Педиатрите във Варна 3

• 431 057
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 740
  • варна
Аз записахчас за 20 при д-р Колева, но като гледам май и ние ща си платим за по ранен преглед. Дадох едни обикн. Крекери на малкия и пак кашаво ако,незнам какво да му давам вече, яде само ориз и картофи, а има апетит, жал ми е да го държа гладен.Тъкмо консистенцията се беше се пооправила имаше още слуз и айде пак наново...

# 1 741
  • Варна
Аз записахчас за 20 при д-р Колева, но като гледам май и ние ща си платим за по ранен преглед. Дадох едни обикн. Крекери на малкия и пак кашаво ако,незнам какво да му давам вече, яде само ориз и картофи, а има апетит, жал ми е да го държа гладен.Тъкмо консистенцията се беше се пооправила имаше още слуз и айде пак наново...
глутенова непоносимост?

# 1 742
  • Варна
Тъкмо и аз това щях да питам.

# 1 743
  • Варна
ако има съмнения за такава се прави кръвен тест, но не трябва предварително да се спира глутена, за да си излезнат реални антителата

# 1 744
Моля дайте отзиви за д-р Петя Събева от Терапията. Ясно е, че е лъчезарна и усмихната, но мен ме интересува адекватна ли е в диагнозата и леченията, пуска ли изследвания при вирусни/бактериални изследвания примерно...

# 1 745
Някой има ли впечатления от др Белчева или да ме насочи към добър хематолог. 

# 1 746
  • Варна
Аз съм с добри впечатления от нея. Няколко пъти съм я посещавала заради ниски стойности на хемоглобина първо при баткото, после и при малката. Проблем се оказа, че нямахме, с времето се покачиха. Дори и без лекарства.
Скрит текст:
Чак се замислих... то това гастро, невролог, хематолог, алерголог, нефролог, дерматолог.. от всякакви имам впечатления.. Пък как ми се иска да нямах представа.  Rolling Eyes

# 1 747
Ходихме при нея имаме ниско желязо и нормален хемоглобин. Скоро пак ще ходим. Притеснява ме дали претупва нещата. ОСвен това имаме променена форма на еритроцитите каза че не е проблем.

# 1 748
Здравейте,искам да попитам дали някоя от вас знае,дали доктор Деян Драгиев приема нови пациенти? Предстои ми избор на педиатър,а коментарите за него са само положителни.Благодаря Simple Smile

Аз съм го питала - не приема. Тук в темата още някой беше споделил, че не приема. Жалко наистина. Имал 2500 пациенти и повече не можел да записва

# 1 749
Здравейте,искам да попитам дали някоя от вас знае,дали доктор Деян Драгиев приема нови пациенти? Предстои ми избор на педиатър,а коментарите за него са само положителни.Благодаря Simple Smile

Аз съм го питала - не приема. Тук в темата още някой беше споделил, че не приема. Жалко наистина. Имал 2500 пациенти и повече не можел да записва

За мое голямо учудване нас ни прие,може би защото отидох на място,а не звънях по телефона. Първите ми впечатления са много добри и от него и от сестрата.

# 1 750
  • Варна
Имаше проблем със ЗК и беше спрял да записва пациенти. Може вече да хпиема и по тази причина, ако са се разбрали. Принципно щом педиатрите му приемат не отказва ейтака и то особено на д-р Драганова, която е най-натоварена.

# 1 751
Да се включа и аз за Георгиева. След като чаках два месеца за час с направление, накрая отидох платено. Обърна ни внимание, прегледа детето,  изписа лечение(според мен неадекватно) и детето се влоши Sick Дежурната диагноза ГЕРБ и лекарства, които само влошиха състоянието  ooooh!

# 1 752
Да се включа и аз за Георгиева. След като чаках два месеца за час с направление, накрая отидох платено. Обърна ни внимание, прегледа детето,  изписа лечение(според мен неадекватно) и детето се влоши Sick Дежурната диагноза ГЕРБ и лекарства, които само влошиха състоянието  ooooh!

Скрит текст:
Нексиум ли ви изписа? Извинявам се, че спамя темата

# 1 753
Извинявам се, ако не ми е за тук въпросът. Можете ли да ми дадете отзиви за д-р Живков? Кой ортопед бихте ми препоръчали? Благодаря!

# 1 754
  • Deutschland/HE
Извинявам се, ако не ми е за тук въпросът. Можете ли да ми дадете отзиви за д-р Живков? Кой ортопед бихте ми препоръчали? Благодаря!

За бебе бих ти препоръчала Райков.

Общи условия

Активация на акаунт