Педиатрите във Варна 3

• 431 673
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Варна
Здравейте, момичета, може ли някоя от вас да ми препоръча педиатър в района на Лятно/Зимно Тракия, Автогара... Добри отзиви  за Д-р Юлияна Йоргова от МЦ Валем?
присъединявам се към питането, ние сме при д-р Дора Петкова и имам огромно желание да я напуснем!!! синът ми плаче толкова много, че на последната консултация ми заяви да си го тегля и меря сама вкъщи, за да сме приключвали по-бързо!!!!!!!!!

# 1 471
Здравейте момичета,  искам да ви попитам  за пресни впечатления от д-р Галина Илиева от Курортна поликлиника. Намирам само стари коментари за нея и се колебая. Предстои ми да родя през октомври,  препоръча ми я моята АГ. Благодаря предварително!

Здравей, лекарка е на моя колежка и това което мога да кажа със сигурност, че се чака изключително много. Има много пациенти.

# 1 472
Здравейте, момичета, може ли някоя от вас да ми препоръча педиатър в района на Лятно/Зимно Тракия, Автогара... Добри отзиви  за Д-р Юлияна Йоргова от МЦ Валем?

Ако искате да ви тъпче с антибиотик и куп лекарства от вратата, това е вашия лекар. За мен тази жена е противоположност на професията педиатър, не бих я препоръчала и на врага си.

# 1 473
Добър педиатър в трошево ми трябва.За сега сме при Христова,но не съм доволна. Всеки месец и звъня аз  по 100пъти за час. Чакам я за ваксини. Много не ми харесва как ги бие,напр и забива иглата със сила. А и ми е мн далеч.

# 1 474
  • Варна
Здравейте,
някой има ли впечатления за д-р Гинка Ганчева Аспарухово. Бихте ли я препоръчали и има ли много пациенти?

# 1 475
  • Варна
уф, сложна работа. какво се оказва, че няма един свестен педиатър в района newsm78

# 1 476
  • UK
Здравейте, момичета, може ли някоя от вас да ми препоръча педиатър в района на Лятно/Зимно Тракия, Автогара... Добри отзиви  за Д-р Юлияна Йоргова от МЦ Валем?
присъединявам се към питането, ние сме при д-р Дора Петкова и имам огромно желание да я напуснем!!! синът ми плаче толкова много, че на последната консултация ми заяви да си го тегля и меря сама вкъщи, за да сме приключвали по-бързо!!!!!!!!!

#Crazy това от педиатър ли ви бе заявено  Shocked

Аз съм доволна от моята ,но не е, в посочените райони  Peace

# 1 477
  • Варна
уф, сложна работа. какво се оказва, че няма един свестен педиатър в района newsm78
За д-р Карова съм чувала добри отзиви, мисля че е в района.

# 1 478
Добър педиатър в трошево ми трябва.За сега сме при Христова,но не съм доволна. Всеки месец и звъня аз  по 100пъти за час. Чакам я за ваксини. Много не ми харесва как ги бие,напр и забива иглата със сила. А и ми е мн далеч.

Ние сме при Кремена Дишева в МЦ Младост. Много е мила, винаги си вдига телефона всеки път като съм й звъняла. С ваксините проблема е навсякъде, бият каквото имат. За какво й звъниш за час? За консултация ли? На нас часа за следващия месец ни се дава на консултацията

# 1 479
Еми нали беба всеки несец трябва да е на консултация,тя ми казва -аз ще ти звънна за час. Ето вече мина месец и 1седмица от последния път

# 1 480
Еми нали беба всеки несец трябва да е на консултация,тя ми казва -аз ще ти звънна за час. Ето вече мина месец и 1седмица от последния път

Доста неприятно. Както казах на нас на всяко посещение ни се дава за следващия месец

# 1 481
  • Варна
Добър педиатър в трошево ми трябва.За сега сме при Христова,но не съм доволна. Всеки месец и звъня аз  по 100пъти за час. Чакам я за ваксини. Много не ми харесва как ги бие,напр и забива иглата със сила. А и ми е мн далеч.

Ние сме при Кремена Дишева в МЦ Младост. Много е мила, винаги си вдига телефона всеки път като съм й звъняла. С ваксините проблема е навсякъде, бият каквото имат. За какво й звъниш за час? За консултация ли? На нас часа за следващия месец ни се дава на консултацията
Предстои ми раждане октомври месец и МЦ Младост ми е най-близо до вкъщи. Можеш ли да ми кажеш работно време на Др. Дишева, да отида лично да говоря с нея дали ще приеме бебчо? Благодаря предварително Simple Smile

# 1 482
  • Варна
За д-р Карова съм чувала добри отзиви, мисля че е в района.
Ние сме при д-р Карова, също в МЦ Валем работи. Цялото семейство се прехвърлихме при нея. Доволна съм, компетентна, адекватна, не избързва с антибиотик за щяло и не щяло, вдига си телефона и в почивните дни и е много приятна жена като цяло. Минусът е, че обикновено се чака доста. Почти само при нея съм виждала опашки, май е най-натовареният лекар в медицинския център Wink

# 1 483
Здравейте Simple Smile

Имам следния въпрос - имате ли "резервен" педиатър, за случаи, когато по някаква причина не можете да се свържете с ЛЛ на детето? Ако имате и сте доволни, моля за име и телефон за връзка (дори да работи само на частно). Преди 2 дни изпаднах в толкова абсурдна ситуация, че още не ми е минал гнева. Изводът ми е, че трябва да имам поне още 2-3 педиатри под ръка, за да се намери поне един, който да ми прегледа детето  ooooh!
Благодаря предварително.

# 1 484
  • Варна
На мен ми се е случвало да се обръщам към д-р Харитонов - алерголог-пулмолог и педиатър. Телефонът на който съм звъняла е 0888 348 948. Възрастен е, много педантичен, в смисъл подробно разпитва за историята на заболяванията на детето от раждането досега, води си записки и си ги пази в случай, че се обърнеш към него впоследствие - ще ги извади дори и след години и ще си допише какво се е случило в промеждутъка между две посещения Laughing Отзовава се по всяко време, звъняла съм вечер, в събота и неделя... отговаря винаги и е готов да окаже помощ на момента. Това, което не ми хареса при последното посещение е, че отдаде прекалено голямо значение на повишените Total IgE на малкия, които говореха за алергия и искаше да включва тежка артилерия, за което аз се възпротивих. Впоследствие се оказа, че съм била права. Но иначе преглежда много внимателно - нос, гърло, уши, дробове... можеш да разчиташ на това което ще види/чуе.За лечението... ако не си съгласна с него можеш да му кажеш директно и да искаш алтернатива.
Друг лекар, който е специалист УНГ, работи и в събота и неделя, е д-р Чамурлийски. Не съм се обръщала към него, но получих много добри отзиви от приятелки с деца. Този телефон излиза в гугъл: 052 614 612

Общи условия

Активация на акаунт