Педиатрите във Варна 3

• 430 779
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Чувала съм добри отзиви за д-р Маринова от Курортна, но доколкото разбрах не работи със ЗК.

# 181
  • Варна
Момичета, аз май се ориентирах към д-р Даниела Папазова в ДКЦ 4 (поликлиниката на Окръжна), ама все пак да попитам конкретно за мнения за нея?
Срещнах само едно негативно от 2008, че изписвала само антибиотици и за нея хомеопатията не съществувала. Аз няма да разчитам за хомеопатично лечение на нея, но все пак се надявам, че не предписва антибиотик за щяло и не щяло... Rolling Eyes

Много ще съм благодарна да споделите впечатления за тази доки, че не остана, бебокът иде! Laughing

# 182
  • София
Момичета, аз май се ориентирах към д-р Даниела Папазова в ДКЦ 4 (поликлиниката на Окръжна), ама все пак да попитам конкретно за мнения за нея?
Срещнах само едно негативно от 2008, че изписвала само антибиотици и за нея хомеопатията не съществувала. Аз няма да разчитам за хомеопатично лечение на нея, но все пак се надявам, че не предписва антибиотик за щяло и не щяло... Rolling Eyes

Много ще съм благодарна да споделите впечатления за тази доки, че не остана, бебокът иде! Laughing

ние сме при нея. Не ни е изписвала постоянно АБ, даже напротив. Доста пъти изчаква и дава други лек-ва. С хомеопатията не е супер на "ти", но аз напр. ходя при лекар-хомеопат. Внимателна е и аз съм доволна. Дава направление без проблем, отнася се сериозно към работата си и т.н.

# 183
  • Варна
missence, благодаря ти, че се включи! Надявам се и ние да останем доволни. Simple Smile

# 184
Така д-р Хариева наистина не работи с ЗК, само Димова , а за Димова съм чувала противоречиви мнения.
Вече не знам какво да правя. newsm12 smile3518

# 185
Така д-р Хариева наистина не работи с ЗК, само Димова , а за Димова съм чувала противоречиви мнения.
Вече не знам какво да правя. newsm12 smile3518
Бях доволна от Димова.Но от 2-3 месеца все повече негативи набира в очите ми...Днес беше капака.Така че по-добре си намери друга педиатърка.Така ще направя и аз.

# 186
  • Варна
По повод коментар за д-р Маринова от Курортна не е вярно, че не работи със ЗК. При нея особеното е, че детето ви си има друг личен лекар, който дава направленише за детска консултация и тя си го поема, ако е болно пак й дават направление - демек тя се води специалист педиатър, а не общопрактикуващ и си ви поема детенцето, чрез направлението. Аз съм много доволна, до сега АБ не ни е изписвала и е била права при всяка диагноза.

# 187
  • Варна
Точно това имах предвид като казах, че не работи със ЗК т.е., че не работи като личен лекар.

Може би не използваме точно терминологията или различните майки имат различен подход при ползването на педиатър, но аз записвам децата си на личен лекар, който е и педиатър и така не се налага вземането на направление за специалист.

# 188
Бях доволна от Димова.Но от 2-3 месеца все повече негативи набира в очите ми...Днес беше капака.Така че по-добре си намери друга педиатърка.Така ще направя и аз.

Защо не си доволна от Димова? Ние сме при нея и нямам оплаквания. Все повече набляга на хомеопатия, билки, естествени методи за лечение.

# 189
Оплакванията ми са свързани не с начините на лечение,а с протакането на ваксините.

# 190

"Никъде не намерих информация за доктор Юлияна Йоргова от Курортна поликлиника. Има ли някой наблюдения върху нейната работа?"

Аз имам  - отидох при нея с направление, основно исках да ни препрати към УНГ ( имах подозрение, че детето развива трета сливица), тя ни прие ( в МЦ Валем- тъкмо се откриваше нов кабинет) много усмихната, пусна направление за кръв и секрет от носа; в носа се намериха две бактерии ( пневмококи и мораксела - имахме си зелени сополки); като занесох резултатите, тя определено неглижира бактериите ( "всяко дете има понякога зелени сополи", " не бива да му изсмуквате сополите, като се научи да се издухва - тогава е време да се чисти носа") - "на здраво дете какво да му лекуваме?". Прецени, че нямаме нужда и не ми даде направление за УНГ. След две седмици си платих и отидох при Мутафова (УНГ) - възпалена трета сливица, налепи - Зинат. Любезна и усмихната беше, добре контактуваше с детето, но няма да отида отново при нея.

# 191
Здравейте,може ли някой да сподели впечатления за д-р Даниела Алексиева в Младост.Намерих адрес и тел,но ме интересува дали е педиатър и дали наистина е добър специалист.Предварително благодаря.

# 192
Николова от Еквита -  newsm11 newsm11

Ще я сменям.
Но не намирам алтернатива.  Thinking ooooh! newsm78

# 193
  • Варна
Малко актуална информация за д-р Драганова - вече не преглежда във "Вита+", а в "Майчин дом", работи всеки делник до 12ч., а в събота до 13ч. Все още няма сключен договор със ЗК. Днес за първи път ходихме при нея (по препоръки от тази тема) и много ми допадна, мисля че търсенето ми на педиатър приключи, тя е човека, поне засега де, надявам се да няма разочарования по-нататък  Grinning

Жълтият Ламтурник   bouquet

# 194
Николова от Еквита -  newsm11 newsm11

Ще я сменям.
Но не намирам алтернатива.  Thinking ooooh! newsm78

Ние я сменихме с Д-р Ангелова от Окръжна болница. Направо се родих! Не преувеличавам.

Мартини, ходихме няколко пъти при д-р Драганова по препоръка на позната. Много приятна дама и съпричастен лекар, но не оставяй да е единствения.

Общи условия

Активация на акаунт