Боя за коса - blond 18! Изкусително руси!

• 69 864
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,аз отдавна си правя такива маски с триватиминол и всякакви масла+зехтин,яйце и т.н.
Наистина косата ми беше доста живнала,дори беше станала няколко пръста над кръста.Никога не бях успявала да си пусна толкова дълга коса,винаги започваше да цъфти или просто много изтъняваше е краищата.Затова съм с две ръце за домашните маски  Peace
От маслата на Икаров в момента ползвам стимуланта,бадемово масло и масло с пшеничен зародиш за краищата. Преди къпане стоя с маска и  шапка минимум 2ч.
В момента продължавам по стария начин,като смятам да редувам домашна с готова маска.
Досега ползвах шампоан и маска на Лореал Абсолют Рипеар - страхотно действие,косата ми става една мека и жива.
Сега съм с тази маска : http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=847 , има кремообразна текстура,мирише хубаво и косата също става мека и лесна за разресване.
Също взех и тези:http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=581 - невероятен аромат,много ми допаднаха.
Пия и бирена мая и се надявам скоро да видя подобрение на косицата си....

# 286
  • България
Още една блондинка нуждаеща се от поспециални грижи за косата.

# 287
  • София
Купих си и крем за коса с кокосово масло от The Body Shop, но не ми хареса и продължавам да се мажа само със зехтин.
Маската (hair butter) или от тези без отмиване? Защото аз си взех маската, обаче нещо не съм възхитена (а очаквах повече). Не ми прави косата особено гладка или мека. Rolling Eyes

Аз смесвам зехтин с други масла, като добавям и тривитаминол (не всеки път). Днес пак сложих и мед, но малко, тъй като той леко изсушава, но след измиване косата е супер. Simple Smile

# 288
  • При децата ми
Как точно правите процедурата със зехтина? Имам и ми се иска утре да си направя маска преди да си измия косата. Да питам още: добре ли ще бъде ако се смеси с други масла зехтина? Аз съм си правила маска само със зехтин, като леко го затоплям на водна баня, мажа косата, завивам в наѝлонова шапка и стоя два часа. Косата наистина става жива и мека, нооо смъква боята. Confused Аз съм прясно боядисана и някак си не ми се иска толкова бързо да се отмие цвета. От друга стана пък маските с масла наистина дават желания резултат!  Peace

# 289
От къде се сдобивате с продуктите на The Body Shop? Освен по интернет, могат ли да се намерят? Аз не търся продуктите им за коса, а по-скоро маслата за тяло.

# 290
Към боядисващите се с Иноа - маските с масла отрязават ли се върху тази боя?  newsm78

# 291
Това е което аз имам.

Това не е маска, а се сага на суха коса, но изобщо не ми харесва Rolling Eyes
Аз с продукти на The Body Shop се сдобивам от магазина на The Body Shop във Виена Mr. Green , но съм виждала техни продукти и в SkyCity в София.  Grinning Изборът в SkyCity не е голям, но все пак има.

# 292
  • София
От къде се сдобивате с продуктите на The Body Shop? Освен по интернет, могат ли да се намерят? Аз не търся продуктите им за коса, а по-скоро маслата за тяло.
Поръчвам онлайн.
Моя колежка си ги е купувала лятото от Гърция, в БГ нямат магазин.

П.П. Я, не знаех, че имат вече представител и тук. Simple Smile

Моето е друго - маска за коса от серията rainforest. Това.

# 293
Не знам дали имат представител, но съм мяркала техни продукти в Bonjour в SkyCity.

Към боядисващите се с Иноа - маските с масла отрязават ли се върху тази боя?  newsm78
Какво имаш предвид?

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 19:33 от B & C

# 294
Благодаря за информацията!   bouquet

Попаднах на техни продукти и тук:

http://www.usa2bg.com/kozmetika/

Не съм ползвала марката. Казвате, че продуктите им за коса не са кой знае какво, така ли?

# 295
  • в 1001-та нощ
maeva0959, разказваш в минало време? Какво се случи с косата ти? Пострига ли я? Защо?

Каква боя ползваш и каква ти е основата?

колко често прилагаш зехтина? клко оставаш с него? затопляш ли?
наблюдения за отражение на цвета (боята)?
  bouquet
Присъединявам се към въпроса.

В & С, няма ли да споделиш с  нас?  Hug Питам пак, защото не съм сигурна дали не си видяла или умишлено, не желаеш? Ако е второто, прощавай за повторното питане   bouquet

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 19:44 от a.l.e.n.a

# 296
  • в 1001-та нощ
Не знам дали имат представител, но съм мяркала техни продукти в Bonjour в SkyCity.

Какво имаш предвид?

предполагам дали я свалят?

# 297
Не само продуктите им за коса не са кой знае какво и други продукти има  Mr. Green
Аз ползвах едни техни сенки и бях много доволна, но от другите им продукти не съм много възхитена.

За боята не знам, по-добре е да се въздържаш от домашни маски.
Аз в момента ползвам Еlixir ultime на Kerastase и съм много доволна. Много добре ми се отразява, а и се измива много лесно от косата. Simple Smile

# 298
  • в 1001-та нощ
...Да питам още: добре ли ще бъде ако се смеси с други масла зехтина? ....

би трябвало да няма проблем Peace

Момичета,аз отдавна си правя такива маски с триватиминол и всякакви масла+зехтин,яйце и т.н....

освен масла и тривитаминол друго слагаш ли?

# 299
Към боядисващите се с Иноа - маските с масла отрязават ли се върху тази боя?  newsm78
Какво имаш предвид?

Имам предвид дали сваля боята или се отразява върху цвета някак.

Общи условия

Активация на акаунт