Педиатрите във Варна 3

• 430 709
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Мисля че да, но най-добре се обади на регистратурата и питай. В момента не мога да напиша телефона,че не съм в къщи и го нямам при мен, но предполагам,че в нета го има някъде.Мед. център Аврора търси.

# 241
  • Варна
Много ти благодаря, ще звънна да проверя   bouquet

# 242
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейе,моля дайте ми съвет за добър педиатър,че нещо не мога да се ориентирам в избора.Живея в района на Окръжна болница,но това не ми е приоритет,важното е да е съвестен и като отида да не чакам с часове.Благодаря.

# 243
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Много спешно се нуждая от координати на педиътр в Терапията, който има адекватен опит с кърмени бебета. Бебето на моя приятелка е на 10 дни и имат някои проблемчета, освен че трябва да го запишат някъде, имат нужда и от адекватна оценка на състоянието на бебето и това сътояние да бъде проследено. Бяха се спрели на д-р Ваня Александрова от Терапията, но след домашното посещение, което направи се отказаха да бъдат при нея.
Казаха ми, че в Терапията има още една Александрова, но не мога да открия нейни координати. Ще съм благодарна да сподели.

От това, на което станах свидетел при посещенето на Ваня Александрова при приятелката ми определено не бих я препоръчала. Надявам се с останалите си пациенти да се държи по-професонално.

# 244
Здравейте!

Много спешно се нуждая от координати на педиътр в Терапията, който има адекватен опит с кърмени бебета.

д-р Ружа Панчева  - но работи само платено.

# 245
  • ул. "Мечтание"

Благодаря, но ни трябва и някой, който работи по ЗК за да се запише при него бебето.

# 246
Ей голям проблем е да откриеш правилния педиатър.Ние още не сме избрали ама изборът ще е труден така,като гледам. newsm78

# 247
  • ул. "Мечтание"
Накрая май избора се свежда да избереш по-малкото зло. Sad
Ако си намерят някой свстен моите приятели ще споделя тук.

# 248
  • Варна
Аз искам да питам, има ли във Варна педиатри, които са попрочели малко за захранването и не работят по остарели схеми Rolling Eyes. Нещо се дразня на съветите да захранвам вече бебето си/само на 3 месеца е/ и се чудя има ли педиатри, които са в час, че на повечето ми познати педиатрите май също по тази схема работят. То ясно, че ще кимам само и ще правя каквото си знам, но би било добре да имам насреща човек, с който говорим на един език Rolling Eyes.

# 249
  • Варна

Благодаря, но ни трябва и някой, който работи по ЗК за да се запише при него бебето.

3 мои познати с деца на годинка са при д-р Петя Събева в Терапията и са много доволни. Лични впечатления нямам.  Peace Успех на всички в избора, наистина е труден....  Peace

# 250
Идея за педиатър-неонатолог?

# 251
Аз искам да питам, има ли във Варна педиатри, които са попрочели малко за захранването и не работят по остарели схеми Rolling Eyes. Нещо се дразня на съветите да захранвам вече бебето си/само на 3 месеца е/ и се чудя има ли педиатри, които са в час, че на повечето ми познати педиатрите май също по тази схема работят. То ясно, че ще кимам само и ще правя каквото си знам, но би било добре да имам насреща човек, с който говорим на един език Rolling Eyes.

Д-р Ана Николова от Еквита - малко е серт и почти пред пенсия, но мисля, че е доста в час с новостите. Ние сега правим 4 месеца и още нищо не е споменала за захранване.

# 252
  • София
и д-р Колева е доста на "ти" с новостите. Не препоръчва ранно захранване.

# 253
  • ул. "Мечтание"
Идея за педиатър-неонатолог?

Имаше една в Окръжна. Ако пазя координатте ѝ ще ти ги пртя.

# 254
Нощни очи, любопитно ми е какво ти направи лошо впечатление при посещението на Ваня Александрова, защото и аз записах скоро децата си при нея(по препоръки тук от форума) и честно казано изобщо не съм очарована.
Д-р Петя Събева беше първия ми вариант, но тя ми отказа...

Общи условия

Активация на акаунт