Педиатрите във Варна 3

• 430 887
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Адоволни ли сте от нея? Кажете нещо повече.

# 286
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Присъединявам се към питането.Майчин дом не ми е особенно далече и също ме устройва.По-важното е докторката да е читава.

# 287
  • Варна
Къде преглежда д-р Маринова?
в курортна поликлиника

# 288
Още един глас в подкрепа на д-р Хариева. Изключително съм доволна, за мен е важно да мога да разговарям с педиатъра, защото все пак имам лек опит и не ми беше първо дете, тя не си налагаше мнението, просто споделяше и ме наставляваше, когато за нещо се двоумях. Имам предвид захранването на бебето, тя подкрепя късното захранване. Лечението и не е агресивно с АБ, а щадящо ( но да се има в предвид, че не сме и боледували много). Другото са си мерки и теглилки. Когато и да я потърся по телефона, ако няма възможност да ми отговори веднага, в най-скоро време като разбере, че съм звъняла ми връща обаждането ( въпреки че е с две малки деца и съм се опитвала да се съобразя с това).  Peace Peace Peace
Сега за третото ми дете пак тя е моя избор. Ако имате и други въпроси питайте.  Peace

# 289
Момичета,понеже нямам  време да чета много назад,моля ако някой е ходил или ходи при д-р Харитонов от медицински център Калина да сподели добър педиатър ли е Praynig Малката много плаче при нейната педиатърка и искаме да пробваме при друг понеже дребито е болничко Sad

# 290
Момичета,ще ми препоръчате ли добър педиатър който да работи с направления т.е. по ЗК.Сина ми става в края на седмицата на 1 месец а още е с физиологична жълтеница,джипито ни даде направление за педиатър и ми се иска да отидем тази седмица.

# 291
  • Варна
Ваня, Драганова в Майчин дом е моето предложение

# 292
  • Варна
Ваня, Драганова в Майчин дом е моето предложение

и моето  Peace

# 293
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Супер привърженик ли е Драганова на антибиотиците?Благодаря.

# 294
  • Варна
Аз преместих децата от д-р Маринова от Курортна п-ка при д-р Хариева. Водила съм ги на прегледи и при двете лекарки и за мен не могат да се сравняват, за мен много по-добър специалист е д-р Хариева. Звъняла съм и при всякакви случаи, по всяко време и винаги е била много отзивчива. Не бърза и да изписва антибиотици, което за мен също е от значение. Препоръчвам я с две ръце  Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 13:38 от Rosi79

# 295
Препоръчвам я с две ръце  Simple Smile

И аз препоръчвам д-р Хариева  Peace

# 296

Здравейте,

повечето се включват с въпроси, но след тоооолкова дълго търсене и проучване се спрях на 3 имена:

1. д-р Хариева - за нея явно отзивите са само добри, като недостатък е това, че работи вторник и четвъртък от 12-14 ч. А от септември май е всеки ден от 12-14 ч.

2. Катя Димова - окръжна болница - има практика с хомеопатия, но май събота и неделя не отговаря на обажания

3. Дора Янкова - окръжна болница - при нея има май дълги опашки

Това са ми впечатленята за добри педиатри от форуми и познати. Сега ще си уговоря среща с тях и после ще споделя мнение. Ако някои от вас има опит с тях, ще се радвам да споделят

# 297
  • Варна
Супер привърженик ли е Драганова на антибиотиците?Благодаря.

не, не е привърженик. До сега, откакто сме при нея, никога не сме и говорили за антибиотици

# 298
  • Варна
silvi-85, аз също първоначално се бях спряла на Катя Димова, по отзиви от форума, но никак не останах доволна. Претупва, недай си Боже да попиташ нещо се муси, а сестрата как слага ваксини не е истина, ветеринарите са по-внимателни  ooooh! Впечатленията ми са от консултации, малкият не е боледувал докато беше при нея, но и да беше едва ли щях да отида да чакам пред кабинета й заедно с кихащи и кашлящи възрастни. Мъжът ми, когато ходеше за болничните ми (винаги бяха объркани нещо и счетоводителката ми ги връщаше за корекция) чакаше поне по час.
А за обажданията - изрично бяхме предупредени ако ни се наложи нещо в извънработно време да се обърнем към спешен кабинет, не към нея.

# 299
Много благодаря за бързия отговор. Дора Янкова също отпада като вариант, защото случайно разбрах, че детенцето на една приятелка е при нея и е крайно разочарована от поведението и начина и на разсъждения, много остарели разбирания и методи за захранване.

Всеки има и различни критерии за педиатрите, но мисля да не си губя времето и да отида при д-р Хариева.

Общи условия

Активация на акаунт