Приучване към гърне

• 107 310
  • 2 131
  •   1
Отговори
# 1 275
Ваня1975 Не става с играчки,седи точно една секунда и става,а за телевизия абсурд той много рядко гледа!
Абсолютно същото. Не мога да помогна със съвет понеже и аз търся решение. Може да пробваш с приставка за тоалетната чиния. От там става по-трудно и затова е по-лесно да се задържим. Но не иска да засега нищо да върши там.

# 1 276
Здравейте, ние имахме един период, в който не искаше да сяда на гърнето  - извиване, рев - цялата известна програма, но просто я задържах върху гърнето и от яд ли, знам ли, но успяваше да се изпишква, някъде около седмица беше този тормоз, но после сама започна да си го търси. Иначе докато траеше - тя крещи, аз сядам до нея - говоря, наредила съм книжки и играчки, мъча се да я разсея (не ми се получава много), но в крайна сметка беше нещо като надмощие на волята - оказа се, че аз надделях  Peace

# 1 277
Ваня1975 Не става с играчки,седи точно една секунда и става,а за телевизия абсурд той много рядко гледа!
Абсолютно същото. Не мога да помогна със съвет понеже и аз търся решение. Може да пробваш с приставка за тоалетната чиния. От там става по-трудно и затова е по-лесно да се задържим. Но не иска да засега нищо да върши там.
И на тоалетната чиния не става опитвах се да го слагам,но той се дърпа,не знам какво да го правя е все някога ще се научи Wink

# 1 278
  • вече Пловдив
И на тоалетната чиния не става опитвах се да го слагам,но той се дърпа,не знам какво да го правя е все някога ще се научи Wink
Аз бих отложила нещата при това положение, явно не е готов още. Ще се научи, не се притеснявай!  Peace

# 1 279
Аз бих отложила нещата при това положение, явно не е готов още. Ще се научи, не се притеснявай!  Peace
Тогава ще отложа нещата,както казваш ти Simple Smile

# 1 280
Влизам да се похваля, че днес малкия си каза, че има ако и седна на гърнето и се изака  Heart Eyes
Много му се радвахме на това ако, дори получи шоколадче за награда. Да видим как ще е следващото акане.  Crazy

# 1 281
Киди Много се радвам дано за напред да е все така послушен и да си сяда на гърнето  bouquet  ,дано и аз да успея с малкия мъник казва си всичко ама няма сядане на гърне newsm03

# 1 282
Киди, браво на детето!
Че то си е за радост, като си спомня какви проблеми имах точно с акането.

# 1 283
  • Варна
Kиди, поздравления и за двама ви!
Ако преди гидини някой ми беше казал, че ще се радвам на ако в гърне, щях да реша, че е луд. Mr. Green
Дидинка, мисля, че ти прекалено си се фиксирала в сядането на гърне. Остави детето, колкото повече го насилваш, то повече ще протестира и няма да стои. Говори му, предлагай да седне на гърне или на тоалетната, но не прилагай сила. Лично за мен и метода с книжки, играчки и прочие залъгалки не е приемлив.

# 1 284
antonia Може и да съм се фиксирала към  гърнето,не съм го насилва предлагам му,но той си отказва и затова сега съм скрила гърнето след известно време пак ще пробваме Simple Smile

# 1 285
Благодаря ви момичета, наистина голяма радост  Grinning

Само да споделя, че моят мъник също не обичаше гърнето, затова го скрих и започнахме да използваме направо тоалетната. Но от оная вечер, когато баща му го изкара и се изпишка в него, сега стои извадено в хола. Та през деня започна ди пишка прав в него. Днес се изака в гърнето, явно сега го приема като нещо ново и интересно.

# 1 286
Христос Воскресе, отново минавам да ви се похваля,вчера реших че е момента да махна изцяло памперса и добре направих цял ден вчера пишка на гърне и нощта реших да е с гащи и да ви кажа като за първа вечер не се  беше напикал през нощта дано и за напред да е така!Успех на мамите много се радвам,че успях Hug

# 1 287
След първоначалния успех, откакто проходи малкото не иска да седи на гърнето нито миг. Сложа ли го започва да пищи. Идеи?

# 1 288
След първоначалния успех, откакто проходи малкото не иска да седи на гърнето нито миг. Сложа ли го започва да пищи. Идеи?
Малкия като проходи беше същият не искаше гърне,но след дълго време сега е на 1г и 10м и си казва преди 3 дена му спрях тотално памперсите и нощно време не се напикава,иначе идеи има по напред в страниците да гледа тв докато седи на гърне,да го занимаваш с някоя играчка Hug  Успех с гърнето  bouquet

# 1 289
При нас махането на памперса върви добре. Вече пишка и на вън, излизали сме за доста дълго от сутрин до вече, но не сме имали инциденти. Казва си и пишка прав в тревичката, но ако не е акал преди да излезем го изкарвам с памперс. Въпреки че е с памперс, не пишка в него. Един и същи памперс вече стана сигурно 10дена го ползваме, на нищо неприлича. За акането - започна да си казва, но не винаги или казва, когато вече е започнал да ака. Научи се ако се е наакал моментално да сваля гащите и да се съблича, което ме подлудява, защото става мазало. Но въпреки всичко има напредък има и дни, в които не пера наакани гащи. Обедният и нощен сън е без памперс - инциденти с напишкване няма.
Като цяло съм много доволна.

Изчакай един месец и пробвай пак.

Общи условия

Активация на акаунт