Педиатрите във Варна 3

• 431 696
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 530
  • До морето
За Хариева сме писали преди няколко страници! Тя не смогва с нейните си пациенти, камо ли да се съгласи да обърне внимание на някой за 2 месеца!

# 1 531
  • Варна
ММММ даммм, и ние сме от пациентити на Харитонова Sad Ако нямах час за консултация вчера, нямаше да разбера, че практиката е закрита и картоните се раздават до петък !!! В крайна сметка намериха само картона на бебо - здравната му книжка въобще липсва и ще трямва да ходя до Здравна каса; досиетата на по-големите ми деца изобщо липсваха  Shocked
Ужасът ми е пълен. търся читав ЛЛ-педиатър, в района на Младост, Трошео или всъщност където и да е само да е читав и да приеме 3 хлапета Sad

# 1 532
  • До морето
ММММ даммм, и ние сме от пациентити на Харитонова Sad Ако нямах час за консултация вчера, нямаше да разбера, че практиката е закрита и картоните се раздават до петък !!! В крайна сметка намериха само картона на бебо - здравната му книжка въобще липсва и ще трямва да ходя до Здравна каса; досиетата на по-големите ми деца изобщо липсваха  Shocked
Ужасът ми е пълен. търся читав ЛЛ-педиатър, в района на Младост, Трошео или всъщност където и да е само да е читав и да приеме 3 хлапета Sad

Добре де, какво е това нещо? Няма ли някакъв, регламентиран от закона, начин за действие в такива случаи? Тая лекарка от вчера за днес ли решила да живее в чужбина? Да беше си подготвила нещата, да се свърже с пациентите, да даде някакъв период от един месец, в който да разберат максимално много хора преди да си вдигне чукалата.... Доколкото разбирам тя решила и тръгнала и повече не се върнала, така ли? И тука други й раздават картоните и се разправят с пациентите... ooooh!

# 1 533
  • Варна
В спешния кабинет в Терапията и на мен няколко пъти са ме питали защо не посещаваме неотложния, с който ЛЛ има договор. Принципно зависи от състоянието на детето, но като цяло бих го завела или там, или в Лисичкова. В Лисичкова винаги има педиатър, който е дежурен на кабинет, пускали са ни и изследвания, но платено. Прегледът е 25лв, ако не греша.

Тези дни дребната имаше сериозни здравословни проблеми. Всъщност вирус, което само по себе си не е толкова сериозно, но светкавичното вдигане на Т и последвал гърч ни пратиха в болница в Разлог(бяхме на почивка) и сега като се прибрахме исках и тук някой да я види. Заведох я при Делева, в Санита. Прегледът ми хареса, понеже за секунда не усетих някой да ме препира, или претупва. Изслуша ни, погледна епикризата, прегледа я и като каза, че е вирус(както и в болницата де), но все пак щом не минава вече 3-4 дни е хубаво да я подпомогнем с лекарства и си представих АБ, но не - Изопринозин. Извика ни и на контролен, посъветва ни за преглед с невролог(заради гърча), дори имаше готовност да ни даде направление, ако е необходимо и нашия ЛЛ няма.

Принципно все я отбягвах, понеже си представях голямото чакане пред кабинета - нали не работи с часове, а по ред на пристигане. Обаче първият път чакахме не повече от 15мин., вторият - няма и 5мин.

Съчувствам на всички бивши пациенти на Харитонова.  Hug

# 1 534
  • Варна
Явно доста споделяме мнението за неотложния... Чакането не ме притеснява толкова, защото и на нас ни се е случвало и при натоварени лекари е неизбежно, но да си призная не си сменям педито и нямам доверие на друг за детето си. Ходили сме два пъти при друг(в неотложния и при реалното жп на малкия) и веднага е звъня за консултация.
Благодаря за мненията! Лекар също ме насочи към Лисичково. Дано не се налага, но ще го мисля пак.
П.с. Много съжалявам за останалите без ЛЛ. Трудно е да намериш човек, на когото да се довериш особено за детето си! Успех!

xtna007, вие в МД ли сте при педиатър?

# 1 535
И ние сме от пациентите на д-р Харитонова, още един прекрасен лекар напусна бг Sad
Моля, казвайте кои лекари отказват, да се знае, че много е голям проблема..

# 1 536
  • Варна
Ще ме извините ама не бих се изразила за някой "прекрасен лекар", след като си е зарязал пациентите! Това е супер некоректно и показва освен какъв лекар е, и какъв човек е! Даже да ходи другаде си има начин и той не е пациентите ти да разберат като ти дойдат до вратата!!! Искрено съчувствам на "пострадалите"..

# 1 537
Ами слава богу на нас не ни се е налагало почти година да ходим и случайно разбрахме. Сигурно е имало някакви съобщения на таблото. Незнам как по друг начин да уведомят 3000 пациента. Сега виждам, че има публикации на страницата в фейсбук и в сайта им, ама  кой да следи.. А иначе с нея не ни трябваше ренген и видеозон..

# 1 538
  • Варна
Ще ме извините ама не бих се изразила за някой "прекрасен лекар", след като си е зарязал пациентите! Това е супер некоректно и показва освен какъв лекар е, и какъв човек е! Даже да ходи другаде си има начин и той не е пациентите ти да разберат като ти дойдат до вратата!!! Искрено съчувствам на "пострадалите"..
и аз така мисля. все пак им има телефоните и адресите, да намери начин и да се свърже с тях, все пак заради тях пари и плащат

# 1 539
Някой отзиви за д-р Светослава Лавдинова има ли?
Сина ми е записан при нея, но там ходя само за бележки ако трябва.
Преглеждала го е 1-2 пъти . Според мен изписва често АБ , не ми се е налагало до сега да разчитам на изписано от нея лечение.

# 1 540
Здравейте, някакви отзиви за д-р Вейсалов от МЦ "Младост" ?

# 1 541
  • Варна
Не искам да се явявам защитник на д-р Харитонова, но тя наистина е прекрасен специалист.
Първо тези, които не са запознати със ситуацията нека не коментират. Второ, тя имаше заместник, който трябваше да поеме пациентите до декември месец, да ги информира и който иска след това да направи друг избор. Това, че заместничката  й си е била шута и е постъпила некоректно е отделна тема.
И последно при всички положения е по-добре, че е намерила начин да си прекрати практиката от хиляди километри, защото в противен случай до декември всички щяхме да сме с вързани ръце.

Моля, за впечатления от д-р Албена Тодорова в Сити клиник?
Благодаря!

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 13:55 от Hope♥

# 1 542
  • Варна
И ние сме от бившите пациенти на д-р Харитонова. Че е добър специалист спор няма, но постъпката й беше адски некоректна. Хубаво, че си е намерила кой да я замества, но мисля, че беше редно "лично" да съобщи новината на пациентите си. Заместничката не я познавам, но си мисля, че си е имала сериозни причини да се откаже. Предполагам, че се е махнала именно защото всички пациенти са били като в небрано лозе, не я познават и естествено недоволството им го е отнесла тя. По мое мнение Харитонова трябваше да си уведоми пациентите и да каже, че ще има заместник, на който можем да имаме доверие и т.н. Нещо в този дух. Може би тогава нещата щяха да се развият по друг начин, а не хиляди хора да се чудят какво да правят и при кой лекар да се записват.  Peace

Hope, за д-р Тодорова ми казаха, че е любителка на АБ, но пък поне записва нови пациенти.

# 1 543
  • Варна
Hope, за д-р Тодорова ми казаха, че е любителка на АБ, но пък поне записва нови пациенти.

За втори път го чувам ... Sad Аз обаче май ще я пробвам, а ако не се харесаме декември месец отново ще я сменям. Лошото е, че дори не знам на къде да се насоча.

# 1 544
Не знаех, че има и друг педиатър в Сити Клиник за първи път чувам за д-р Тодорова. На вратата и в фейса има съобщение, че д-р Беджева записва и ще е на мястото на д-р Харитонова, но нямам никакво инфо на нея. Някой нещо да знае?

Общи условия

Активация на акаунт