Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 803
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
Първо една седмица бани със смрадлика, после хубав тоалет, ама ужасно хубав трябвало да бъде, после да съм била подсушила със стерилна попивка, после да съм си била дезинфекцирала прекрасно ръцете, да съм била пипала бурканчето без да го пипам ако е възможно, Накрая трябвало да хвана средното пиш. Тогава всичко щяло да бъде правилно.
Най ме изкефи тази част със стерилната попивка (?!) и пипането на бурканчето без да го пипаш smile3544, а някой дали изобщо успява по тази схема. Тези хора добре ли са?
Дано от каквото и да се окаже проблемът, да го преборите бързичко Praynig.

Нани, радвам се, че при вас има вече добри новини, пу-пу. Hug

Дописвам си, че се сетих със закъснение. За танцуването, пеенето и говоренето. Това е най-интересното и за мойто момЕ в момента. Днес докато се прибирахме от разходка през целия път пя  Whistling. Само да чуе ритми някакви, и веднага се завърта центрофугата Laughing (в превод- дупето Mr. Green). Много, ама адски много започна да повтаря думички, и да прави дъъълги изречения. Запомнила е, че баща и ме нарича ''маце'', и от днес и тя ме нарича не ''мамо'', а ''маци''  ooooh!. Обръщението от батко и към нея често е ''бонболина'', и сега като я питат, започна да казва, че се казва ''Боина''  Crazy. Та започнахме да внимаваме вече с разните прякори и обръщения, че ще си изкриви представите детето.
рони, като писа за чехлите  Laughing, та се сетих за чорапите Joy. Това е най-новата мания, да си ги събува и да ги крие Аня. Е, няма такава забава. Лошото е, че не винаги успявам да ги намеря  Blush, а и ме е страх, че ще и истинат крачетата. Но няма оправия, в момента е едно ежедневно гонене и игра на криеница през цялото време, в което сме вкъщи.

И батко и да взема да похваля малко. Напоследък иска да ме отменя вечер в четенето на приказки преди сън, и ме кара да ги оставям сами да си заспиват. Досадни сме ставали. Shocked Снощи тайно ги подслушвахме и наблюдавахме с баща им. Добре бяха. Растат ни децата, занимават се вече един с друг, разбират се, приказват си, хихикат си... Много беше хубаво Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 16:04 от Desirée

# 106
Добре бяха. Растат ни децата, занимават се вече един с друг, разбират се, приказват си, хихикат си... Много беше хубаво Heart Eyes
Страхотни са ти децата Heart Eyes Кога ли ще може и мойто диваненце да спи по цяла нощ, че да я преместя в детската. А пък Габи уж, откакто е ученичка казахме, че няма да четем приказки, обаче пак само ме дебне да съм свободна, да съм приспала Вики и да й чета на нея, пред баща й не минават номерата. Ама аз все гледам да съм добра с нея, че да не изпадне в "онези" състояния.

# 107
Вери, за да разбия ореола на децата  Innocent, ще кажа, че това е едната страна на медала. Сашо за сметка на огромната си загриженост, понякога се превръща в диктатор направо ( с оправданието, че е по-голям) Twisted Evil. Анелия пък твърде не търпи някой да я командори и дава тон в живота  Laughing, и започва да го бие. Уж и бяха минали тези изблици, но пак започнаха. Разликата е, че преди като беше по-малка го правеше от радост, а сега го прави напълно съзнателно, когато брат и я нарани с действията си (или и навлезе в територията). Той също беше започнал да и отвръща на ударите, обаче откакто тя започна да го клюкари ("Бати бий тука'', и показва къде), спря. Само идва и той да се оплаква, и ние арбитрите им решваме проблемите.  bowuu
Та така, не всичко и по всяко време е цветя и рози.
.... а това за приказките при нас също смятам, че ще е ден до пладне. Laughing. Той също много обича да му чета. Heart Eyes

# 108
  • София
Рони, и  аз не  успях да взема урина  Sad  . И още не съм и изследвала урината  Embarassed  до сега  , та сега ме подсетихте пак да  почна с опитите. Само  да  ми оздравее детенцето, че вече четвърти ден е с  много висока Т  , а от снощи и на АБ. Не е хапвала нищо от 4 дни с изключение на някоя и друга лъжичка супа . Нощес съм спала два пъти  по половин час  Tired .

Рони, много сладки строители сте с Мария  и особено на снимката очакващи възнаграждението  Heart Eyes !

Олче и на мен тези двете последните снимки с уморена  и спяща Елина са ми най- сладки  Heart Eyes !

Не успях да видя жилището на Мамочка , но не се и съмнявам , че е подредено с любов и вкус  Hug . Момичетата харесват ли го много  Heart Eyes ?

Ето и обещаното фото . От тук   http://aprilki2009.snimka.bg/children/aprilcheta-na-godina-i-pol … a.547132.21412675

# 109
Аз днес носих едно боди на Вики на бабата дето ля куршум на Габи, каза, че Вики е много урочасана и й бая. Ще видим как ще е довечера.
Каза за предпазване от уроки-да вържа червено конче; да сложа под четирите края на матрака по 1 кестен, който да обира негативната енергия; в стаята в 1 чашка морска сол, също кристалите да обират лошата енергия; на прага на къщата от време на време с обелена скилидка сол да се чертае линия, за да не влиза пак лошата енергия.

# 110
Привет от Варна  Mr. Green Взех още 1 изпит с 6 и сега чакам да стане време за влака да се прибирам към Русе.
Деси браво за темата   bouquet Hug Heart Eyes
Вери и аз бях водила Анито да й леят куршум, правиох и аз какви ли не глупости (и при нея беше от уроки), и пак не се успокои  Rolling Eyes Вече се надявам единствено като мине кръщенето да се кротне, въпреки че не са събужданките от преди.Но си остава агресията и мисля да я заведа на психолог, за да ми каже период ли е или от факта, че ходя на работа и как да се държа адекватно при изблиците й, защото понякога незнам как е правилно да реагирам.
Днес видях племенника ми, който е майче, не го бях виждала от пролетта.Много бързо растът тези децач Crazy
Целувам ви всички,ще пиша и ще пусна снимки скоро  Hug

# 111
  • Пловдив
Привет  Hug
Честито бебе Йоанчо - да е жив и здрав - да радва много мама и тати   bouquet  bouquet  bouquet
Мноого отдавна не сме се вясвали в темичката и много неща сме изпуснали  Embarassed
Бързо оздравявнае на всички болнички дечица  Praynig Hug
Но ни се наъбраха доста неща на главата - Елица тръгна на ясла , като естествено непосредствено след това се разболя 2 семици е гледахме в къщи , сега отново е на ясла - много й е трудно , плаче като я оставям всяка сутрин. Кто започна да я обличам ми казва - Мани мамо путулоните (панталоните) няма Ясла , няма Ясла и така си плаче докато я оставим....Дори се преструва на заспала за да не я оставяме там - затваря очички и вика - Виж мамо Еито спинка  Tired  Не знам , много е трудно, но нямаме избор - аз тръгнах на работа , мъж ми също се опитва да работи а нямаме близки които да я гледат.....
Иначе е добре , говори и рабира всичко , дори от яслата сега научила зайчецето бяло и мила моя мамо и се опитва да ги пее  Laughing
Аз се опитвам да се адаптирам към новата работа (все пак от 2 години съм се откъснала от фармацията а нови неща има постоянно които да се учат  )  и общо взето сега за всички ни е период на адаптация ...
Целувки и прегръдки на всички априлчета  Heart Eyes

# 112
  • Лудогорието
Хайде и ние да се разпишем  Simple Smile
Ванката от 02.11 си е в къщи. Сополите преминаха във влажна кашлица и естествено АБ и сироп за отхрачване. Гледам, че и десния долен кучешки зъб е на път да се покаже  ooooh! Миналата събота и неделя ходихме в Карнобат при другата баба и дядо. Те си имат два пекинеза. Иван им се зарадва и резултата-перфорирано пръстче  Sad Много се изплаши милото, аз още повече. Опитахме доста бабини илачи за тази кашлица-орехови черупки и босилек, сок от черна ряпа, тя спря ама пустите храчки не се махат и той не иска да ги изкашля... Като диша-хърка. Много е дразнещо, чак аз кашлям вместо него  Simple Smile
Нашата баба може да лее куршум против страх-казва, че детето е много наплашено, но от какво ?!   newsm78 Добре, че е майка ми да го гледа в къщи докато е болен. Тя вече е в графа пенсионер отскоро.
Ванката започна много да бърбори и врътка дупарата на песнички и реклами  Heart Eyes Още не формира изречения, но и това ще стане.
Ходихме в Айтос на зоопарк. Ще приложа снимки.
С тати варим ракия!
Това куче ме ухапа!
Мама татко и аз!

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 18:24 от maimunka07

# 113
  • Бургас
Толкова е хубаво като се включат маминки, които отдавна не са писали  Hug а и като има и снимчици е още по-добре  Heart Eyes

Kafenceto, хайде да се оправяте вече  Praynig Hug и аз благодаря за линка, като неготвеща съм особено благодарна, защото така ми идва музата  Mr. Green

very nice, бях ви разказвала за една наша неприятна случка с малката (разплака се изведнъж, от нищото (аз не разбрах поне) и не можеше да си поеме въздух и започна да си клати главичката на една страна...  Confused Rolling Eyes ) след това носих боденце да й баят и след това не се е повтаряло, може и да няма връзка, не знам. Каквото и да е, дано помогне  Hug

Имам поредна щурава идея... така както съм без работа, защо ли не си сменя професията.... само дето не съм измислила, в какво друго ме бива...  Mr. Green

Далинка и тя много обича да танцува и да й се пее  Party

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 21:38 от ben78

# 114
Привет, привет!
Първо искам да поздравя Йоан с появяването му и да му пожелая да бъде мъж с който всичките му близки да се гордеят  bouquet
При нас нищо интересно, общо взето сме в схемата два дена градина, десет дена при баба, но виждам, че май повечето сме в тази схема!Христо расте  бързо, много е палав, пее, танцува, хапееееее......дзвер LaughingНаучи се да се целува уста в уста и по цял ден това може да превим.
Проблем с градината нямаме, като искам да вметна , че той е на градина , а не на ясла и е с по - големи деца....учителките се убиват да го хвалят, че цял ден готвел в кухничката на момиченцата SunglassesНо започна да ми прави тия нощни кризи с рев, писъци и ритници и то винаги към 3ч. някъде до 5ч..Избиват някакви зъби, вече и аз не знам какви, защото не дава да му бъркам в устата, но се лигави като булдог.Педито изписа някакъв хомеопатичен сироп за успокоение и в понеделник мисля да го пробвам, че вече не се издържа, с мъжо сме абсолютни парцали на другия ден.
За Каролинка специално гуш  bouquet
Чао засега Hug

# 115
Привет и от нас   bouquet
Деска, не мога да не отбележа каква красота си имаш пу пу пу.
Ние сме в отбора с кризите също, но и аз като Поем, забелязвам че това се случва когато баща му си е у дома.Съпруга ми работи 1 месец впустинятаи ч месец след товаси е у дома.Е този месец уж почивка за него е  ooooh! кошмар за мен.Това дете напрво е супер превъзбудено и няма заспиване до 23ч- 24ч.
 През деня също е супер нервно и на  обяд се получава подобна история  Tired.
 Кафенце, твойта красота  ме изкефи с филията - пу пу много е сладка  Hug.
Маимунка, бързо оздравяване на Ванката.
Ронка, стискам палци на Мария.
Миме, защо си занижила  така активноста  Hug,
Много слънце от нас и   Hug Hug Hug

# 116
Здравейте! HugРадвам се да видя, че някои до скоро липсващи мами са се отчели подобаващо, както се казва по форумски! GrinningСега да не зачезнете пак, ей! Naughty Laughing
При нас също няма нищо ново, въпреки, че вече имаме почти всички зъби /без последните кътници, които май по- късно излизат? newsm78/ Ния обаче продължава да бодърства посред нощите с часове, по 2, по 3 часа стои будна нощем.Не плаче изобщо, но пеее, рита ни, бие ни на игра, скубе ни, тормози ни по всякакъв начин, явно й е скучно! Twisted EvilКато я оставя в креватчето й, пак не плаче, но започва да иска вода, да си хвърля бибата и пак не заспива!Това не е абсолютно всяка вечер, но почти всяка, най- много веднъж в седмицата да се смили над нас!Не знам на какво да го отдам това будене, не вярвам да са последните кътници, ама знае ли човек, не мога да преценя със сигурност.
За леенето на куршум, аз съм малко против, не вярвам в такива неща, всъщност вярвам, ако детето е по- голямо.И то не защото наистина мисля, че има някаква магия, а защото самото детете ще си повярва в силите да се справи с конкретния проблем. PeaceНо все пак нищо не пречи да се опита, кой знае, може да греша!На мен също майка ми ми предложи да водя Ния, но като си я знам колко е чувствителна и впечатлителна, мисля че повече ще й навреди едно такова преживяване. Peace

Имам едно предложение към софиянките! LaughingМоля другите да ме извинят! Laughing
Какво ще кажете да обсъдим идеята за Коледно парти?Вече си наближава празника, а и ние май не сме от най- решителните, така че ако искате да си направим тема в календар, та дано месец и малко да ни стигне да се организираме?

# 117
Имам едно предложение към софиянките! LaughingМоля другите да ме извинят! Laughing
Какво ще кажете да обсъдим идеята за Коледно парти?Вече си наближава празника, а и ние май не сме от най- решителните, така че ако искате да си направим тема в календар, та дано месец и малко да ни стигне да се организираме?

Аз съм ЗА   smile3501 santa2

Пуснах и анкета

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 14:43 от villyh

# 118
Аз се въздържам от мнение за бабините ритуали, но когато човек се изчерпи напълно откъм идеи как да се справи с разни ситуации, тези работи му идват като последно спасение (преди затова писах за Киприяновите молитви като вариант  Peace). А иначе не познавам някой, който да е потърсил помощ от такава "баба" и да не е урочасан и т.н.
Гласувах вече в анкетата. Мислех даже да предлагам да използваме форумския карнавал на 12-ти в зала 4 на НДК. Благотворителен базар, карнавал и среща в едно. или само срещата, а после всеки да си преценява дали да се включи в другите малко по-комерсиални занимания.  Peace

# 119
А иначе не познавам някой, който да е потърсил помощ от такава "баба" и да не е урочасан и т.н.
Така е. И аз по принцип не вярвах на тези неща, но при Габи имаше голям ефект, надявам се и при Вики да е така. Бабата каза различни работи, че вижда, не както при Габи. И също така ме е страх от разни баби-туркини, тази е българка и по-скоро бае, за да привлече положителната енергия. Това леене на куршум малко ми е майтап работа.
Каза ми, че аурата на човек е както обвивката на яйцето, като се наруши и започва да боледува... А и вярвам, че има хора, които носят отрицателна енергия, аз съм го почувствала и върху себе си.

Общи условия

Активация на акаунт