Все не стигат проклетите пари... Вчера обаче й взех първата възглавничка. Явно в градината спят на възглавници и тя поиска да й купя. Та взехме първия размер и сега е много щастлива. Обича да пазаруваме заедно и Слава Богу е разбрана - като й обясня защо не можем да купим нещо и се съгласява. Много й харесва да носи после чантите с продуктите. Гледам да й давам все леки и нечупливи неща и така има мир. Естествено имитира всичко, което правим с баща й - чисти си обувките преди да излезе с една гъбичка с вакса
, сгъва си одеалото след сън.... с една дума: Зодия Дева

Слава богу, най-после е мръднала от прословутите 13 кг, на които си стоеше от септември насам.
Сега тежи 14 кг и е висока 94см. Апетитът й се завърна, лошото е, че свикна да вечеря на дивана в хола, докато гледа любимото си филмче.
Научи се покрай злоядия си период, когато вече зарязах всякакви принципи, само и само за да прояде.
За момента съм се примирила, искам да се "поохрани" малко, пък по-нататък ще я отучвам.
Страхотна е снимката с чантата на гърба и обувките! 

Хич не я мисля вече, понякога отказва храната, влиза в злояди периоди, после пък сама си иска и хапва добре... Тя си знае.
93 см е и почти 13 кг. Наддава си добре. За последните седем месеца е наддала килограм и 500-600 гр. Хич не го мисля това, здрава е расте и наддава. Тя е на ВМ-НВД. Закусва с плод и полсе яде месо, млечни, риба, масло и в изключителни случаи салата. От месо живее това дете и АМ. Манджи изобщо не признава, хапва шоколад. Давам всеки ден, но черен с портокалови корички и в количества от 25 гр. И си остава зора с акото, но да не ви занимавам. Ще мине... някога. 
Моят мъж искаше деца с малка разлика, но аз не, по ред причини. Сега нещата ни почнаха да се подреждат и ми се иска да поработя сега на хубавата работа известно време и после още едно спокойно майчинство, тъкмо и Дария да е по-голяма. Тя ми изглежда голямо бебе все още и някакси искам всичкото ми внимание да е за нея
Иначе като видя бременна, или малко бебе, ми трепва, но си знам, че не съм готова. Но аз и няма закъде да бързам, на 27 съм... Има време

Мойта... не zнам колко е точно, обаче съм убедена, че е стигнала... 16кг, че и отгоре вероятно 
Аз не се притеснявам, че Галя сте остане дребничка- няма шанс с двама високи родители.
Зори също като нея не беше особено едра на тия години, обаче сега е висока госпожица с 37 номер обувки.
Само искам Галя да се храни нормално, че на нейната възраст телесната маса си е от значение....
Веднага й се цепна кожичката между очите- не много, слава богу, по-скоро една драскотина. Пръснахме й лепило за рани (много полезно нещо!) и веднага се затвори. Нищо й няма вече, де, ама....жалкс, че понякога веселите моменти завършват със сълзи. И двамата с мъжа ми, коскоджами големи хора, стоим и й се радваме на танците, без да се усетим, че може да стане беля....

Да сте живи и здрави всички и много радост да ви носят малките слънчица!
Айде ,дано скоро последвам примера ти 
Поздрави и целувки на всичкииии!
Все пак случва се понякога вечер почти нищо да не хапне. Любими неща са сварените яйца, кисело мляко, риба. От скоро и на Виктор нещо много му се отвори апетита. Цяла зима вечер караше само на плодове и кисело мляко, а сега откакто играят повече навън, изпразва и една купичка готвено. Хапват си и салата, моркови, всякакви плодове. И двамата много обичат чай с мед. Огнян сигурно по две чаши изпива вечер. Сладкиши, зрънчовци, сокове и разни подобни, вкъщи не купуваме. Съответно не си и търсят. При бабите обаче има такива неща и там си ровят понякога из шкафовете.