Педиатрите във Варна 3

• 430 773
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Малко актуална информация за д-р Драганова - вече не преглежда във "Вита+", а в "Майчин дом", работи всеки делник до 12ч., а в събота до 13ч. Все още няма сключен договор със ЗК. Днес за първи път ходихме при нея (по препоръки от тази тема) и много ми допадна, мисля че търсенето ми на педиатър приключи, тя е човека, поне засега де, надявам се да няма разочарования по-нататък  Grinning

Жълтият Ламтурник   bouquet

Е тази информация направо ме разби, преди няма 3 седмици бяхме при нея, а от началото на годината сме редовни при нея, поне по 3 пъти месечно. Тъкмо даже ни направи картон там. От кога е това. Аз както не се обаждам за час, а директно ходим щеше да е доста неприятна изненада. А в Майчин дом колко е прегледа?

# 196
Здравейте мами, четох доста мнения за д-р Харитонов, не знам на кое да вярвам. Личния лекар на децата ми ме насочи към него и ми даде направления и телефон. Някой знае ли дали този лекар работи по здравна каса или само частни прегледи и да ми дадете адрес евентуално. Звънях му, но каза по- късно, сега имал проверка, след час тел. му беше изключен. Въпросът е  спешен, има съмнения за пневмония, да знам дали да търся друг лекар. Много ви благодаря предваритело.
Извинявам се за разбърканото обяснение, но съм  силно притеснена!

# 197
  • Варна
milica_g, не знам откога е в МД, в понеделник отидох да я търся във "Вита+" и на входа имаше залепена бележка с новите й координати. 30лв. е прегледа в МД

# 198
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да попитам -някой знае ли къде е частния кабинет на Шивачев?Преди беше на ул. Скобелев,но днес като се обаждах казаха,че вече не ходел там.Става въпрос за детския кардиолог.Благодаря.

# 199
  • Варна
Шивачев преглежда в болницата на Лисичкова в МК Младост, но предполагам, че не е там всеки ден.

# 200
Благодаря.

# 201
Здравейте и от мен,мами Simple Smile) Аз също имам затруднения в избора на педиатър - кой бихте ми препоръчали - д-р Зидарова или д-р Захова? Опитвам се да изчета всички теми ,но ми  е доста трудничко. Благодаря предварително !!!

# 202
Здравейте мили Мами! Искам да се запиша в тази темичка, тъй като ми предстои скоро да си избера JP за малкия човек! Много сте ми полезни с коментарите си  Благодаря! Simple Smile Ще пиша на кого съм се спряла когато го направя Simple Smile  Само да добавя, че личния ми лекар е педиатър - д-р Кючукова от КП, но след като едва ли не ми обясни че съм "ДЛЪЖНА ДА И ДАМ ДЕТЕТО СИ " 100 % се отказвам от нея... не съм ползвала услугите и като мой личен лекар по- често от 1 годишно... не мога да преценя що за специалист е, но отношението и като работещ с хора е безобразно.

# 203
  • Варна
Houking  въпросната Кючукова заместваше моето джи пи  за 1 месец като бях на 16. За нещастие ме хвана бъбречна криза и тази мила женица ме прегледа сумтяйки, мърмори, кара ми се и на края ми написа рецепта. Като отидох в аптеката, жената ме погледна изумено и ме пита "за кого е тази рецепта???" , викам "за мен", а тя "знаете ли какво са ви изписали, това е един и същ антибиотик с две имена и на всичкото отгоре единия е в двойна доза от допустимата такава...." демек ако не беше свястна аптекарката щях 5 дни да си пия тройна доза от антибиотика и благополучно да си остана без черен дроб..... тази жена е за съд, не й поверявайте децата си!!!!!

# 204
  • Варна
Здравейте и от мен,мами Simple Smile) Аз също имам затруднения в избора на педиатър - кой бихте ми препоръчали - д-р Зидарова или д-р Захова? Опитвам се да изчета всички теми ,но ми  е доста трудничко. Благодаря предварително !!!

Здравей! Зидарова не я знам коя е, ние сме при Д-р Захова. Препоръчвам с две ръце. Тя е била педиатър и на съпруга ми Wink. Подкрепя изключителното кърмене, късното захранване, не лекува само с АБ, ако не се налага, включително и при нас като възрастни. Прилага Боаронска хомеопатия (знам, че сега много привърженици на кл. хомеопатия ще подскочат), но е по-добре отколкото агресивните други лекарства. Не отказва направления или изследвания. За отказ от ваксинация обаче, не знам как стои въпроса (тъй като много родители вече го прилагат). Не е за слагане на допълнителни ваксини извън календара, което сега вече отчитам като голям плюс, защото аз бях кон с капаци и исках да наслагам всички възможни.  ooooh! Колежката и в другата смяна д-р Гаевска също е много търсена.

# 205
Да попитам -някой знае ли къде е частния кабинет на Шивачев?Преди беше на ул. Скобелев,но днес като се обаждах казаха,че вече не ходел там.Става въпрос за детския кардиолог.Благодаря.

Шивачев преглежда в Детския център на Гурко, ако искаш ми пиши на лични да ти дам телефона Simple Smile

# 206
Вече не преглежда там д-р Шивачев.Преглежда във МЦ Надежда във двора на Окр. б-ца(входа откъм Битоля)вторник и събота.Инфото е прясно защото ходих при него преди десетина дни,и аз знаех за Скобелев,но като се обадих ми сервираха че вече не е там.

# 207
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте от една седмица сме във Варна и трябва да запиша бебето ми на педиатър. Предложиха ми д-р Бакалова. Къде преглежда тя? Ние сме в жк. Изгрев. Да ми препоръчате някой? Мони е с операция на сърцето. Този д-р Шивачев чух че бил много добър. Със записване на часове ли е и работи ли със ЗК? Извинете за многото въпроси Blush и благодаря предварително. Ще следя темата Peace

# 208
Здравейте майчета от Варна,

имам един такъв проблем:

детето ми е родено в София и там му е педиатърката. На годинка и 2 месеца е и до сега в София сме правили всички консултации и ваксини. Сега обаче съм във Варна за незнайно какъв период, може би доста дълъг, а трябва да минем на поредната консултация, както и да ни бъде сложен четвъртия прием на пневмококавата ваксина СИНФЛОРИКС. Какво мога да направя по въпроса? Дали ще се съгласи някой педиатър да ни я постави или.....не знам въобще какво трябва да направя. Дори и ако си я купя и си платя, и това ще направя ако се наложи. Или пък ще ме накарат най-вероятно да си прехвърля личния лекар на детето тук във Варна, а ако един ден се завърна в София, да си го прехвърля наново там. Вие какво бихте ме посъветвали?

# 209
elzas, бих те посъветвала да се консултираш с д-р Хариева или д-р Юдова в Майчин дом.
И двете приемат на платени консултации. Смятам, че ще получиш добър съвет от тях.

Общи условия

Активация на акаунт