СЕПТЕМВРИЙСКОТО дете ще боядисва яйчице:-))

• 69 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Еха, Флу, чудесни новини донесе. Hug Много лека бременност да караш и още по-леко да ти мине раждането!
Дес, стискам палци нещата при вас да се наредят и неразрешения проблем да се разреши.

# 451
Флу страхотна новина.Лека бременност,Няма по-голяма радост  Heart Eyes

Деска  Hug

# 452
  • София
Флу, честита и от мен!  Hug Нека бъде лека и всичко да е наред!
Деска, дано се разреши проблемът ти!
Стел, а за теб колко се радвам!  Heart Eyes

# 453
Флу честито и от мен!Много лека бременност ти пожелавам и на финала едно малко ангелче!!!
Стел май още малко остава!!!Леко раждане!!!

# 454
  • Пловдив
Флу браво за тази новина-да сте живи и здрави!
Стел,прекрасни дни до раждането,ако не е тайна какво бебче очаквате! Blush

# 455
Хей Флу мерси много за хубавите пожелания и супер се радвам за бремеността ти. Да ти е лека и безпроблемна и да гушкаш на есен едно прекрасно и здраво бебенце. Много се радвам, че се разписа след толкова дълго прекъсване. Надявам се да го правиш по-често.

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания за раждането на Ина.
Вие сигурно сте видяли снимките във Фб, ама ако не сте ето линк на който му се гледа.

Аз имах едно супер бързо и лесно раждане. Не съм вярвала, че може и така бързо да се ражда и да се възстановява човек. ПОлучих контракции към 12 през ноща, обаче супер бързо станаха на 5 мин. Ама и предния път с Яна така почна и си стоях до сутинта в къщи. И реших да се обадя в болницата да питам кога се ходи при второ раждане в болницата  Laughing И те ми викат ми като не се чуствате вече удобно в къщи или ако ви истекат водите. И после имах няколко по-силни котракции и викам на половинката да тръгваме. Отидохме към 1:30 и точно ми записваха тоновете и те взеха, че ми изтекоха водите, а аз си мислех, че съм се напишкала  ooooh! И после ме прегледаха и казаха, че имам 6 см разкритие и хайде в родилната зала. И докато половинката попълни документите и ме запише в болницата и тя тръгна да се ражда и в 3:07 се появи нашата Ина 3970 гр и 55 см. А Яна беше 3970 и 54 см. и са точно с 2 години и 6 месеца разлика  Wink Най-хубавото, че нямах никакви разкъсвания и епизотомии, а предния път си имах. Даже лекарката и акушерката се чудеха как така. Ама това беше най-хубавото, защото възстановяването е в пъти по-бързо. Още на същия ден следобед се чуствах супер фит, никакви проблеми със ставане и ходене до тоалетната. Пожелавам на всяка такова раждане. Много съм доволна.
Но този път имах късмет с акушерката. Беше младичка и много мила, правише ми топли компреси и сигурно това помогна. А като се сетя предния път какви ли масажи не правих, висях клекнала и какво ли не, само и само да не ми направят епизотомия, ама не успях да се размина. А този път нищо не съм правила и така суперско мина.
Поради тази причина още в петък се прибрахме в къщи. Първите 2 вечери бяха леко кошмарни, защото Ина се будеше често, Яна дойде при нас да спи, та хич не успяхме да спим. На всичко отгоре през деня Яна беше супер кисела и крива. Но от понеделник вече е добре и мисля, че е тя посвикна с бебето.
Ина иначе досега си спинка спокойно и през деня и ноща. Даже имаше нощни паузи по 6 часа  Shocked, а през деня си цока на около 3 без да и правя режим. А аз така не съм свикнала от Яна  Wink
Иначе като се появи Ина и Яна ми се струва толкова голяма. КАто я обличам ми се вижда супер голяма, сревнение с бебо. Обаче като е навън самичка с други дечица си е пак такава мъничка.
Яна все още не си играе много с бебето. Радва му се и го гледка, ама не е чак толкова заинтересувана от него. Ще видим нататък как ще е. Но първите 2-3 дена бяха доста изнервящи.
Аз за момента имам помощ от майка ми, та не мога да се оплача, че ни е тежко, а и Ина като поспива е добре. Да не дърпам дявола само за опашката де.

Стел то и при теб не останало много. НАслаждавай се на времето преди раждането и после раждането да мине леко и без проблеми.

А за цветовете и Яна не е много в час, ама аз си спомням от моя племеник, че до бая не ги разпознаваше. Но при Яна забелязвам, че последно време има напредък и вече ги понаучава. И имам чуството, че на немски ги знае по-добре от колкото на Български.
Иначе може да се облича изцяло сама, ама това го дължа не немската дисциплина. Е ципове не може да си закопчава, но всичко друго се спрявя сама, което разбиране сутрин ни позабавя като ходим на ясла, защото тя иска сама да се облича.

Деси горе главата, всичко ще се нареди по правилата.

# 456
  • София
Петка, така се радвам, че си имала хубаво и бързо раждане! Hug Чудесно вървят нещата при вас, пожелавам ви все така спокойно да се гледате!  bouquet

Яна и на мен ми се видя голяма на снимките до бебето. Simple Smile Има и нещо ново в очичките- личи си, че е кака. Wink

Флу, приятно ми е, че сподели и тук прекрасната новина!  Heart Eyes

Деси, да се разсейват бързо облаците! Hug

Галя е с афти и устичката много я боли. Sad Още сутринта хленчеше и беше крива, оплака се, че я боли нещо в устата. Заведох я при педито- видя афтите, предписа някакъв нов спрей и каза, че няма проблем да отиде на градина. Галя междувременно се поободри, оставих я в яслата. Следобяд я взех пак крива и отпаднала, дори й бяха мерили температурата. Вечерта качи 38.5, дадох Ефералган на сироп. Пи мляко и хапна малко макарони. Откакто е легнала, вече два пъти се буди с много плач. Боли я устичката, отделя много слюнка, а пък от слюнката се задавя, докато спи. Косьо изкара такъв стоматит, но беше в по-горна група. Утре ще я оставя вкъщи, дано този спрей да подейства и да разнесе бързо афтите! Praynig

# 457
Ооо, Суити, горкото... Като zнам дори само една афта колко боли, представям си какво й е  Sad
Защо така са много, лекарката каzа ли нещо? Да не е нещо.. вирусно, може ли иzобщо да е? Дано поне бърzо минат, наистина  Praynig

Пете, все така леко да ви е, дано...

Иначе мерси, момичета, на всички ви.   Hug
Някак много ми стана приятно, като ви прочетох... както преди. Помогнахте ми, определено  Wink

# 458
Суити, за седмица ще се оправи, но горкото дете. Много съжалява, че ви е застигнало. Маги изкара един, но това дете с нищо не показа, че изпитва болка, дори прояде.

# 459
  • София
Деси, две афти видя сутринта педито. Rolling Eyes  Вероятно са станали повече до края на деня. Причинителят е херпесният вирус. Херпангината е в същия "кюп". Ще видим утре как ще е.

Сид Hug

# 460
Флу, прекрасна новина в червено! Simple Smile
Всичко да е наред до наесен Simple Smile

Сови, дръж се  Hug

Жуже, ужас  Confused
много коварно място е това.

Суити, съчувствие за Галето.
Стоматит, гингивит - ужасни работи  Confused

Рафи, пак си си сменила самоличността  Laughing

Петка, все дно за мен пишеш - второ прекрасно и бързо раждане.
Ще се стиковате бързо, все пак нов човек в къщата е.

Стел, вЕрно, откак е на ясла, страшни концерти - пее, танцува, много, много мило.

# 461
  • София
Здравйте.
Жужа-много неприятна случка за мъжа ти, дано бързо да се възстанови от стреса.
Петка толкова ми беше приятно да разгледам снимките-толкова сте сладки.Много се радвам ,че така лесно си родила.Много ми беше приятно да те прочета.
Флу-прекрасна новина -честито.

Ние сме добре,махнахме и конците и иглата,но детето е много травмирано.Малко да си одраска здравата ръка и я стиска в юмрук с часове.Иначе не спира да палува,пада,става.Вечер стоим навън по 2-3ч.На пързалката детоа стана инцидента не продумва изобщо да се пързаля,а в други градинки се пързаля,тази ме кара да я биеме.От общината пращат всеки ден чистачки да почистват градинката-това никога не се  случвало. ShockedИначе му зъвързвам с пликче ръчичката,че нали се рови по пясъци.Цветове познава червено,бяло,черно и зелено.Онзи ден излизаме с него и баща му и той вика на кака си-ние излизаме с мама и тати на магазините,а ти оставаш тука сама да си гледаш лаптопа.На 2г.6м. и знае да се фука.Като го водиме по големите вериги веднага вижда щандовете с играчки и ни води там да разглеждал.Баща му много го е разглезил всичко му купува и а зсега се боря с него да намалим покупките.

# 462
Стеф аз не вярва много в тези неща, но защо не му леете куршум на Васко?  Heart Eyes

Вики пак съм в розово. Момиченце ще е. Не остана. Юли месец ще е, но не мога да си избера дата. Нали пак ще съм със секцио.

Ей Иринкаа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ми гледаш зетя. Още малко и избор ще има  Joy

Суити гушки за теб и за Галето  Heart Eyes

Ния пък  и беше с конюктивит.После се и разболя.  Слава Богу оправи се. СЕга е при баба си, че всичките и болести ги лепнах аз.  Wink
Нещо ефикасно да знаете, за кашлица и гърло, което да става за мен - дъртата магарица  Mr. Green

# 463
А да, аz исках да питам Стеф zа Васко - нали беше писала, че zаzдравява, но не могат да кажат ще може ли да го движи добре, ако съм раzбрала правилно.. Сега как е, дали ще се въzстанови в двигателно отношение? Дано...
И zащо седи още там тая пърzалка? Няма ли кой да я отреже с един флекс.. примерно?

И това щях да питам още преди, някой вече го беше предложил, zащо я съветвате да му лее куршум? Какво общо има това с многото лоши случки, смята се, че предпаzва ли? Не е ли само против страх, или от сорта?
Аz не раzбирам грам, zащото... абе тия неща не са ми силната страна, да кажем. Питам просто  Peace

Стелка, Стодал, такива раzни сиропи. За гърло може нещо леко, има такива. Аz примерно винаги си имам от БГ едни, Проповит Ц се каzват. Пчелен прополис с вит.Ц... хубави са на вкус, а и съм си наумила, че помагат. Мисля си, че би трябвало да стават zа бременни.

И малко в страни.. не zнам как се и ще се оправяте с две деца преz две години и нещо. Будите въzхита у мен. Тя ме побърква, не ми се zанимава да описвам какви бели прави.. почти всекидневно. Грандиоzни... Не zнам, сигурно й е и скучно, но докато сме още и двете в къщи... на моменти съм на ръба да иzперкам. Съвсем сериоzно...

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 12:24 от Сова

# 464
  • София
Сова-не се знае дали ще си възстановят двигателните способности  на пръстчето,предполагат,че да.Питахме за рехабилитация,но на дете не се правело.А до колкото за баенето т,ой тойлкова е уплашен,че верно си е за баене.Иначе ще се поинетресувам да му направя един курбан.
Суит-много неприятни са тези афтички,дано бързо отшумят.

Общи условия

Активация на акаунт