Камъни в жлъчката - 1

• 244 466
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз искам да ви попитам,когато ви заболи жлъчката боли ли ви и стомахът,защото мен понякога ме боли ту стомаха,ту жлъчката,понякога и двете.....то може би и гастритът се обостря от болките,не знам,но дали и при вас има такова нещо?!?!

# 106
  • София
Аз искам да ви попитам,когато ви заболи жлъчката боли ли ви и стомахът,защото мен понякога ме боли ту стомаха,ту жлъчката,понякога и двете.....то може би и гастритът се обостря от болките,не знам,но дали и при вас има такова нещо?!?!

И  при  мен  е  по същият  начин  болките  започват  горе  високо  вдясно  под реброто  и след  това  преминават  в средата и  слизат  надолу  почти  на  нивото на  пъпа.  Тази  нощ  направо  едва  осъмнах от  болки -най  странното е,че  последният  гастроентеролог при който  ходих - професор  ми казва , че  всичко това не  било  от  жлъчката  ,а  от стомаха и червата -  изписа ми  лекарства  за  150 лв. за  1 м.  и  ефект  почти  никакъв ........ Cry  Прегледа  му  е  платен  -60 лв.  за  5 мин .  ехограф   и  това е  ,и каза  след  този  1м.  пак  да  отида  на преглед  -пак  60 лв.  - аз  банка да  бях не  мога  да  издържа  ....... ooooh!

# 107
  • Пловдив
Нефертари, опитай рецептата със зехтин и лимонов сок, която дадох по-назад. Много е лесно и безболезнено, дори не е задължително да правиш клизми и т.н, просто 1-2 дни преди процедурата яж по-леки храни, за да може да се изчисти добре организма. Аз я направих така:
до 12 ч. може да се яде твърда храна
до 18 ч. само течности
в 19 ч. си лягаш и взимаш първата доза - 2 с.л. зехтин (студено пресован!!!), веднага след това 1 с.л. лимонов сок (прясно изцеден).
Процедурата се повтаря 8 пъти през 15 мин. 2 часа е цялата галимация. След това си лежиш на дясната страна и си заспиваш. До обяд на следващия ден ще получиш позиви за голяма нужда - може да я свършиш в гърне, леген или нещо подобно, за да видиш зелените изхвърлени камъни.
Аз съжалявам, че изтърпях толкова болки и кризи преди да се реша да направя рецептата. През 2-3 дни не можех да спя по цели нощи. Цедях си лимони, за облекчаване на болката. Хапвам си вече всякакви храни, които преди ме дразнеха, но мисля поне през 2-3 месеца до повтарям пречистването, за да предотвратя натрупването на нови камъни.
Успех!
evelin и при мен болката беше така - преминава в средата, където всъщност е дванайсетопръстника. Болката не е на 1 място само, а се увеличава докато не започне да боли целия корем, кръста отзад, дори и гърба.

# 108
  • на брега на морето
Не се ли опасявате, че някое по-голямо камъче може да запуши канал и тогава по спешност в хирургията, не дай, Боже.

# 109
  • Пловдив
Котьо Тръмп, комбинацията от зехтин и лимон разгражда камъните и не мисля, че има такава опасност. Изхвъля се това, което е станало вече на жлъчна каша. Камъните, които изхвърлих бяха плътни, но не твърди, повърхността им беше леко мека и мазна, все едно зехтина е замръзнал върху тях.

Но всеки има правото да реши какво да направи за тялото си. Дълго време страдах от болките и непълноценния начин на живот, за това споделям тази чудодейна стара рецепта. Който иска ще опита, не рекламирам някакъв скъп продукт - това е природен метод, оздравителна процедура, който пречиства жлъчката и черния дроб.

Може да погледнета и тази статия
Процедура за пречистване на черния дроб и жлъчката

# 110
  • на брега на морето
Разбира се, намеренията ти са много добри.  Hug
Моят мъж има камъни в жлъчката и понякога го боли гърба, особено когато е ял яйца. Но не смея да му предложа този вариант, защото гастроентерологът изрично ме предупреди да не си прави експерименти с "бабешки" чайчета и рецепти. Той пи два-три месеца ленено масло заради ревматоиден артрит и започна по-често да го боли гърба, та го спряхме. Нали и то е мазно като зехтина. А и не смея  да го натисна, че ако се случи нещо как да му помогна?

# 111
  • Пловдив
О, яйцата най-лесно предизвикват кризи. И на мен гастрото ми каза така, защото го питах специално за билките - да не съм ги пробвала изобщо, медицината не била измислила още лек за камъните, единственото решение е премахването на жлъчката. Е, да, ама премахването й след това може да доведе до рак на дебелото черво, диабет и т.н., много лесно е да я резнеш, но нали всеки орган си е важен. А и как в народната медицина има толкова много билки за жлъчка, а в традиционната да няма. Днешните лекали от къде са се учили за свойствата на различните съставки на растенията, не се е пръкнала информацията от нищото, нали е от природните методи...Гладолечението на чай и плодове също има доказан резултат и за стопяването на жлъчните камъни. Но тези методи не се тръбят, защото ако всеки започне да се лекува от природата, нали няма да има кой да купува боклуците на фармацията Simple Smile
Но каквото и да предприеме човек за лечението си, трябва да е уверен в положителния резултат. Имаш ли съмнения и интуицията не ти ли казва, че това е добре за теб, по-добре не се захващай  Peace

# 112
  • на брега на морето
Съгласна съм. yes

# 113
О, яйцата най-лесно предизвикват кризи. И на мен гастрото ми каза така, защото го питах специално за билките - да не съм ги пробвала изобщо, медицината не била измислила още лек за камъните, единственото решение е премахването на жлъчката. Е, да, ама премахването й след това може да доведе до рак на дебелото черво, диабет и т.н., много лесно е да я резнеш, но нали всеки орган си е важен. А и как в народната медицина има толкова много билки за жлъчка, а в традиционната да няма. Днешните лекали от къде са се учили за свойствата на различните съставки на растенията, не се е пръкнала информацията от нищото, нали е от природните методи...Гладолечението на чай и плодове също има доказан резултат и за стопяването на жлъчните камъни. Но тези методи не се тръбят, защото ако всеки започне да се лекува от природата, нали няма да има кой да купува боклуците на фармацията Simple Smile
Но каквото и да предприеме човек за лечението си, трябва да е уверен в положителния резултат. Имаш ли съмнения и интуицията не ти ли казва, че това е добре за теб, по-добре не се захващай  Peace
Много ти благодаря! Абсолютно съм съгласна с твърденията ти, на всичкото отгоре са и болезнено логични... Чувала съм за този вариант с лимон и зехтин, ама нали и мен са ме наплашили... Ама то като опре ножа в кокала, няма накъде, пък и какво рискувам да се оправя или пак да си ме боли, в крайна сметка, не е ли така?
А някакво име на добър гастроентеролог в Пловдив да се видя докъде съм я докара след това да дадете?   bouquet
Хубава вечер навсички

# 114
  • Пловдив
Нефертари, за добър не знам дали е, но аз ходих при този в поликлиниката в Тракия, личната лекарка при него ме прати, по нейни думи много добър бил - Владимир Пенков се казва. Може да си видиш състоянието, но ако ти каже да махаш жлъчката - не бързай с решението.

# 115
Здравейте момичета , аз също съм съгласна че народната медицина действа.
За това прочистване по горе , което е показано наскоро гледах едно предаване на Гала и тази лекарка кояти води здравните и рубрики обясняваше същото прочистване , и беше супер убедителна че действа.Много съм се навила да го правя , само нз как ще се разберем с английската сол.
Само да кажа че аз вече 4-та год си живея с моя камък и се разбираме засега много добре Simple Smile

# 116
И аз от 4г. съм с камъни в жлъчката.Махнах ги веднъж с билки,но след време пак се появиха.Сега единственото нещо което правя е да ни ги мисля,все едно ги няма и дава резултат.Вече нямам болки и от никаква храна не се лишавам.

# 117
  • Пловдив
Аз съм чувала, че има предразположеност към образуване на камъни - ако са се появили веднъж, пак ще се появат. Не само в жлъчката, но и в бъбреците. Затова е важно здравословното хранене и превенцията.

# 118
Нефертари, за добър не знам дали е, но аз ходих при този в поликлиниката в Тракия, личната лекарка при него ме прати, по нейни думи много добър бил - Владимир Пенков се казва. Може да си видиш състоянието, но ако ти каже да махаш жлъчката - не бързай с решението.
Да, благодаря! Засега два месеца откакто за малко да ми я махнат. Незнам, имам чувството, че днешните лекари са по-склонни да предприемат по-крути действия, за по-бързи резултати, вместо да се опитат да спасят положението по по-дългия и по-труден начин...
На мен ми казаха, че са се образували по време на бременността... #2gunfire

# 119
  • Пловдив
И при мен от тогава се започна. При нарастването на плода се притиска жлъчката и не може да функционира нормално, затова започват да се образуват камъните.

Общи условия

Активация на акаунт