.Наистина е добра идея да вземете ново животинче, може да не е свинче, а куче, коте, те поне не са толкова крехки създания!Според мен е добре да й кажете истината, все пак такива неща се случват в живота за съжаление и все някой ден и децата трябва да свикнат с това.Все пак ти си прецени какво е моментното й състояние и реши дали сега е момента да й кажеш.При всички положения остани хладнокръвна и спокойна, така и Габи ще е по- силна и ще приеме нещата по- спокойно!Надявам се да мине леко!

Бен, много ти е трудно, но виждам в тебе голяма борбеност и вярвам, че скоро ще сполучиш и с работа и с жилище...пожелавам ти го от сърце!

brilliantine, завидях ти да знаеш!Почивай си повечко, какви са тия баници и т.н., хайде днес имаш рожденник, простено ти е, ама от утре го карай по безхаберно!Честито на мъжа ти, да е жив и здрав, и много да се грижи за теб!!!
Ще споделиш ли къде водиш сладурка на ясла и колко плащаш на месец?Пиши на лични ако искаш.Решила съм ако си намеря малко по- доходна работа / което едва ли ще стане скоро, но кой знае, не губя надежда
.Мислех да поизчезна по трайно,но явно няма как.Колкото и да не ми остава време за компютър ,това си е краста без която не мога.На кратко.......
.
и огромния подарък ,който вече си ползваме с голямо удоволствие .Ето снимки и от събитието

. Когато бях колкото Габи имахме хамстер. Той се беше разболял и като се прибрахме в къщи нашите казаха,че е бил на доктор, но е ухапал сестрата и е избягал и така го търсиха много дълго. През това време аз се надявах,че ще го намерят докато не го приех накрая (без много драми). След около 15-18години разбрах,че то просто е умряло, но не са ми казали за да не ме разтройват. Бях им благодарна. Не останах травмирана.
Ще направя група в фейсбук, след като направя снимки хубави на зала. 
И Габи е толкова впечетлителна, че мисля ,че истина няма да й се отрази добре. Но ти си прецени. Аз имах папагалче, беше много забавен, сядаше ми на ръка докато пишех домашни и гризеше химикалка, ако ядох яблъка сядаше ми на глава и помагаше да го ям... Умря през ноща, просто го намерих мъртъв сутринта и това е. Поревах,после организирах му погребение. Но след това повече не исках нито папагал, нито другото животинче. Просто разбрах,че те първо стават членове на семейство, а ние трябва да ги преживеем. Много е неприятно това. Вери,миличка, ти си най-добре знаеш как да го поднесеш на Габи!
защо да привъзвам детето към това и да страда, не е ли по-добре да я запиша на танци или нещо което харесва и да е заета с друго зада не мисли там? 
Дано Алекс успее да се справи с тази херния и милото детенце вече е здраво и да се радва на безгрижие
казват,че бил много хубав сподели впечатлнията си как е при вас?
Първата вечер изпадна в истерия, когато исках да й сменя памперса, защото до 3 часа беше изпила 600мл чай и със сигурност щеше да пропусне. През деня е ужасно раздразнителна, крива, инатеста и неядяща.
- анадоли, мазилца...нищо не помага. Сега пак избива зъбенце и все тича подире ми и обяснява кое зъбче точно го боли....но пък ги няма нощните истерии...е, не че не се буди о 10-15 пъти...но то това си му е нормално състояние на него...аз съм била същата и чакам заветните три години около които аз съм се поуспокола...поне такива легенди се носят...и не мога да не отбележа че това е на- дългото изречение което някога съм писала