Лондон - 2

• 72 239
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ооо, обсерваторията ни е №1 в програмата. Синът ми се интересува от астрофизика, даже иска това да учи. Но ще пропуснем Природо-научния, и всички там при Виктория и Албърт, както и Аквариума. Не се интересува от животни никак.

# 166
  • Bristol
Какви ужасии нали става дума за Тауър  ?
Йомените разказват много увлекателно историята на кулата , за гарваните пазители и децата много се кефят на униформите и вживяването им .
Съвсем се обърках. Аз за това говоря Tower of London, което дълго време е ползвано като затвор, въпреки, че в началото не е бил построен с тази цел.
Цитат
Yeoman Warders (popularly known at ‘Beefeaters’) will entertain you with tales of intrigue, imprisonment, execution, torture and much more…
Нещо се изгубих в превода   Rolling Eyes
Тези другите, където си пуснала линкове и да ми плащат, не влизам  Joy Веднъж по погрешка се вмъкнах в едни скромни дъндженс, стига ми.

# 167
  • Лондон/Пловдив

Ей и да не пропуснете обсерваторията в Гринуич. Безплатно е и за дете също ще е много интересно
Вече е платено по 10 на човек  скоро ходихме  Peace ,но си заслужават парите.

# 168
Да не става дума за Планетариума , защото той по принцип си  е платен , но всичко друго е безплатно ?
Последно бях  през октомври.

# 169
Merry няма ужасии в Тауър така че спокойно води детето  Laughing

# 170
Ооо, обсерваторията ни е №1 в програмата. Синът ми се интересува от астрофизика, даже иска това да учи. Но ще пропуснем Природо-научния, и всички там при Виктория и Албърт, както и Аквариума. Не се интересува от животни никак.

Тогава поне в Science Museum ще му е много интересно.
Има много интерактивни неща дето ти показват как функционира Вселената.

# 171
  • Bristol
Merry няма ужасии в Тауър така че спокойно води детето  Laughing
Мерси  Hug Аз си мислех, че ще има затворнически ужасии и затова все отвън сме гледали до сега   Crazy

За съжаление обсерваторията Гринуич от март месец я направиха платена, не се е объркала Cherry Mam. Ето повечко инфо, деца под 15 години минават безплатно, което също не е лошо.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 23:00 от Merry

# 172
Вярно неприятно ,  защото макар и безплатната част да е интересна, тази която  вече е платена е любимата за туристите.
Наистина е нещо съвсем ново.
Самият Гринуич също е прекрасно место за раходка дори и да не се влиза в обсерваторията.
Наблюдателната площадка пред нея виждам , че пак си остава безплатна.

# 173
  • Sofia
А билетчета за автобуса от спирките ли се купуват или в самия автобус?

# 174
  • Пловдив
От шофьора на автобуса. Peace

# 175
По добре с карта , защото едно билетче е 2 паунда , а карта за цял ден е само 3.60 паунда Simple Smile

# 176
повторение

# 177
  • София
Някой случайно да е спал в хотел Мериот на летище Хийтроу? Интересува ме колко е далече все пак от летището, какъв транспорт има от изходите до самия хотел.
Благодаря предварително

# 178

Благодаря за идеята, той преди две седмици ходи в Мюнхенския Deusche Museum, който казват че е най-големия научен музей в Европа и ги гледа тези неща. Впечатлен беше наистина.
Чудя се дали да не си вземем направо londonpass, не знам дали не сте писали преди за тази карта. Като гледам цените на атракциите, цена от 63 лири за 3 дни на човек определено си заслужава. Виждам, че почти всичко платено влиза с малки изключения. Ползвали ли сте я?

# 179

Благодаря за идеята, той преди две седмици ходи в Мюнхенския Deusche Museum, който казват че е най-големия научен музей в Европа и ги гледа тези неща. Впечатлен беше наистина.
Чудя се дали да не си вземем направо londonpass, не знам дали не сте писали преди за тази карта. Като гледам цените на атракциите, цена от 63 лири за 3 дни на човек определено си заслужава. Виждам, че почти всичко платено влиза с малки изключения. Ползвали ли сте я?

Задължително купи. Спестява доста пари, а в някои обекти и време. Просто си нагласи така програмата, че да я уползотворите максимално.

Общи условия

Активация на акаунт