Камъни в жлъчката - 1

• 243 072
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
*ashley*, видях, че си от Пловдив. Можеш да отидеш на консултация при д-р Венцислав Джурков в медицинския коплекс "Еврохоспитал" на Коматевско шосе . Приемът на частно не е скъп и този лекар е управител там. Аз имам много добри впечатления от него.

Faumea, съчувствам ти най-искрено и се надявам скоро да намериш разрешение на проблема. Hug Аз съм се примирила, че ситуацията оттук нататък никога няма да е идеална и че винаги трябва да съм с едно наум, че може да стане беля, когато приемам по-тежки храни. Три години вече и аз ходя по доктори с надежда някой да ми разреши проблема, но засега безуспешно.

# 721
Здравейте,извинявам се ако се повтарям,но в момента нямам време да се връщам назад и да чета.На майка ми е установен камък в холедоха и й препоръчват ERCP и я насочват към ИСУЛ-София.Моля за информация който е бил там,пролежаване,цена, всичко което знаете ще ми е от полза?Ще пътуваме утре,но кога ще  я извършат процедурата не знаем!!!

# 722
Здравейте,извинявам се ако се повтарям,но в момента нямам време да се връщам назад и да чета.На майка ми е установен камък в холедоха и й препоръчват ERCP и я насочват към ИСУЛ-София.Моля за информация който е бил там,пролежаване,цена, всичко което знаете ще ми е от полза?Ще пътуваме утре,но кога ще  я извършат процедурата не знаем!!!
Мога да дам информация само за Пловдив, съжалявам, вероятно цените са различни. Направиха ми ERCP срещу 250 лв., бях с направление, и доплатих за пролежаването още към 60 лв. Успех!

# 723
Мога да дам информация само за Пловдив, съжалявам, вероятно цените са различни. Направиха ми ERCP срещу 250 лв., бях с направление, и доплатих за пролежаването още към 60 лв. Успех!
Много благодаря,нищо че е в Пловдив ако не е проблем разкажи ми как минава процедурата,къде в Пловдив го направихте и колко дне е пролежаването преди и след манипулацията?

# 724
Здравейте, майка ми трябва да си направи операция на жлъчката, можете ли да препоръчате добър хирург в Пловдив? Утре искам да отидем първо на консултация някъде, но къде? Моля ви помогнете ми с име на наистина добър лекар.  Praynig
И още един въпрос - според вас лапароскопия или обикновена операция е за предпочитане?

# 725
Лапароскопската е по - добра от конвекционалната, понеже времето за възстановяване и разрезите са минимални. На колко години е майка ти? Съжалявам, но не мога да помогна с име.. понеже не съм от Пловдив. Хирургът ще реши какъв вид да е операцията, зависи от състоянието на жлъчката и спешността на операцията.
Успех!   Hug

# 726
Майка ми е на 62 години. От няколко години има доста камъни в жлъчката, направо била пълна. Не е правила кризи, но сега иска да се оперира, защото почнало да я наболява (но тя не пази никакви диети  ooooh!) . Иначе още отдавна лекари я съветваха да прави операция, но не е било наложително.
Много се притеснявам за нея, до сега никога не й е правена операция.

# 727
В зависимост от общото и здравословно състояние, придружаващите заболявания бихте могли да прецените, но според мен, ако не е наложително, ако няма кризи и не я боли чак толкова много, просто да опита с диета, ще се чувства по - добре.. една интензивна процедура, каквато и да било на възрастни хора особено , ако имат сериозни съпътстващи заболявания не е удачна.
И все пак, консултацията с  лекар специалист е най - малкото, което можете да направите. Той ще ви посъветва най-добре (много вероятно да се оперира - вс епак за повечето от тях това са пари.. ). Успех с намирането на добър доктор Simple Smile

# 728
Благодаря  Hug Да, тя живее в Пазарджик, днес е ходила на консултация при хирург и той й назначил направо дата за операция на 16ти.. не са я гледали на ехограф, нито нищо. Нямам много вяра на лекари и хирурзи... има и много свестни, но масово гледат да си вземат парите.
Единствено съпътстващо заболяване е , че вдига много захарта на последък, двойно. Но са й казали, че няма проблем.

# 729
Няма проблем!?
Как така без никакви изследвания.. не само ехограф, ами и рентген  и кръвни..

# 730
И аз за това търся добър лекар в Пловдив Grinning

п.п. запазих час при д-р Джурков в Еврохоспитал, някой има ли впечатления от него? Или да е чувал нещо?
п.п.п. сега видях по-горе го препоръчват Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 17:04 от -True Blue-

# 731
  • където мечтите се сбъдват
Няма проблем!?
Как така без никакви изследвания.. не само ехограф, ами и рентген  и кръвни..
Ами те сигурно като я приемат в отделението ще и направят всички необходими изследвания преди операцията.Поне при мен така беше.

# 732

[/quote]
Ами те сигурно като я приемат в отделението ще и направят всички необходими изследвания преди операцията.Поне при мен така беше.
[/quote]

Отиваш при лекар и му казваш: "имам камъни в жлъчката откриха ми ги преди.. еди си колко време"
Доктора: ми добре на 16 ела да те оперираме да ти ги махнем.

Или нещо не съм разбрала Grinning Кой доктор прави така?
Някак си ми е странно, най - малкото трябва да види какво е състоянието и аз знаех, че имам 2 камъка в жлъчката от преди 10 години, но сега като отидох преди да ме оперират и да ми кажат, че съм за операция изобщо се оказаха много повече, цялата беше пълна..
Ехо, рентген и кръвни и чак след 3 месеца се оперирах е.. бяха 16-18 камъка.

# 733
A има ли го това, че според зависи каква форма са камъните се назначава каква да е операцията?

# 734
  • Fort Worth, TX
Моя позната каза, че в Каспела имало добър гастро.Име не мога да ти кажа?Този за който питаш гастро ли е?

Общи условия

Активация на акаунт