Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 782
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Вери, мила, съжалявам много Hug Hug Hug.Наистина е добра идея да вземете ново животинче, може да не е свинче, а куче, коте, те поне не са толкова крехки създания!Според мен е добре да й кажете истината, все пак такива неща се случват в живота за съжаление и все някой ден и децата трябва да свикнат с това.Все пак ти си прецени какво е моментното й състояние и реши дали сега е момента да й кажеш.При всички положения остани хладнокръвна и спокойна, така и Габи ще е по- силна и ще приеме нещата по- спокойно!Надявам се да мине леко! Hug Hug Hug
Бен, много ти е трудно, но виждам в тебе голяма борбеност и вярвам, че скоро ще сполучиш и с работа и с жилище...пожелавам ти го от сърце! Hug
brilliantine, завидях ти да знаеш!Почивай си повечко, какви са тия баници и т.н., хайде днес имаш рожденник, простено ти е, ама от утре го карай по безхаберно!Честито на мъжа ти, да е жив и здрав, и много да се грижи за теб!!! HugЩе споделиш ли къде водиш сладурка на ясла и колко плащаш на месец?Пиши на лични ако искаш.Решила съм ако си намеря малко по- доходна работа / което едва ли ще стане скоро, но кой знае, не губя надежда Mr. Green/ да запиша Ния в частна ясла.

# 61
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета  Wink.Мислех да поизчезна по трайно,но явно няма как.Колкото и да не ми остава време за компютър ,това си е краста без която не мога.На кратко.......
Мамочка страхотен нов дом! Впечатлена съм силно и много разочарована от себе си ,че нямам идей .
Вери  Hug
Олче ,питах Деси да те питам и теб.Да не са издали закон да се забягва в почивните дни без деца и аз да съм го проспала? Mr. Green както и да е де.....мен няма да ме огрее  Rolling Eyes
Йо йо  Hug Hug Hug не искам и да си помислям какво преживяваш.Гадно е несправедливо е..........
Рони много голям сладкиш е твойто момиченце  Heart Eyes.
Принцеске любувах се много дълго на вашата разходка по чужбинско и понеже за нас  това е нещо невъзможно ,набързо спретнах екскурзийка по нашите земи.Всъщност местото не беше случайно избрано,а с цел да си взема от лековитата вода за баня на Алекс.   
http://emiliarie.snimka.bg/family/izlet.547510.21354220
Чудя се и аз вече какво да направя.Пъпната херния ни е много зле и май тя ще предвари плануваната ни за 22-ри операция.Просто здраво място не остана по детенцето ми.А  то милото е толкова сладко и послушно,такива усмивчици ми раздава и така сладко ми гука  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.......не заслужава всичко това,което му се случва.На 31.10  баш на Хелуин направихме кръщене.Надявах се с него да сложим край на каръшката ни серия.Тук е момента да спомена,че Рони беше с мен на този ден.Безкрайно съм и благодарна за подкрепата   bouquet  и огромния подарък ,който вече си ползваме с голямо удоволствие .Ето снимки и от събитието
http://emiliarie.snimka.bg/family/kr-shteneto-na-aleks.545769
сега ставам,че малкото заспа в ръцете ми и сега е момента да се опитам да сготвя на домочадието,докато и бяса още спи  Wink.За него само ще вмъкна,че си е все така див,но много мнооооогоооо ме разтапя това дете.Толкова е обична.
Хубав ден момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 62
  • Там където има любов
Здравейте
Аз знаете,че не пиша но ви чета  Blush
Вери - Съжалявам за животинчето Sad . Когато бях колкото Габи имахме хамстер. Той се беше разболял и като се прибрахме в къщи нашите казаха,че е бил на доктор, но е ухапал сестрата и е избягал и така го търсиха много дълго. През това време аз се надявах,че ще го намерят докато не го приех накрая (без много  драми). След около 15-18години разбрах,че то просто е умряло, но не са ми казали за да не ме разтройват. Бях им благодарна. Не останах травмирана.
Успех
Emilli Arie - Ти си истински герой. Понякога като ми кажат, че съм герой,че си гледам децата сама, тичам насам натам си мисля точно за майки като теб (не аз не съм герой аз съм майка), но ти изживя толкова много, но получаваш и четири пъти повече любов. и съм сигурна, че точно това ти дава сили да продължиш. Дано всички са ти здравички за да можеш да им дадеш всичката си същност. А за хернийката пробвахте ли с упражнения и лепенки? Упражненията доста помогнаха на Вики.
Пръгръдки на всички  Hug Hug Hug

# 63
Олче, Емили какви красотии показахте! Еми, не разбрах само къде сте били?

Рони, Марчето много порасна и май заприличва на мама Heart Eyes А в бялото палтенце и шапка много кокетна мадама!

Обещавам,че ще кача и аз снимки... Blush

При нас нещо все не спират да ходят майстори напред-назад, постоянно нещо не наред. Вчера не можах да загася светлините в стаята на миша, и за да спи пуснах ме бушона долу, и то спря и пералня и съдомиялня.... Наложи се, бързичко да се откажа от лукс и да върна навик да мия на ръка Mr. Green

Маги и тя хвана сополи от нас с мишунка, исега стои вкъщи. Много се притеснява,че днес изпусна басейна и градина. Отговорната ми тя!

Имамама, преподавам балет за деца от 4 до 12 години примерно, и ориенталски танци за възрастни любители.
Имам сайт,но модераторка в другата тема ми се скара,и го изтри Crossing Arms Ще направя група в фейсбук, след като направя снимки хубави на зала. Peace

Вери, много ми тъжно стана Cry И Габи е толкова впечетлителна, че мисля ,че истина няма да й се отрази добре. Но ти си прецени. Аз имах папагалче, беше много забавен, сядаше ми на ръка докато пишех домашни и гризеше химикалка, ако ядох яблъка сядаше ми на глава и помагаше да го ям... Умря през ноща, просто го намерих мъртъв сутринта и това е. Поревах,после организирах му погребение. Но след това повече не исках нито папагал, нито другото животинче. Просто разбрах,че те първо стават членове на семейство, а ние трябва да ги преживеем. Много е неприятно това. Вери,миличка, ти си най-добре знаеш как да го поднесеш на Габи! Hug

този пост го пиша вече 3 часа Crazy

# 64
Дезире, върху чашките са залепени дървени мънисти и така са направени.

Вери Найс, жалко за морсоко свинче и дано Габи лесно го преодолее. Опитвам се да реша какво бих направила аз и как би реагирала Валя. Когато се натагува бих и взела друго животинче. Може би няма въобще да е чакам да тъгува а бих и взела първо плюшена играчка за утеха а после и истинско животинче.
Ние един ден намерихме малко папагалче на улицата, прибрахме си го в къщи но то на следващият ден умря. Валя знаешее  и виждаше, че птичето е болно и някак си лесно го преодоля.

Емили, гушни малкото геройче. Не заслужава такова нещо нито тя нито ти нито никой!!!

Мамочка, за класически балет става дума нали? Ако живеехме в един град сигурно щеше Валя при тебе да ходи. Тя посещава школата по класически балет към бургаската опера. За групата във ФБ  newsm10

# 65
Както казваме ние тук да си дам и аз 2та цента акъл Mr. Green
За морското свинче, аз не бих казала чее починало особенно ако детето ми е привързано към него, ще го излъжа както Девик е дала много добър пример Peace и второ не бих взела друго животинче, ми ако пак се случи същото Thinking защо да привъзвам детето към това и да страда, не е ли по-добре да я запиша на танци или нещо което харесва и да е заета с друго зада не мисли там? Peace

Бен78 чашката е такава като с нея само мляко и давам да знае че е за млякото, а мляко давам органик(био) пастьоризирано краве(леко затоплено) Peace

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 23:15 от Мимето*

# 66
  • Бургас
Миме, беше споделила, че малката пие по 200мл. мляко за заспиване, би ли показала какво шише ползвате?
Моля за съвет и останалите, не става въпрос за вода или сокче, а за мляко, какво използвате или е едно и също?

Nanny, как сте?

Emilie, Честито Християнче  Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 23:02 от ben78

# 67
Благодаря на Мамочка и Имамама за съветите много ми е интересно,сякаш ще купувам за моето дете Heart Eyes

Бен,много ми е мъчно като,чета колко ти е трудно SadКолко трудна е изобщо мисията на една майка.Дано да възпитаме добри деца,които един ден ще се обръщат с любов и уважение към нас,а не да ни подвикват"Ейй,дърто я си гледай работата какво разбираш ти" Tired

Емили,желая ти сили, сили и пак сили. PraynigДано Алекс успее да се справи с тази херния и милото детенце вече е здраво и да се радва на безгрижие Praynig Praynig Praynig

Олче.приказно местенце е Копривщица дано имам късмет скоро да го посетя и аз.

Вери найс,моите най-искренни съболезнования.Преди 4 години се наложи да ефтаназираме немската ни овчарка която беше болна и стара.Макар и да не присъствах когато се случи и ми се обадиха нашите да ми кажат,че всичко вече е свършило много плаках.Няма как това са нещата от живота и колкото и да ни боли се опитваме да ги приемем.Габи е още малка,но полека лека е добре да се обсъдят тези неща от живото,по достъпен начин.И това може би е един такъв подходящ момент,защото все пак това  е домашен л'бимец, занапред ще се случва с ваши познати или близки и така тя ще е по-наясно вече.Това разбира с е  е мое мнение ти познаваш детето си най-добре и би преценила най-правилно Peace

Бен,аз за малякото все още ползвам Авент с биберон с 3 поциций.За водата,чай сок ползвам от тези със сламката Peace

Брилянтинче,били споделила откъде се сдоби с гелчето Оражел?На мъжа ми сестра му живее в Америка и знам,че там го има и щях да поръчвам,но ако го има и в БГ това е добре Partyказват,че бил много хубав сподели впечатлнията си как е при вас?

# 68
Силви гелчето е ок, но има едни клечки на Оралгел страшно съм доволна от тях да ти пратят ей такива са http://www.orajel.com/products/baby/teething/swabs.htm

# 69
Ben, малката пие мляко вечер и сутрин от шише с махнат биберон и потопена вътре най-обикновена сламка.
ssillvvi, гелчето действа добре, но ни го донесоха от Щатите. Но на него пише да не се ползва повече от 3 (май беше) последователни дни, та затова го ползвам в моменти на голямо мрънкане и рев. Миме, а как се ползват тези клечки?
Точно оставих дреба на яслата, беше много въодушевена до последно, докато не видя вратата на стаята и тогава ревна.  Confused Предадох я набързо и изчезнах, мисля че така е по-добре - набързо. Иначе като я взимам наобяд е в много добра кондиция, нито е разстроена, там си яде, всичко е ок. Само оставянето явно ще ни е зора...
А какъв хубав ден днес! Само за разходки!
Мамасита Бандида ми залипсва нещо  newsm78

# 70
  • Варна
Здравейте, момичета! Heart Eyes

Не съм ви чела, само видях, че има нова тема и бързам да се запиша, че иначе я изпускам. Не мога да се спра изобщо вкъщи, постоянно съм нанякъде - къде служебно, къде семейно. Довечера ще пиша повече.

Имам предложение да сложим нови снимки в колажа. Децата вече доста са се променили.

Хайде в едно специално ново албумче всеки да сложи по една снимка на дребосъчето си, да определим някакъв срок, в който да го качваме снимките (пак да са надписани като предния път - напр. Филип на chockolina), а след това ще направя нов колаж, че този наистина доста остаря. Hug

# 71
Брилянтин тези клечки са като клечки за уши с памучни тампони, като в единия край се чупи и от вътре течността изтича към другия край с памучето, също може да се маже най-много 3 пъти на ден, но са по-ефикасни Peace

# 72
Благодаря ви, момичета! Не исках да ви занимавам с нашата злощастност. Габи прие новината нормално, за голямо мое учудване. Мъжът ми й беше казал след училище, а аз като се върнах само каза, че й е много тъжно и дали сме го погребали Cry После на няколко пъти вечерта се сещаше и се натъжаваше. А аз едва си сдържах сълзите, все пак умря в ръцете ми и не беше някое възрастно животно, което си е изживяло живота...
Силви, за съжаление Габи рано трябваше да се сблъска със смъртта на близък човек. Като беше на 3 години почина чичо й (на мъжът ми брат), тя много го обичаше. Казахме й, че е на небето, много дълго тъгува, излизаше на балкона и му пееше песни към небето и му говореше, аз й казах, че той я чува и вижда Cry
Да сменя темата.
Вики от няколко нощи ми прави истерични кризи нощем. Започва да реве, блъска, вика, вземам я, тя иска пак в леглото, иска шише, хвърля го, изобщо кошмар. Това продължава 1 час, в който аз се опитвам да я успокоя, а тя вика с пълно гърло. И все търси баща си, а той снощи беше нощна. Точно както са описани признаците в темата за night terrors, а аз казах, че нейния случай не е такъв Close Първата вечер изпадна в истерия, когато исках да й сменя памперса, защото до 3 часа беше изпила 600мл чай и със сигурност щеше да пропусне. През деня е ужасно раздразнителна, крива, инатеста и неядяща.
Оражел-а на нас не ни действа, но явно Вики е с много нисък праг на болка и при нея нищо не помага, щом Панадол-а не я успокоява. Ще взема да й купя Нурофен.

# 73
Вери найс, съжалявам за животинчето  Hug Явно сте намерили вашето си решение, дано габи бързо преодолее тази тъга...ти също  Hug Всъщност влязох да напиша за "НТ". Аз бях много притеснена дъъълго време за тези Самеви състояния...както и да е...др искх да кажа. Забелязах, но не знам дали е точно така, но от както половинката започна да пътува почти постоянно...в месеца е тук не повче от 1-2-3 дена и тези състояния разредиха...дори изчезнаха. Мога да кажа , че отношенията ни бяха доста на нож, не е имало скандали, защото аз не повишавам тон...но определено се усещаше едно странно неприятно напрежение ежедневно. понякога си мисля че точно това му е влияело на Сами в комбинация с трудното избиване на зъби....с такива мъки ги изкарваме тези зъби че не е истина направо  ooooh!- анадоли, мазилца...нищо не помага. Сега пак избива зъбенце и все тича подире ми и обяснява кое зъбче точно го боли....но пък ги няма нощните истерии...е, не че не се буди о 10-15 пъти...но то това си му е нормално състояние на него...аз съм била същата и чакам заветните три години около които аз съм се поуспокола...поне такива легенди се носят...и не мога да не отбележа че това е на- дългото изречение което някога съм писала  Joy

И за да допълня кооолкоо странно е моето дете....приспиваме се с неимоверен труд от моя страна- люлеене в кошарата, шт-кане по около хиляда пъти в час, много на брой кратки команди от типа Лягай!, Заспивай! Тихо!...обаче сега ме матира. Спеше си кротко в спалнята следобедния сън...по едно време с тиха стъпка пристигна в хола, ама не стандартно при мен...ами на земята. Седна си , глееедааа гледааа в тв-то със спрян звук, търкулна се и заспа  Shocked Ходих да проверя дали диша...всичко е наред...просот не обичаме да спим на местата направени за тази цел  ooooh!

И още малко да ви се покажем...кви сме печени и вече не щем никой да ни храни  ooooh!/качеството е силно зле, защото апарата ни разсейва и клипа е правен с телефона б/
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1349100742232#!/permalink.php?story_fbid=162262683813854&id=1006359500&notif_t=share_comment

# 74
  • Бургас
Здравейте,
Миме и останалите, благодаря ви за отговорите    bouquet
Специално питах, защото на всички чаши от въпросната Магична серия на Авент, пише че НЕ са за АМ  Rolling Eyes Имаме няколко вида от тях, но ги ползваме само за вода и чай. (сок не обича)
такава и такава
Затова ми е непонятно с какво мога да й го давам при положение, че не пие още със сламка или обикновена чаша. Ползваме си биберона номер 3-4 пропускливост, но исках да ги махна въобще вече, мислех че е голяма.

Днес бях на няколко интервюта, за сега нищо определено, малко объркано се получава, защото се върнах към пълно майчинство, за да не съм неплатена... Сега и от ясла трябва да я отпиша... ццц... някой ако ми кажеше, че такива неща ще ми се случат нямаше и да повярвам.

Спокойна вечер на всички  Hug

П.П. Мислите ли, че е нормално да продължава да е с разстроен стомах и хрема?  Confused Много се притеснявам вече, че продължи толкова дълго време (повече от две седмици), от хремата започна всичко, а стомаха беше повода да ни пратят в болница... Може би е добра идея да отида при някой по-добър педиатър, дори и на частно...

П.П.П. Жабче, а вие как сте?
Мамочка, как минаха първите часове? Аз също съм преподавател и при всеки първи път с група възрастни/деца винаги се притеснявам (въпреки че вече имам 10 год. опит)  Blush

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 21:28 от ben78

Общи условия

Активация на акаунт