, а някой дали изобщо успява по тази схема. Тези хора добре ли са?Дано от каквото и да се окаже проблемът, да го преборите бързичко
.Нани, радвам се, че при вас има вече добри новини, пу-пу.

Дописвам си, че се сетих със закъснение. За танцуването, пеенето и говоренето. Това е най-интересното и за мойто момЕ в момента. Днес докато се прибирахме от разходка през целия път пя
. Само да чуе ритми някакви, и веднага се завърта центрофугата
. Обръщението от батко и към нея често е ''бонболина'', и сега като я питат, започна да казва, че се казва ''Боина''
. Та започнахме да внимаваме вече с разните прякори и обръщения, че ще си изкриви представите детето.рони, като писа за чехлите
. Това е най-новата мания, да си ги събува и да ги крие Аня. Е, няма такава забава. Лошото е, че не винаги успявам да ги намеря
, а и ме е страх, че ще и истинат крачетата. Но няма оправия, в момента е едно ежедневно гонене и игра на криеница през цялото време, в което сме вкъщи. И батко и да взема да похваля малко. Напоследък иска да ме отменя вечер в четенето на приказки преди сън, и ме кара да ги оставям сами да си заспиват. Досадни сме ставали.

, ще кажа, че това е едната страна на медала. Сашо за сметка на огромната си загриженост, понякога се превръща в диктатор направо ( с оправданието, че е по-голям) 
. И още не съм и изследвала урината
.

Добре, че е майка ми да го гледа в къщи докато е болен. Тя вече е в графа пенсионер отскоро.

Но започна да ми прави тия нощни кризи с рев, писъци и ритници и то винаги към 3ч. някъде до 5ч..Избиват някакви зъби, вече и аз не знам какви, защото не дава да му бъркам в устата, но се лигави като булдог.Педито изписа някакъв хомеопатичен сироп за успокоение и в понеделник мисля да го пробвам, че вече не се издържа, с мъжо сме абсолютни парцали на другия ден.
Сега да не зачезнете пак, ей!
Но все пак нищо не пречи да се опита, кой знае, може да греша!На мен също майка ми ми предложи да водя Ния, но като си я знам колко е чувствителна и впечатлителна, мисля че повече ще й навреди едно такова преживяване.