Много лека бременност да караш и още по-леко да ти мине раждането!Дес, стискам палци нещата при вас да се наредят и неразрешения проблем да се разреши.
И после ме прегледаха и казаха, че имам 6 см разкритие и хайде в родилната зала. И докато половинката попълни документите и ме запише в болницата и тя тръгна да се ражда и в 3:07 се появи нашата Ина 3970 гр и 55 см. А Яна беше 3970 и 54 см. и са точно с 2 години и 6 месеца разлика
Най-хубавото, че нямах никакви разкъсвания и епизотомии, а предния път си имах. Даже лекарката и акушерката се чудеха как така. Ама това беше най-хубавото, защото възстановяването е в пъти по-бързо. Още на същия ден следобед се чуствах супер фит, никакви проблеми със ставане и ходене до тоалетната. Пожелавам на всяка такова раждане. Много съм доволна. 
Чудесно вървят нещата при вас, пожелавам ви все така спокойно да се гледате! 
Има и нещо ново в очичките- личи си, че е кака. 

Още сутринта хленчеше и беше крива, оплака се, че я боли нещо в устата. Заведох я при педито- видя афтите, предписа някакъв нов спрей и каза, че няма проблем да отиде на градина. Галя междувременно се поободри, оставих я в яслата. Следобяд я взех пак крива и отпаднала, дори й бяха мерили температурата. Вечерта качи 38.5, дадох Ефералган на сироп. Пи мляко и хапна малко макарони. Откакто е легнала, вече два пъти се буди с много плач. Боли я устичката, отделя много слюнка, а пък от слюнката се задавя, докато спи. Косьо изкара такъв стоматит, но беше в по-горна група. Утре ще я оставя вкъщи, дано този спрей да подейства и да разнесе бързо афтите!

Да ми гледаш зетя. Още малко и избор ще има