Педиатрите във Варна 3

• 431 721
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Варна
Аз ти препоръчвам Деян Драгиев в Градска. Доста хора са ме питали за него и никой не е връщал (за еднократен преглед). Даже една комшийка беше ходила на няколко преди него, единия казва бронхит, другия че не е, но детето има Т. Късно през деня отидоха при него и дори беше казал ако има нещо ново и притеснително, да му се обадят по тел. В края на краищата детето не беше с бронхит, след изпити хапове се установи..

# 1 486
Аз ти препоръчвам Деян Драгиев в Градска. Доста хора са ме питали за него и никой не е връщал (за еднократен преглед). Даже една комшийка беше ходила на няколко преди него, единия казва бронхит, другия че не е, но детето има Т. Късно през деня отидоха при него и дори беше казал ако има нещо ново и притеснително, да му се обадят по тел. В края на краищата детето не беше с бронхит, след изпити хапове се установи..

Драгиев педиатър ли е? И дали записва нови пациенти, че спешно ми се налага да сменя нашата ЛЛ. Водих малкия при него два пъти и имам добри впечатления. И локацията ми е сравнително удобна, имайки предвид, че живеем извън града.

# 1 487
  • Варна
Аз като записвах сина ми (преди 7г) знаех, че е педиатър. Наскоро разбрах, че е и интернист. За нови пациенти най-добре да се попита, но все пак не мисля, ме ще откаже. Но винаги пита откъде знаете за него Grinning Не знам за какво му е и какви асоциации си прави Grinning Имаше една мама, която от около половин год. е също при него. Може и тя да сподели впечатленията си, ако се познае Simple Smile

Но мога най-отговорно да кажа, че за мен това е най-добрия, отговорен и отзивчив лекар в цяла Варна! Wink Шапка му свалям.. Не знам от къде намира толкова време и енергия за всичко..

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 16:50 от ca_sky

# 1 488
  • Варна
Здравейте Simple Smile

Имам следния въпрос - имате ли "резервен" педиатър, за случаи, когато по някаква причина не можете да се свържете с ЛЛ на детето? Ако имате и сте доволни, моля за име и телефон за връзка (дори да работи само на частно). Преди 2 дни изпаднах в толкова абсурдна ситуация, че още не ми е минал гнева. Изводът ми е, че трябва да имам поне още 2-3 педиатри под ръка, за да се намери поне един, който да ми прегледа детето  ooooh!
Благодаря предварително.

водя го в детския частен център на ген.Гурко. ако нещо му стане въобще не разчитам на педиатърката, нея я ползвам за консултации и ваксини само Naughty

# 1 489
Благодаря ви, момичета. Ще си ги запиша и ще ги имам предвид. По принцип съм много доволна от д-р Стоянов от педиатричното отделение на св."Марина". Много отзивчив, интересува се как влияе лечението, звънях му всеки ден да го информирам, когато дъщеричката ми направи тежка алергия. Той обаче работи дневни/нощни смени и след нощна (разбираемо) е трудно да се свържеш с него. Затова ми трябват и други опции при необходимост.

# 1 490
  • Варна
Според мен най-важното нещо при избора на педиатър е да можеш да разчиташ на него по всяко време! Такива - не ми звънете след еди си колко не мога да ги разбера и това е... Така че и този д-р Стоянов щом се интервсува и щом излезете от врата какво става значи е читав. Simple Smile Ние вече не сме в Бг и тук ЛЛ не е педиатър, ако ни се наложи ходим при други. Колкото и да сме сменили, на Драгиев и на малкия пръст не могат да застанат.. И ни струват 35евро.. А той даже и сега ни лекува по вайбър..ако е възможно разбира се. Но даже и сега мога да звънна, когато имам проблем и не знам какво да правя.

# 1 491
  • Варна
Според мен пък за това има спешни центрове, както и такива центрове като на ул. Гурко. Спешните работят 24 часа, на Гурко събота и неделя. Аз не бих притеснявала педиатъра си събота и неделя или в 23ч вечерта  Peace

# 1 492
  • Варна
Това ли са координатите на детския център на ул. Ген. Гурко?
Цитат
МЦ ПО ДЕТСКИ БОЛЕСТИ ООД
гр. Варна, ул. "Ген. Гурко" 49-партер
052 611 116, 0898/602-154
Имат всякакви специалисти, в почивните дни също, така ли? А денонощен ли е?

# 1 493
  • Варна
Да, това са. Всъщност звъняла съм само на стационарния. Има различни специалисти, повечето от които работят в детското в терапията. Събота и неделя работят, не е денонощно. Мисля до 19-20ч.
Налагало ни се е няколко пъти късно вечерта да потърсим лекарска помощ, правили сме го според случая ортопер-в Окръжна /не сме чакали/, задух в Терапията /чакахме мноого/ и в Лисичкова тук 24 часа винаги има лекар на смяна и не се чака много много.

# 1 494
  • Варна
Ние два пъти сме ходили в детското спешно в Терапията, бяхме единствените. Явно сме извадили късмет.

# 1 495
  • Варна
Само при споменаването на спешен център ме свива корема! Моля се никога да не ми се налага да ходя там!!! И като цяло в Бг изключително се "стряскам" ако ми се налага да ходя при случаен доктор..т.е отивам и който се падне.. Затова и правя всичко възможно да не ми се налага. Като знам какви има и като знам, че в повечето болници и термометри искат...сякаш съм в книжарница?!  

П.П. Аа веднъж ми се случи, лятото. Синчето си цепна леко веждата, звънях на Д-р Драгиев и каза, че все пак е добре да се залепи (беше събота вемерта). Отивам в спешното в Аксаково, нямали лепило само лепенки?! Викам, ок, от къде мога да го купя това лепило? Отг - ами не знаем, в Марешки няма. Та пак звъня на Драгиев да питам дали може само с лепенка или да сменям "спешното"... ooooh!

# 1 496
  • Варна
Само при споменаването на спешен център ме свива корема! Моля се никога да не ми се налага да ходя там!!! И като цяло в Бг изключително се "стряскам" ако ми се налага да ходя при случаен доктор..т.е отивам и който се падне.. Затова и правя всичко възможно да не ми се налага. Като знам какви има и като знам, че в повечето болници и термометри искат...сякаш съм в книжарница?! 

Дано никога не Ви се налага! Там бих /и вобще при случаен/ отишла само ако наистина е нещо спешно. Т.е. да трябва да се бият урбазони разни и т.н., не и ако има просто висока Т. Опитвала съм се да обсъждам всичко предварително с педиатърката ако се случи това и това какво да правя и т.н.

Първият и единствен път в спешното в Терапията, чакахме заедно с едно момченце, което беше с много висока Т. Милото влезе след нас, получи гърч и изпратиха бащата да му вземе диазепама от тях OMG  ooooh! От тогава съм казала там - не.

П.П. Драгиев е страхотен!

# 1 497
Добър педиатър в трошево ми трябва.За сега сме при Христова,но не съм доволна. Всеки месец и звъня аз  по 100пъти за час. Чакам я за ваксини. Много не ми харесва как ги бие,напр и забива иглата със сила. А и ми е мн далеч.

Ние сме при Кремена Дишева в МЦ Младост. Много е мила, винаги си вдига телефона всеки път като съм й звъняла. С ваксините проблема е навсякъде, бият каквото имат. За какво й звъниш за час? За консултация ли? На нас часа за следващия месец ни се дава на консултацията
Предстои ми раждане октомври месец и МЦ Младост ми е най-близо до вкъщи. Можеш ли да ми кажеш работно време на Др. Дишева, да отида лично да говоря с нея дали ще приеме бебчо? Благодаря предварително Simple Smile

Аз лично се уговорих с нея по телефона 0885/ 248 888 Мога да ти пратя снимка на работното й време, ако искаш, че е сложно да го пиша

# 1 498
Здравейте момичета,бихте ли споделили мнението си за д-р Галя Зидарова (педиатър). Благодаря предварително.

# 1 499
Здравейте майчета,
искам да споделя, децата ми са при д-р Николова от Еквита. Недоволна съм, защото е изключително груба, мърмори постоянно, обижда дори, обвинява те едва ли защо си се разболял, от ПКК половината показатели не знае какво означават. Последният път дори не ме прие за печат на един документ и ми каза да дойда на следващият ден. Леченията и са били понякога адекватни, понякога не, антибиотици обаче обича да изписва. От старата генерация е и май отдавна е спряла да си обновява знанията. Има ли някоя майка, която е при нея? Какви са вашите впечатления. Като цяло искам да я сменям, но като чета другите какви са цветя, а тези които са добри колко са претрупани, започвам да се чудя. Моля ви за мнение за нея, още се чудя....живея в Левски по принцип...

Общи условия

Активация на акаунт