Витилиго 3

• 233 679
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 095
Някой ходил ли е в новата клиника, където са разработили Bioskin ( от италианския доктор Лоти), записах си час идната седмица, пък ще видим какво ще стане. Ако някой е пробвал, ще се радвам да сподели мнение  Thinking

Има човек от групата,с много добри резултати-KRAZI или нещо подобно е ника му-върни се назад в темата,ще намериш

Извинете, не съм преглеждала назад и благодаря  Wink

# 1 096
Ровейки тези дни по-активно, попаднах на тази хранителна добавка - http://www.nowfoods.bg/now-foods-glisodin. Някой пробвал ли я е?

Според мен би могло да се ползва при витилиго, още повече, че съдържа супероксид дисмутаза (изключително мощен антиоксидант) от пъпеш. Като приключа с опаковката Гинко Билоба, ще си взема това и ще пробвам.

Също така се чудя, някои марки хранителни добавки предлагат продукти за стимулиране образуването на меланин, примерно http://bg-fitness.com/biotech-usa-solar.html.

Ще се радвам да чуя още мнения:)

ПП: Откъде си купувате Витикс гел на по-изгодна цена? В аптеките, които проверих цената се движи около 60 лв. Смятам да започна с него, докато стане време (зима), ако изобщо се престраша да ползвам Елидел и Протопик.

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 12:55 от Petq_mi

# 1 097
http://evromedbg.com/?product=vitix-gel това е от вносителя на продукта,по-евтино не мисля,че има.
Втората добавка ми изглежда надеждна,понеже на хората с нашия проблем ,L-тирозин не им е достатъчна.
Елидел и Протопик -не.Всичко,което нанасяме на кожата влиза в организма.Това са кортикостероиди,които са опасни за здравето в дългосрочен план.
Успех по пътя.....Simple Smile

# 1 098
http://evromedbg.com/?product=vitix-gel това е от вносителя на продукта,по-евтино не мисля,че има.
Втората добавка ми изглежда надеждна,понеже на хората с нашия проблем ,L-тирозин не им е достатъчна.
Елидел и Протопик -не.Всичко,което нанасяме на кожата влиза в организма.Това са кортикостероиди,които са опасни за здравето в дългосрочен план.
Успех по пътя.....Simple Smile

Благодаря за мнението! Вчера попаднах в онлайн магазина на аптека Адонис. Там беше на промо цена 43 и нещо. Утре ще мина да видя.
И аз съм силно разколебана за др.мазила. Беше ми обяснено, че са калциеневринови инхибитори, действали като кортикостероиди, но без страничните им ефекти...

# 1 099
Ровейки тези дни по-активно, попаднах на тази хранителна добавка - http://www.nowfoods.bg/now-foods-glisodin. Някой пробвал ли я е?

Според мен би могло да се ползва при витилиго, още повече, че съдържа супероксид дисмутаза (изключително мощен антиоксидант) от пъпеш. Като приключа с опаковката Гинко Билоба, ще си взема това и ще пробвам.

този пшеничен протеин в състава не ми харесва,това май е глутен newsm78

# 1 100
Да, глутен си е. Ето тук има повече инфо - https://biomall.bg/bio-naturalni-hranitelni-dobavki/bio-antioksi … now-foods-kapsuli

Аз лично нямам проблем с това, поне така мисля и ще пробвам като приключа с Гинкото.

# 1 101
Някой ходил ли е в новата клиника, където са разработили Bioskin ( от италианския доктор Лоти), записах си час идната седмица, пък ще видим какво ще стане. Ако някой е пробвал, ще се радвам да сподели мнение  Thinking

Здравейте,ходихте ли до въпросната клиника? newsm78

# 1 102
Някой ходил ли е в новата клиника, където са разработили Bioskin ( от италианския доктор Лоти), записах си час идната седмица, пък ще видим какво ще стане. Ако някой е пробвал, ще се радвам да сподели мнение  Thinking

Здравейте,ходихте ли до въпросната клиника? newsm78

Добър ден, да ходих, започнах процедури, лекаря малко ме скастри, защото му казах, че пробвам каквото видя и ми каза, че така може да си усложня положението.За това ви съветвам да внимавате какво пробвате за самолечение. Препоръчвам ви да посетите и вие, имаше доста тежки случаи и хората казваха, че има подобрение. За първи път и аз съм доста позитивно настроена.

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 10:04 от twitit

# 1 103
Здравейте,ето какво ми поподна-Мехлем при витилиго-30 г.6 лв. на "Билкова градина"ООД-В.Търново.Това е продукт на Емил Елмазов-сам отглежда билките и произвежда продуктите.
НА www.bilkaria.com може да видите повече.
Успех!

# 1 104
Zdraveite mili maiki! Iskam da vi popitam neshto...mn sam pritesnena nadqvam se mn che ne sam prava....stava na vapros za sina mi koito e na 3meseca i imashe edno malko bqlo petance okolo papa i sega gledam che e stanalo dosta po golqmo  i se poqvilo edno malko petance na kracheto mn se nadqvam da ne e vitilogo a nqkoq gabichna infekciq...imala li q nqkoq mama podoben sluchei molq pishete mi
Blagodarq vi!

# 1 105
Zdraveite mili maiki! Iskam da vi popitam neshto...mn sam pritesnena nadqvam se mn che ne sam prava....stava na vapros za sina mi koito e na 3meseca i imashe edno malko bqlo petance okolo papa i sega gledam che e stanalo dosta po golqmo  i se poqvilo edno malko petance na kracheto mn se nadqvam da ne e vitilogo a nqkoq gabichna infekciq...imala li q nqkoq mama podoben sluchei molq pishete mi
Blagodarq vi!
Не знам да има случаи на витилиго при толкова малко дете.Все пак е необходима консултация с лекар,който ще прецени. Едва ли някой тук може да каже дали е витилиго.Не се притеснявайте излишно, а заведете детенце да го види специалист.

# 1 106
Здравейте, бих искала да попитам: Баща ми има витилиго от около 20 години, в началото пробваше да пие билки и хранителни добавки, но не даваха резултат. Петна имаше големи и по цялото тяло, но не ставаха по - големи. Наскоро започна нова работа и се премести в друг град. Когато се прибра ми направи впечатление, че петната му са се разраснали, дотолкова, че на ръцете до лактите цялата му кожа е бяла, а на лицето има само два участъка с неговия цвят на кожата. За мен беше притеснително, че 20 години вителигото не се развиваше, а е започнало сега. Също косата му, която беше прошарена, сега много бързо е почти побеляла. Видя ми се понапълнял. Категорично отказа да отиде да си направи изследвания, твърди че се чувства добре за годините си. Четох информация из интернет, че понякога вителигото е свързано и с проблеми с щитовидната жлеза, но рядко и че е нормално изведнъж да се "активизира"  newsm78 Чудя се дали има повод за притеснение наистина и дали да настоявам да си направи изслдвания някакви и ако да, какви по - точно. Понеже сте запознати, реших да помоля за съвет.
                                                                    Благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 1 107
Здравейте, бих искала да попитам: Баща ми има витилиго от около 20 години, в началото пробваше да пие билки и хранителни добавки, но не даваха резултат. Петна имаше големи и по цялото тяло, но не ставаха по - големи. Наскоро започна нова работа и се премести в друг град. Когато се прибра ми направи впечатление, че петната му са се разраснали, дотолкова, че на ръцете до лактите цялата му кожа е бяла, а на лицето има само два участъка с неговия цвят на кожата. За мен беше притеснително, че 20 години вителигото не се развиваше, а е започнало сега. Също косата му, която беше прошарена, сега много бързо е почти побеляла. Видя ми се понапълнял. Категорично отказа да отиде да си направи изследвания, твърди че се чувства добре за годините си. Четох информация из интернет, че понякога вителигото е свързано и с проблеми с щитовидната жлеза, но рядко и че е нормално изведнъж да се "активизира"  newsm78 Чудя се дали има повод за притеснение наистина и дали да настоявам да си направи изслдвания някакви и ако да, какви по - точно. Понеже сте запознати, реших да помоля за съвет.
                                                                    Благодаря предварително  bouquet  bouquet

Витилигото обикновено ( не задължително) е в корелация с други автоимунни заболявания.При мен е щитовидна жлеза. Лечението и не повлиява и не подобрява витилигото. Но докато витилигото се счита за козметичен проблем, другите автоимунни заболявания изискват адекватно лечение.

# 1 108
Здравейте!
Преди време попаднах на инфо за лечение на витилиго със изсушена змийска кожа и мед.
Наскоро пак се "срещнах"с това знание .
Ако имате мнение по въпроса,ще се радвам да го споделите .  Simple Smile
Хубав ден на всички!  Peace

# 1 109
Здравейте и аз имам витилиго от около 12-13 години.Появиха ми се първите петна при силна уплаха.Едното е на средния ми пръст,другото на лакътя.Не са много големи петна.Да чукна на дърво от тогава до сега имам още две нови петна на ръката отгоре,които също не са много големи.В началото ми изписаха витикс гел..от него имаше някакво подобрение на петното на пръста почти се заличи,това на лакътя не.След няколко години реших пак да си взема витикс..полза никаква и в сравнение с първата тубичка тази втората беше с По малко количество,доста по разредедена и гел топченцата почти липсваха..а цената беше по висока..след това ми донесоха някакъв крем от италия..не му помня името,но полза нямаше.Та да споделя с вас..тази година си намазах едното петно по голямото с мляко от смокиня..намазах го само веднъж..мястото потъмня доста а самото петно стана розово и така около месец..след това стана на малки мехурчета и се напука и избели и сега петното е почти незабележимо..мисля пак да повторя.А това което е на лакътя ми някак си само се смали и пигментира...все още си е там,но по малко..аз съм доста тъмна и си личат много петната...но зимата направо изчезват.

Общи условия

Активация на акаунт