Педиатрите във Варна 3

• 431 462
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Варна
здравейте, има ли някой при Зидарова, за да ми  каже плащахте ли за първи преглед и после за консултации? Благодаря предварително !

За първи преглед на бебче май докторите си искат пари. Не сме при Зидарова, но си платихме, че и два пъти, но това е друга тема. После за консултации и стотинка не сме дали...

# 1 651
То оставаше и за консултация да плащате.
И моята е същата, дай и да разтяга локуми с представителите, а вън хората чакат. Да не говорим, че като влезем за преглед забелязвам, че не ме слуша, преглежда стандартно и толкова.
Аз съм по-доволна от докторите в неотложната помощ в ОКРБ и без това все там ходим. И там има изключения, но ги понаучих и винаги питам кой е на смяна.
Сега мисля да я сменям и съм се насочила към д-р Дишева от Младост ако ме приеме. Има ли записани при нея. Знам, че има много пациенти и се чака.

# 1 652
  • Варна
То оставаше и за консултация да плащате.
И моята е същата, дай и да разтяга локуми с представителите, а вън хората чакат. Да не говорим, че като влезем за преглед забелязвам, че не ме слуша, преглежда стандартно и толкова.
Аз съм по-доволна от докторите в неотложната помощ в ОКРБ и без това все там ходим. И там има изключения, но ги понаучих и винаги питам кой е на смяна.
Сега мисля да я сменям и съм се насочила към д-р Дишева от Младост ако ме приеме. Има ли записани при нея. Знам, че има много пациенти и се чака.

Freyda, неотложния кабинет в жълтата сграда към Окръжна болница ли имаш предвид? Кого питаш кой е на смяна? По телефона ли им звъниш или директно, като отидете на място? От кого си доволна там и кого избягваш?
Два пъти ни се е налагало да ходим там, ужас беше просто. Може да не сме попаднали на лекар, затова питам.

# 1 653
Да точно тази сграда. Питам като отида хората, които излизат от кабинетите кой е вътре. На регистратурата питах и не знаеха  #Cussing out. Попадала съм на д-р Добрева 2 пъти и съм много доволна, вчера ходихме беше Пенка Петрова също останах доволна, от една Грациела два пъти я уцелихне, изписа ни АБ Сумамед и двата пъти, първия път изобщо не подейства и се наложи втори, а вторият път изобщо не го дадох, каза, че има зачервено гърло, а нямаше. На рецептата сложи печат НЕ ПОДМЕНЯЙ, аман от интересчии ooooh!. И вчера като ходих в единия кабинет беше тя, надникнах през вратата и веднага избягах към другия кабинет. Веднъж попаднахме на Димитричка Бекер от нея също съм доволна. Имаше една със сини лещи Силвия Тонева, тя ни изписа АБ след като отидохме с обрив от АБ и стана още по-зле  #2gunfire. Общо взето това е, и на мен ми се иска да питам кой е на смяна, на регистратурата са много зле, а и не винаги има някой. Така, че като отида разпитвам и ако попадна на някоя от тези на които нямам доверие е колкото, да я преслушат.

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 20:48 от Freyda

# 1 654
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Въпросната със сините лещи не знам как не си е изпросила боя досега.Ужасно незаинтересована и некомпетентна жена.

# 1 655
  • Варна
1 път сме ходили там и попаднахме точно на тази Грациела... ужас! Аз едно говоря и за него отивам, а тя друго си пее. #2gunfire Sick Друг път звънях по телефона да обясня случая, че беше доста късно, бебето малко и тъкмо изкъпано, а "лекарката" доста "отслужлива" по телефона ми заяви, че няма нужда да го разхождам, а да правя компрес вечерта и утре направо при детски хирург. Изправи ми косата за нищо! Понеже беше късно и не ми беше удобно тогава, на сутринта веднага звъннах на педи и тя остана меко казано втрещена и каза по телефона категорично, че не е за хирург и веднага все пак да го заведа и да го види. Е, видя го и наистина беше както обяснявам(не аз нещо да съм подвела) и е нещо съвсем нормално, което просто не знам,че е и не е никакъв проблем.
Този дежурен кабинет-не!!

# 1 656
1 път сме ходили там и попаднахме точно на тази Грациела... ужас! Аз едно говоря и за него отивам, а тя друго си пее. #2gunfire Sick Друг път звънях по телефона да обясня случая, че беше доста късно, бебето малко и тъкмо изкъпано, а "лекарката" доста "отслужлива" по телефона ми заяви, че няма нужда да го разхождам, а да правя компрес вечерта и утре направо при детски хирург. Изправи ми косата за нищо! Понеже беше късно и не ми беше удобно тогава, на сутринта веднага звъннах на педи и тя остана меко казано втрещена и каза по телефона категорично, че не е за хирург и веднага все пак да го заведа и да го види. Е, видя го и наистина беше както обяснявам(не аз нещо да съм подвела) и е нещо съвсем нормално, което просто не знам,че е и не е никакъв проблем.
На какъв телефон си звъняла, да не е на Спешната помощ, защото жълтата сграда е Неотложна помощ, две различни места са. Аз веднъж звъннах на 112 и попаднах на педиатър, който ми обясни как да сваля Т, която не падаше почти 24 часа. Не трябва да се квалифицира тмястото като лошо, а конкретните лекари. Аз затова казвам от кой съм доволна  от кой не. В началото бях объркана също, но сега ги различавам.

# 1 657
Намирам в нета една д-р Грациела Георгиева Илиева, за нея ли говорите...

# 1 658
Ние сме при нея, но сега ще я сменяме. Записах дъщеря ми при нея и и беше 12-тата пациентка Peace За 5 години се е наложило да ходим 3 пъти(последните две през настоящата година), и чакахме повече от час ooooh! Има страшно много пациенти и мноооого се чака ooooh!

Ако може да ми препоръчате някой педиатър в района на Окръжна болница. Не ни се налага да ходим често, чат пат някое направление за специалист да взема Peace

# 1 659
  • Варна
На какъв телефон си звъняла, да не е на Спешната помощ, защото жълтата сграда е Неотложна помощ, две различни места са. Аз веднъж звъннах на 112 и попаднах на педиатър, който ми обясни как да сваля Т, която не падаше почти 24 часа. Не трябва да се квалифицира тмястото като лошо, а конкретните лекари. Аз затова казвам от кой съм доволна  от кой не. В началото бях объркана също, но сега ги различавам.
Точно там съм звъняла-в неотложната помощ. Имат телефон за педиатричния и травматичния кабинет. Поне при мен при ЛЛ са изнесени тези телефони+ адреса на кабинетите.(въпросната жълта сграда, която се казва МЦ"Св.Анна"). Там са лекарите, които покриват и него за 24ч помощ, която трябва всеки ЛЛ да осигури и точно по тази причина имам кординати и съм посещавала този кабинет.
В спешното в окръжна не съм водила детето и за там нямам мнение.

# 1 660
Само да те поправя, не покриват 24часа, през делничните дни са от 20 до 8 часа, само през почивните и празничните са денонощно. И аз така си мислех и един петък се наложи да отидем към 19часа и го разбрах, а моята в петък винаги е до 14ч.
Търся мнения и за д-р Кунева от Санита, за Дишева знам, че много се чака и Кунева ми е другия вариант. Моля ако има записани при нея да споделите.

# 1 661
  • Варна
През деня се очаква ЛЛ да е на работа. За това са с такова работно време. Идеята е 24/7 да имаш ЛЛ.
Друг е въпроса, че масово лекарите работят по 4-5 часа дневно.

# 1 662
  • Варна
За дете извън работното време на педиатъра - директно в детско спешно в Терапията. Три пъти сме ходили, доволна съм от отношение и предписани лекарства. Винаги пускат кръвни изследвания, преди да назначат АБ. Няма и кой знае какъв наплив, само веднъж се наложи да изчакаме. В дежурни кабинети не отивам вече, два пъти водихме малкия, рецептата за АБ е едва ли не написана. После отиваме в Терапията, пускат кръвни и се оказва категорично вирус. Е за какво щях да му ги давам тези антибиотици?

# 1 663
На нас ни се наложи да ходим по спешните кабинети в почивните дни около 3ти март. Точно защото пускали кръвни изследвания и т.н. ми препоръчаха спешното на терапията. Детето се влоши повторно след тежък вирус и 4 дни след спирането на АБ. Знаех, че в дежурния само ще вдигат рамене и затова отидохме в Терапията. Чакалнята пълна, преди нас имаше 9 бебета и тинейджъри цигани, които явно са били 16-17 год, за да чакат там. За 2 астрономически часа чакане пред "спешен" кабинет, излезе детето, което беше вътре при нашето пристигане и влезе едната циганка (подчертавам явно на 17 по документи, на мен на дете не ми приличаше). Нито сестра, нито лекар се появи да попита кой за какво чака. Майките с мъничките бебета почнаха да се чудят как да ги хранят. Познайте как се удържа дете на почти 2 години да чака 2 часа, особено като не се чувства добре. Междувременно продължаваха да идват дечица. По едно време ми писна и тръгнахме, имайки предвид, че бяхме около 12ти по ред, не знам до вечерта дали щяхме да се класираме. За мен е необяснимо как кабинет и то в болница може да бъде "спешен", а реално да няма кой поне да следи какви случаи идват. Това, че за 2 часа мина едно дете и то беше вече в кабинета няма да го коментирам. Имаше много малки бебенца, чакащи преди нас, т.е. повече от 2 часа и останаха и след нас. Като цяло се моля в почивни дни или вечер да не се налага да търся лекар. Когато е в града, звъня на лекаркота ни за домашно посещение. Лошото е, че понякога пътува жената по празници и тогава настава ужаса къде да отидеш и при кой ще попаднеш.  ooooh! ooooh!

# 1 664
  • Варна
За спешен имам предвид Лисичкова ако се наложи. Да терапията много противоречиви мнения чувам и не съм ходила, а и не се е налагало! ( да чукам на дърво).
Относно спешното на всички кабинети-въпрос на късмет и се молиш да попаднеш на хора или по-скоро да не се налага да попадаш на някого. Не е за педиатър, но в спешното но окръжна си позволиха да попитат ММ след 30 мин чакане и едва поемащ си въздух дали би му било проблем да почакал малко, че дамата на регистратура искала нещо са свърши...  Shocked
Аз пък със съмнение за счупен крак бях извикана на 1 с дама със съмнение за счупена ръка, която чакаше вече час...
Да сме живи и здрави с децата се, че не се знае в спешните в коя посока ще ни помогнат...

Общи условия

Активация на акаунт