Лондон - 2

• 73 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
И аз да питам пак, март месец живот и здраве ще си направим една екскурзийка, и тоя път съм решила да посетим Хародс, като се върна от там всеки ме пита ходи ли в Хародс, видя ли Хародс, та тоя път ще отида вече да го видя, но като чета в сайта им в работното време, не мога да разбера има определен час за разглеждащи ли  Our Knightsbridge store is open from 10am - 8pm, Monday to Saturday, and from 11.30am - 6pm on Sundays (browsing only from 11.30am - 12 noon).  newsm78 или аз нещо не мога да разбера какво имат впредвид
http://www.harrods.com/CustomerServices/FrequentlyAskedQuestions … 961e-a8e156567419
Можеш да си "зяпаш" по всяко време в Хародс. Никой не те кара да купуваш нищо, а и много неща там са на същите цени, както и в другите магазини ( имам предвид основно парфюмерията и козметиката), така че не е невъзможно човек да си купи нещо на съвсем приемлива цена. Могат обаче и да не ви пуснат в магазина ако сте прекалено "разгащени". А това което си цитирала означава, че в неделя по закона за търговията не може да се търгува преди 12.00 ч. Затова много магазини отварят в 11 или 11.30 ч. - можеш да гледаш, пробваш, но не можеш да платиш преди 12.00.

# 436
  • Smallville
Относно Хародс,ние бяхме група от 4 жени и ни разделиха,2-те да влязат през другия вход.Без обяснения. Може да си купиш например кутийка английски чай,не е по-скъп от другаде,но дизайнерските дрехи по-нагоре,майчице ... блузка детска примерно на Версаче струва около 400 паунда ooooh!.Ние го минахме като музей,но видях хора излизащи с огромни чанти с покупки Crazy

# 437
аз да попитам има ли нещо друго освен Лондон да се види в Англия за туризъм, има ли други интересни места , има ли курорти newsm78

Това сериозно ли?

http://lmgtfy.com/?q=Top+tourist+attractions+in+the+UK

# 438
става ли за море лятото Thinking

# 439
аз да попитам има ли нещо друго освен Лондон да се види в Англия за туризъм, има ли други интересни места , има ли курорти newsm78

Това сериозно ли?

http://lmgtfy.com/?q=Top+tourist+attractions+in+the+UK

И на мен ми прозвуча като шега  Laughing
http://www.amazon.co.uk/501-Great-Days-Out-Ireland/dp/0753718278

# 440
  • Smallville
Аз бих заложила на Испания Wink

# 441

Ами как да ти кажа - била съм на плаж в Брайтън в началото на Април, а парното се е включвало през Август...

# 442
Става за разходки по пясъка и за слънчеви бани , но хайде да говорим сериозно -  лятото Британия опустява и масово се изнася на юг.
Имат средтсвата  да си го позволят и го правят.
Освен това една Испания , Португалия или България им излиза много по-евтино ( вкл. полетите ) отколкото почивка в английските курорти.
По-заможните предпочитат Франция.

# 443
И аз да питам пак, март месец живот и здраве ще си направим една екскурзийка, и тоя път съм решила да посетим Хародс, като се върна от там всеки ме пита ходи ли в Хародс, видя ли Хародс, та тоя път ще отида вече да го видя, но като чета в сайта им в работното време, не мога да разбера има определен час за разглеждащи ли  Our Knightsbridge store is open from 10am - 8pm, Monday to Saturday, and from 11.30am - 6pm on Sundays (browsing only from 11.30am - 12 noon).  newsm78 или аз нещо не мога да разбера какво имат впредвид
http://www.harrods.com/CustomerServices/FrequentlyAskedQuestions … 961e-a8e156567419
Можеш да си "зяпаш" по всяко време в Хародс. Никой не те кара да купуваш нищо, а и много неща там са на същите цени, както и в другите магазини ( имам предвид основно парфюмерията и козметиката), така че не е невъзможно човек да си купи нещо на съвсем приемлива цена. Могат обаче и да не ви пуснат в магазина ако сте прекалено "разгащени". А това което си цитирала означава, че в неделя по закона за търговията не може да се търгува преди 12.00 ч. Затова много магазини отварят в 11 или 11.30 ч. - можеш да гледаш, пробваш, но не можеш да платиш преди 12.00.
Мале, това пък за първи път го чувам. Благодаря за инфото   bouquet

# 444
  • София
From 26 March 2012 we will be displaying a small small slection of dresses worn by Diana, Princess of Wales at Kensington Palace - some of which will be on show in the UK for the very first time. The dresses will be displayed alongside fashion illustrations and photographs in an elegant and theatrical set by interior designer Finola Inger, with bespoke wallpaper by renowned artist Julie Verhoeven.
Оттук http://www.hrp.org.uk/KensingtonPalace/WhatsOn/Dianasdresses?Eve … 012&Step=View

# 445
  • UK
магазините в неделя обикновено отварят в 10:30 и започват да продават от 11, в Хародс с един час по-късно; също, ако не се лъжа в Уестфийлд в Неделя работят от 12 часа.

# 446
ЛанаHug прекрасно предложение! Видя ли някъде докога ще са изложени, че аз по диагонал минах и не забелязах дата  Thinking

# 447
магазините в неделя обикновено отварят в 10:30 и започват да продават от 11, в Хародс с един час по-късно; също, ако не се лъжа в Уестфийлд в Неделя работят от 12 часа.

Принципно закона за неделното пазаруване разрешава на определен тип магазини да търгуват само в рамките на 6 часа в неделя, като поне централните в повечето случаи избират варианта 12 -18.00 ч. ( визирам Oxford & Regent Street). Има и такива, които са избрали по-ранния вариант. Всички обаче отварят половин до час преди реалното начало на търговия. Инфото го има на сайтовете им и човек може да се ориентира. А има по-малки магазини или пък хранителните, които не са засегнати от този закон и си търгуват когато и както намерят за добре.

# 448
  • Bristol
Ако си фен на kitesurfing целогодишно става, ветровете никога не спират  Laughing В Bournemouth, ако имаш късмет, докато ти гониш ветровете може и децата да се поплацикат в синьото море. А в Weston super Mare си е чалъндж да караш по вода. Приливите и отливите са толкова големи, че както пред теб е имало море, така за 1 час то изчезва и остават само влажни пясъци, в които някой търсач на силни усещания с 4х4 кола е решил да пробва късмета си. Не знам колко коли са потънали в тези пясъци по време на отлив, а и частните фирми специализирали се да вадят коли от затъващите пясъци сигурно доста парички правят  Laughing И слънцето е ужасно силно, както уж ти е хладно и се чудиш къде се е скрило това слънце, така за час два такива изгаряния можеш да си докараш, непознати за родните ширини. Затова от април  месец крема за слънце задължително в дамската чантичка да бъде! Въобще супер е за море  Mr. Green

Ау, това за магазините никога не съм го знаела! Само за Лондон ли важи? Сега се замислих, дали някога въобще съм излизала толкова рано на пазар в неделя  newsm78

# 449
  • София
Лана,  Hug прекрасно предложение! Видя ли някъде докога ще са изложени, че аз по диагонал минах и не забелязах дата  Thinking

Доколкото разбирам от 26 март през цялата година. Няма крайна дата Simple Smile Едит: Не е до края на годината - ето тук http://www.hrp.org.uk/KensingtonPalace/WhatsOn/Default.aspx, до 30 юли. Но ще има нова постоянна изложба посветена на кралица Виктория.

И забравих Честита Нова година! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт