Педиатрите във Варна 3

• 431 261
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 710
Благодаря за мненията  Hug, а да знаете случайно д-р Драганова с кой личен лекар работи? Защото ще трябва да сменя и него.  Освен това ми казаха, че при смяна на ЛЛ на дете, не важи правилото за юни и декември като възможни месеци за смяна. Вярно ли е? Т.е. може по всяко време. И друг въпрос- при нашата педиатърка винаги е навалица. Все чакам по час, час и нещо, че дори и два. Все така ми се случва, че като запиша час, тя решава за пусне тези без час преди мен, а като нямам час, точно тогава решава да пусне тези с час. При Драганова как стои въпроса с чакането? Има ли много хора? Благодаря предварително  bouquet

# 1 711
  • Варна
Д-р Драганова работи с д-р Златев. Кабинена му е на ул. "Васил Априлов" 8.
Това за смяната мисля, че не е така. Вече за всички важи правилото за юни и декември освен при смята на адрес. Понеделник бяхме на ДК и си влязох на часа. Случвало ми се е и на мен да чакам по 1 час или аз да ходя без час като при такива случаи вика по ред на идването, защото причината да нямаш час е, че вски са заети и няма да те остави да стоиш до края на графика й.  Като се появят 10 деца без часове, което е предимно по грипавото време. Случва се и някой да я забави като се опитва да навакса, но никога няма да същрати преглед или да направи нещо по-малко само защото навън я чакат. Не съм убедена обаче в приема ли нови пациенти. Трябва да се говори с нея. Най-подходящия начин е като си запишете час в графика й.

# 1 712
Д-р Драганова не приема нови деца. Лл , с който работи, също не взима нови пациенти

# 1 713
Д-р Драганова не приема нови деца. Лл , с който работи, също не взима нови пациенти
Ох, наистина ли?  Cry Ще говоря с нея, все пак. Благодаря за отговорите.  bouquet

# 1 714
Ох, наистина ли?  Cry Ще говоря с нея, все пак. Благодаря за отговорите.  bouquet
Да, аз също исках да запиша детето при нея. Но наистина, говори с нея. Може и да стане Simple Smile

# 1 715
  • Варна, Шумен
Здравейте,
искам да сменя ЛЛ на детето, колебая се за д-р Радославова в МЦ Младост ..... Изискванията ми са да не се чака с часове пред кабинета и разбира се да поставя правилни диагнози и адекватно лечение. Да е внимателна и учтива, да няма проблем с направления и болнични. В момента сме при Балтиева във Владиславово, но това чакане всеки път по 2-3ч. просто е ужасно, а и не ми допада много е особена, леко дори надменна. Препоръчайте ми ЛЛ в МЦ Младост!

# 1 716
  • Varna
И аз искам да сменя педиатъра на малката, също търся да ми еблизко в МЦ Младост или Санита. Дайте някакво предложение.

# 1 717
Благодаря ви момичета. Всъщност се оказа, че д-р Драганова приема деца, но ЛЛ, с който тя работи- д-р Златев не приема. Т.е. тя ще ни вземе безплатно, ако си взема направление, но за мен това тичане първо по ЛЛ, после при нея, ми е много натоварващо. Иначе съм с много добри впечатления от нея  Heart Eyes
А да попитам д-р Ружа Панчева освен педиатър, и ЛЛ лекар ли е или не? Ако не, дари работи на същия принцип с някой друг ЛЛ, т.е., ако я избера, да не се разкарвам. И още приема ли в клиниката на Чаталджа или вече не?
Благодаря ви предварително  Hug

# 1 718
  • UK
Ружа Панчева не е ЛЛ Peace
Тя по-скоро консултира досежно храненето при децата и не можете да я изберете за педиатър Peace

# 1 719
Д-р Гюрецова от Възраждане утре каква смяна е? Знае ли някой? newsm78

# 1 720
  • Варна
Здравейте, искам да попитам за д-р Делева от МЦ Санита, работно време, с предварително записване на часове ли работи, чака ли се дълго време пред кабинета и.
Благодаря Ви предварително!

# 1 721
  • Варна
Работното и време е всеки делничен ден от 8 до 12ч. Работи без часове, по ред на пристигане. Понеже обаче не е ЛЛ и работи само с направления, на частно или по фонд реално рядко е натоварено много. Понякога се  е случвало да отида и да няма никой. Най-много съм чакала 40-45мин, като знам, че при някой толкова се чака независимо от записаните часове....

# 1 722
Здравейте,искам да попитам дали някоя от вас знае,дали доктор Деян Драгиев приема нови пациенти? Предстои ми избор на педиатър,а коментарите за него са само положителни.Благодаря Simple Smile

# 1 723
  • варна
Малкия има проблем със стомахчето ,дадоха ми направление за Детски болести и кординатите на някаква д-р Панчева .Звънях,но никой не ми вдигна ,може ли да ми кажете раб .време на тази докторка ,за да знам кога да звъня .Или някакви др специалисти по педиатрия които да работят по ЗК

# 1 724
  • Варна
Насочили са ви към д-р Панчева, защото е и специалист гастроентеролог. Освен нея и доц. Георгиева е такава. В ДКЦ-то на Терапията преглежда с направления. Иначе специалисти педиатри бол, друг е въпроса дали могат да ви помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт