Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 787
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Миме,ще ти пиша на ЛС да се  разберем за гелчето и клечките PeaceБлагодаря ти много за отзивчивостта Hug  bouquet

Вери,браво на Габи явно не е чак толкова крехка душа колкото изглежда. GrinningВ повечето случай хора, които изглеждат и са раними по-придо в тежки и спешни ситуаций реагират доста по-адекватно и мобилизирано,от тези които са като като стомана непоклатими например.Браво на детето ето кой ще помага на мама занапред в живота и ще я утешава в трудни моменти Heart EyesА за това колко е стар или малад човек или животно загубата и съмртта са много трудно преодолими от близки не зависимо все пак това е краят на съществуването на едно същество.Нашата овчарка беше стара,но умря от мъчителна болест това беше по-тежкото близо една година мъки докато накрая отказа да се храни и пие вода.Уфф,айде,че наистина ще стане много тягостно Sad

poem,просто няма такъв образ Joy newsm62Ще се пукна от смях с тоя Сами Mr. Green Mr. Green Mr. GreenНякой ден ще има да разказваш hahahaНещо немога да видя клипчето обаче newsm78

# 76
  • Там където има любов
Добро утро
Само набързо влизам да поздравя всички които носят името Виктор и Виктория и да им пожелая да са много здрави. Почерпки съм забравила как се слагат ама то се знае  Embarassed
Желая ви прекрасен ден  Hug Hug Hug

# 77
  • Sofia, Bulgaria
Днес моята първородна дъщеря става на 17 години.Този факт вчера ме хвърли в размисли,колко бързо се търкулва времето и от дете как вече си имам жена в къщи.Ако тръгне по мойте стъпки и роди на 19 това означава ,че след две години ще се местя в бабешката отчетна  Mr. Green.Просто си представям как си бъбрим сладко сладко с баба Шпунц ,коя какво е оплела на внучето  Wink.Ами да ми е жива и здрава пък другото .........

Честито и на всички именици днес с здраве да си носите името  Heart Eyes Hug

# 78
Emilli Arie, да ти е жива и здрава Зори! Да е все така добра, отговорна, умна и да поизчака малко с големите любови Wink

Честито на всички Викита! Специално на Девик и Снеш! Да са ни живи и здрави, все така палави и игриви!

Ето почерпка от мен:

И аз съм една голяма бяла птица, навсякъде съм отбелязала, че е на 12 ноември и щях да черпя утре в яслата ooooh!

# 79
kop4ence, Честит Рожден Ден! С най-добри пожелания! Бъди все така усмихната, добра и всеотдайна!

Еми, да ти е жива и здрава и Зори, и всички покрай нея!!!  

Devik, very nice, snesh, честити именячета! Само хубави неща да им се случват на тях, и на семействата им!

chockolina , радвам се че в натовареното си ежедневие ще намериш време и колаж да правиш! Heart Eyes Тайничко се надявах на това. Hug
Ако мога с нещо да ти помогна, като намаляне на снимките, подрязване, оразмеряване... или нещо друго. Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 13:41 от Desirée

# 80
Емили, честита ти пораснала дъщеричка! Добра и отговорна си я отгледала, затова не се притенявай кога ще се преместиш в бабешка отчетна, тя ще се справи с всичко! Hug  bouquet

Честит имен ден на синчета на Девик и Снеж!  Heart Eyes Heart Eyes Специално цунк на малкото сладко Викинце на Вери найс!!! Heart Eyes Много здраве на дечицата!!!

Бен, благодаря Hug Първите занятия минаха добре, още са малко хора, макар и пускам реклами по всевъзможен начин, явно трябва още време да ме намерят и опознаят. Не се притеснявам, вярвам, че всичко идва на мястото си когато му е времето.

Вчера принебрегнах микрофона и водих занятие без него. Резултат- днес в нашта къща тихо-тихо, мама без глас и не може да вика hahaha Лошо,че довечера все пак трябва да говоря...

# 81
Еми, да ти е живо и здраво първородното детенце! Да ти бъде все такова разумно и да го спохождат само прекрасни емоции в тази иначе не съвсем прекрасна възраст за тях самите!  Grinning
Зори, да не забравиш да си поелаеш нещо, когато духваш свещичките довечера!
   bouquet Heart Eyes
Честит имен ден на всички наши Виктории и Викторовци! Поименно и поотделно честит празник на дамите ни Вики на Вери и Вики на Пипи, както и на младежите ни Вики на Снеж и Вики на Девик!
Честит имен ден и на Мина на Гая!
Майка й е добре да вземе да ни издаде какво става с нейната красива девойка  Naughty
Моля да стиснете по едно палче за Марчето.

# 82
рони, fingerscrossed.
Сега ще надничам постоянно кога ще пишеш пак...[/color]
Мамочка, забравих да ти честитя старта на танци-уроците!  bouquet 

# 83
  • София
Честит рожден ден, kop4ence!
Бъди все така мила, грижовна, всеотдайна, готина, изживей безгрижно, щастливо и влюбено най - хубавите си години!!!

За щастливата мама Еми Heart Eyes:

Честит имен ден на многобройните Вики-та в АПРИЛските редици!
Здрави, весели, щастливи и усмихнати да бъдат!

рони, стис! Praynig

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 13:17 от ღолчеღ

# 84
  • Там където има любов
Благодарим за всички така хубави пожелания  Hug

Emilli Arie - Честита ти рожденничка да е много здрава и попътен вятър във вече по сериозния живот. А за бабата какво пък тъкмо си загряла много добре  Mr. Green . Пък и лелите и бебето ще са с малка разлика  Laughing (това естествено в кръга на шегата). Нека изживее добре младостта си, че годинките после натежават бързо.
Весел празник  bouquet

# 85
Емили, честит празник, мила, да ти е жива и здрава! HugВсе така да бъде твоя гордост и опора!
Честит имен ден на Вики на Снеш, Вики на Девик, Вики на Вери найс! Laughing
Момичета, да са ви живи и здрави дечицата!Нека си носят с радост хубавите имена!!!

# 86
  • Бургас
Честито на рожденниците и на именниците!!!   Hug

# 87
Емили, да ти е жива и много здрава първородната дъщеря. ДА ти носи много радости.

Честит имен ден на всички именници. Нека името да им донесе мнооого късмет.

Ех, Мамачка, как ми се приходи на твоите танци. Поздравления за хубавата зала. Нека приютява само големи таланти.

# 88
Честит рожден ден коr4ence! Да си здрава, обичана, щастлива и уверена в себе си!

Еми за теб мила майчице! Честит рожден ден на първородната ти рожба! Нека от здраве да не се отърва както и останалите членове на семейството ти!

Честит имен ден на Вики на ВериНайс, Вики на Снеж и Вики на Девик!Със здраве да си носят хубавото име!

# 89
Хайде и ние да се присъединим към празнуващите!

Днес 11.11.10 в 17.45  София Рая стана кака на прекрасния си братовчед Йоан,3650 гр и 53 см!  Всички сме много щастливи! А мен изключително много ме радва факта,че дойде на най- веселия ден в годината- Началото на Карнавалния Сезон.Затова му пожелавам животът му да бъде толкова весел,пъстър и забавен,какъвто е днешния ден!

Ето и почерпка от мен

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:op6q5BbL3_XARM:http://www.caf … 0baileys%2001.jpg

И на всички останали,които са имали повод да празнуват днес,едно голямо честито от мене!

Ронка, ше стискам палчета Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 23:39 от Mара Подробната

Общи условия

Активация на акаунт