод и тя като ме видя : ...от два дена за теб си мисля ...донесли й брошура за някакъв крем - нов (за нея и мен) - Vitiskin - мажело се 2 дн и после се разреждало мазането - някой с лични впечатления?

# 1 069
  • СОФИЯ
Аз ползвах Vitiskin, за който моя приятелка ме информира, но нямаше ефект... Всъщност не бях и много сериозна в употребата му, т.к. се мазах само 1 месец зимата без излагане на слънце, а според указанията след намазване се излагаш на слънце.

# 1 070
Здравейте!
Ползвала съм продуктите от серията Vitiks-без резултат.
Vitiskin ,мисля че е крема за деца.За възрастни е Vitiks.

# 1 071
Да,Витискин е за деца.Ние го ползваме от зимата,но не виждам резултат. Ще видим сега като се излага на слънце след мазането дали ще има ефект.

# 1 072
ок, благодаря, ще питам в аптеката, когато намеря къде го продават(ако някой знае за Варна? )...явно личната се е объркала ...аз отдавна съм прескочила детската възраст... Simple Smile

# 1 073
  • пак там
...Само месо риба зеленчуци от позволените и плодове...

Следете работата на бъбреците, защото тази диета силно натоварва отделителната система.

# 1 074
Витикс и Витискин са два продукта на две различни компании.Възрастова граница не знам да има.Относно диетата,аз съм на безглутенова диета от 2 месеца и без млечни продукти.Взимам гинко + фолиева киселина и остава да се надявам на чудо.

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 23:40 от tonimoni

# 1 075
Някой дали има опит с медицински камуфлаж? Като процедура, надеждност, трайност, естетичен вид?

# 1 076
Миналата седмица ходих до ЛЛ по друг повод и тя като ме видя : ...от два дена за теб си мисля ...донесли й брошура за някакъв крем - нов (за нея и мен) - Vitiskin - мажело се 2 дн и после се разреждало мазането - някой с лични впечатления?
не е никак нов,на мен не ми действа изобщо.И въобще как ще се лекува с крем,нещо поразено отвътре?

# 1 077
...Само месо риба зеленчуци от позволените и плодове...

Следете работата на бъбреците, защото тази диета силно натоварва отделителната система.
кое точно ги натоварва  newsm78 това е доста балансирана диета,месо се яде веднъж на ден,като салатата е поне 3 пъти по-голяма.Всички въглехидрати и захари са забранени и само тлъсто месо и риба дават енергия на организма при тази диета.Аз говоря с много хора,които я спазват,всички се повлияват добре рано или по-късно Simple Smile

# 1 078
# 1 079
  • София

Аз го ползвах и имаше видом ефект след около 2 седмици , продължих ползването около 2 месеца . След това забремвнях и го спрях заради аромата му (мирише доста гадно ) а на мен и без това ми се повръщаше от всичко Simple Smile Мисля да подновя използването му след раждането .

Общи условия

Активация на акаунт