Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 795
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Там където има любов
Mара Подробната - Честито нека да е много здрав. А за живота му.................... само един Скорпион можа да покаже на другите как се живее  Laughing Наздраве

# 91
И тук да приветствам с ''Добре дошъл'' малкия бебешок! Да ви е жив и здрав, и да ви носи много радост! Наздраве!

На мама- бързо възстановяване!

# 92
  • София
Desirée  , Благодарности за новата тема   bouquet   Heart Eyes !

Аз ще се включа  утре по-подробно, че  съм стигнала едва до 3-та страница , но  исках  да ви помогна малко по въпроса с менюто за мъничетата, защото видях , че  е имало запитвания.
 Нали съм почетен член на Готварския форум   food002   261uu , та  поглеждам и в тази темичка  да се подсетя по някога. Тя е конкретно за менюто на бебета и деца след една година. Ако някой вече я е побликувал, се извинявам , както вече казах, още не съм изчела всичко  Hug .   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498500.0

Бен, иска ми се да ти изпратя подкрепата си   Hug ! Стискам палци да намериш добра работа и  хубава нова квартира за вас с  бебка  fingerscrossed .

Видях много красиви снимки и аз утре ще сложа, че  Каричка е много болна и едва я приспах  и нямам сили сега .

Целувки за всички ви  и малки и големи  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes !

П.С. Мара Подробната  Heart Eyes  , Честита Ви  радост   bouquet ! Да е жив и здрав и щастлив !

# 93
Честит имен ден на всички Викенца днес

Да са живи и здрави, весели и добри деца Heart Eyes

Мара Подробната,да вие честит юнака да ви радва,да е здрав,безгрижен и обичан Heart Eyes

# 94
Ееее, урррраааа! Най-после!
Родил се е представител на любимата ми зодия за мъже - скорпионче!  Mr. Green
Безкрайна радост да цари в живота ти, малък съвършен Йоане (много хубаво име Heart Eyes)! Честито на мама-систър!   bouquet
Честито на леля Марче (вече ще бъдеш леля Марче  Mr. Green) и кака Фия от нас! Поздрави на мама Биби!
  Heart Eyes
И на патерица честитка за един забравен Вики - този на мама Ола!   bouquet

Благодаря, Деси, Олче, Еми и Лельо Марче!
Предната вечер след къпането реших да сложа Мария на гърнето и тя взе че свърши едни полезни неща там. Обаче татко й откри едни частици, изглеждащи като песъчинки вътре. Решихме, че е заради бурните ветрове някоя останка, та на сутринта след спиртосване на гърнето пак я сложих да прави (ако ще прави нещо) там. Тоалет направих, колкото можах. И отново имаше макар и по-малко от въпросните частици. Гребнах си от съдържанието (просто не мога да взема по друг начин на Мария каквато и да е пиш Embarassed) и отнесох да го изследват. Резултатите са сравнително добри, може би. Но все още не са излезли напълно. Има нитрити за сега на първо четене и ще чакам стерилната (колко ли е стерилна  Rolling Eyes) да излезе. Бебе ще пие АБ най-вероятно този път. Няма как да й се размине просто. Но другата седмица първо ще я водя в Токуда при тамошната детска нефроложка, за да ми каже че не мога да взимам урина и да ми обясни поредната за пореден път как точно се прави.  Tired 

# 95
Мара Подробната, честит ти племенник!Да е жив и здрав!Желая му да бъде много обичан и много да обича!Честито на сестричката ти!!!  bouquet
Рони, съжалявам, много Hug!Ама как така изведнъж стана, мъничката не показа ли някакви признаци на дискомфорт, тея песъчинки много болят като пишка?!Дано резултатите се окажат по- добри от очакваното!Целувки на Марийка сладка! Hug

# 96
Аз като не знам как изглеждат песъчинки и се сащисах сериозно. Питам хора, които са имали как изглеждат, а те ми казват как боли. И понеже МАрия си е все още в неспокойната фаза, не знам вече дали няма причина. Не са песъцинки, но си бях глътнала граматиките.  Tired
Какво стана със снимките на Ния???? Обеща, обеща.  Crossing Arms

# 97

Какво стана със снимките на Ния???? Обеща, обеща.  Crossing Arms
Embarassed Embarassed Embarassed
не съм забравила!Ама кой да те остави на мира!Като ме види на компа и започва да крещи "Пее, пеее, пеее" и повтаря уака-уака или айай-айай, т.е. да й пусна Шакира или Десперадо..... ooooh!и това е вече втори месец така, слушам ги тия песни по 10000000000 пъти на ден, вече и аз мога да ги пея съвсем по същия начин ....луда ме прави!!!!И то проблема е, че иска да я нося да танцуваме освен всичко друго.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 98
Честито на всички Викенца /с малко закъснение/. С много здраве да си носят името!  bouquet

Да е жив и здрав и мъничък-голям Йоанчо!
Рони, на Данката в урината се изолираха кристали пикочна к-на, което ще рече урати. Педи каза, че това е често срещано явление, да пие повечко течности.
Но интересното при него е, че понякога урината му просто е мътна, а не забелязвам песъчинки. newsm78 Може би тогава ги изпишква.
Днес пак ще ходя при педи, да нося резултати и ще питам. Кога ще ви излезне стерилната урина?
Аз на Кико взех урина с колекторче лепнато за кожата, но без памперс, а директно на гърне, че и ако трябваше да даваме.
Бен, сетила си се за нас... Hug
Как да сме, да не говоря много, да не чуе  Twisted Evil.
При повторното микро на акото не се изолираха никакви бактерии, вкл. и гъби. Уринатана Кико е чиста.
СУЕ-то с по-ниско стойности, но на горна граница, левкоцити пак доста завишени, но изкараха заедно с батко му още един вирус, явно затова са били и такива стойностите.
Този път повръщаха, след което естествено пак разстройство. Ще се оправим де....

# 99
Нани, сутринта си мислех за вас с Дани и Каинката.  Hug
Хубаво е, че има вече добри резултата. Другото да минава бързо. (аз погледнах тези нитрити за какво са индикации - за някоя инфекцийка, но ще изчакам до утре и ще записвам час). Пак ще си разстроя детето, но какво да се прави. Не е случило на нормална майка и това си е.  Embarassed
Рая,  hahaha. Че това е много хубаво! Явно им е от възрастта.
Ние си пеем все още с такава любов Жълтоклюното патенце, Похвали се зайче и още няколко от Ви бокса. Или я има командата ПЕЙ!!! Вече имаме и нова любима песен за слушане - Мила моя мамо. Полягва в мен и ми разказва картинките - мама, бебе, бебе гум, мама гум бебе. Иначе ни работи с баща й да си събуваме чехлите (как така ще танцуваме по кляпки) и да се хващаме тримата за ръце да играем заедно хоро. Музика на нас не ни трябва. А при последното хоро без да искам си набоцах (вярно че лекичко, но ...) бебето погрешка.  hahaha
Вчера много се смяхме с нея. Играе и и не ни регистрира видимо, обаче само чака ние да спрем. Така вместо мили мой деди (додо деди) ни каза мила моя баба (бий баба).   bouquet Така де - хармония трябва да има в различните изрази. Не може мила моя мама да започва навсякъде с М, а да няма Тоя той тати, или додо деди, или бий бия баба.  Laughing

# 100
Рони, ще стискам палци всичко да е наред и да пишеш като излязат резултатите.

Едно голямо гуш от мен.   bouquet

# 101
рони, защо не пробваш, както беше казала Чоколина, да сложиш в памперса по-голямо парче памук и после да го изцедиш в стерилен съд за урина.
Аз като взимах последния път я сложих да седне на гърнето и си държах бурканчето и чаках да се изпишка в него Blush Добре, че стана бързо. Другия вариант да измиеш много хубаво гърнето с доместос и после спирт и направо да изсипеш от него в стерилния съд.

# 102
рони, защо не пробваш, както беше казала Чоколина, да сложиш в памперса по-голямо парче памук и после да го изцедиш в стерилен съд за урина.
Аз като взимах последния път я сложих да седне на гърнето и си държах бурканчето и чаках да се изпишка в него Blush Добре, че стана бързо. Другия вариант да измиеш много хубаво гърнето с доместос и после спирт и направо да изсипеш от него в стерилния съд.
Мих обилно само със спирт гърнето, Вери. Каквото, такова в крайна сметка. По-стерилно от това няма как да го направя просто. (при последното насилствено взимане на пиш Мария реши да не пишка в продължение на доста време заради тормоза, на който я подложих). Последно само да обясня - когато предния път я водих при едно от светилата да видят защо има Е коки в стерилната проба се започна разпит на тема как взимам. Не трябвало така. Първо една седмица бани със смрадлика, после хубав тоалет, ама ужасно хубав трябвало да бъде, после да съм била подсушила със стерилна попивка, после да съм си била дезинфекцирала прекрасно ръцете, да съм била пипала бурканчето без да го пипам ако е възможно, Накрая трябвало да хвана средното пиш. Тогава всичко щяло да бъде правилно. А на мен ми се губят в тази схема около още шест ръце може би. Не съм октопод, така де.  Tired
Успокоих се малко вече.
Пиши как е Габчето след случката с грухчо? А на теб премина ли ти вече? Човек се привързва към членовете на семейството, към което неминуемо спадат и домашните любимци. А те живеят много по-кратко от нас и така е редно да бъде.  Hug 

# 103
  • Бургас
рони, успешно взех след много опити стерилна с контейнерче или както там се казва от аптеката, това за момиченцата найлоново, след препоръката на Жабче, след като се сложи да е по коремче детенце.
В болницата сега като бяхме, не успях обаче, два дни  Blush накрая помолих една от сестрите и при нея стана, тя като го сложи просто остави дългата част набрана по средата на тялото, без да я опъва назад към дупето... и доста се събра  Mr. Green
При мен това с гърнето и бурканче не важи да стоя, защото тя се разсейва и не иска да седи, дано успееш  Peace

# 104
Привет сладурани  bouquet
Честито бебче Йоан! Да е жив,здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване на Мама!  bouquet Марче честито лелинство и на кака Фия!(няма ли да ни я покажеш скоро?)
Рони имаш и от мен стиснати палци  Praynig Дано се справите със взимането на стерилна урина  Praynig Мимето иначе как е някакви индикации, че нещо я тормози?
и не на последно място мерси за линка  Кафенце  Hug
Честит петък на работещите майки! всеки петък за мен е все едно излизам в отпуск за два дни Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт