Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 751
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Там където има любов
Desirée    bouquet

# 46
http://glorimaria.snimka.bg/baby/esen-zima-2010.545461
От доста време не съм показвала хитрата Петърка.  Simple Smile

Ами щом и вие - почти Миметата  Laughing си имате имен ден днес, честит да ви е! Страхотна помощничка е Диди!  Heart Eyes Simple Smile
Ако и Емили празнува с днешна дата - на нея също честитка!   bouquet

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 14:44 от рони

# 47
Честит имен ден на Михаела на Мамочка и Ангел на Мамасита бандита! Да са ви здрави и умни дечицата!  bouquet
Рая честит имен ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива!  bouquet
Хайде и аз да почерпя днес Wink ЛВ адаш честит имен ден и на теб Hug

Десирее много пораснало ми се видя Анито и с каква дълга косица е вече Heart Eyes Hug
Рони браво на вас с Мимето какви кули строите! Сладката ми тя също многоо пораснала ми се вижда Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 23:16 от Мимето*

# 48
Това трябва да е била най-вкусната питка  Heart Eyes

# 49
Много именици днес!!!
Миме, Рая да сте живи и здрави, много любов и хубаво настроение ви пожелавам!!!

Честито и на Аче-юначе!!! Майка му чакаме да се разпише по подобаващ начин!!!

Снимки от кръщене правила Маги  Grinning Снимала основно видео, което се тресе ужасно, на половин кръщене тя ме върна апарата, каза че свършила батерия. А после в ресторанта аз го отворих и видях,че батерията е пълна... Така че, каквото имаме ще сложа утре, че днес ми е първи работния ден Sunglasses т.е. вечер, и ужасно се вълнувам!!! Макар че знам какво да правя, подготвена съм и с музика и с всичко останало, но винаги се вълнувам преди първия урок!

Благодаря на всички за пожеланията!!!

Олче, благородно ви завиждам, и ви чакам да дойдете в Пловдив! ОБаче, без дЯцата ухилени до уши няма да ви приемем!!!  Whistling

Это и почерпка за Мишенка:

# 50
Честит имен ден на всички, които днес имат повод за празнуване. Дечица, майки и ...Бъдете живи и здрави , много щастие и късмет семействата.. И всички да си прекарате чудесно на този ден.

Дезире, братчето и сестричето от колажа много си приличат.Браво на Анелия, че спи вече в чувал.
Принцеса Рая, много красиви снимки и вие добре изглеждате. Аз даже като видях водата между сградите помислих, че сте били в Холандия. Ако Ния се е чувствала добре и вие сте си изкарали чудесно, дано да имате повече такива пътувания.
Голдън Карнавал, оздравявайте бързо с детенце.
Силви, моята щерка 6 годишна може с часове да си играе с кончета - понита. Има си цял " Магазин" с разни аксесоари за коса  и с тях си украсява кончетата. Хартиените кукли и дрехи също са на почит - продават ги в книжарниците.
Поем, къдети сняг? Малкия сняг още не е видял а каката пък сняг е виждала но пързалки не. Все нещо излиза на глава и време не остава. Дано тази зима видят децата пързалки. А навън ще са докато се наиграят , до посиняване  Wink
Ивк хубави слънчеви снимки!!!
Снеж ЛВ, бързо оздравявайте.
Вери, честита нова работа и дано ти донесе само благополучие и повечко пари. Дано бързо мината сополите на Вики и твоето зверско главоболие. А и прасенцето да оздравява. Дали не усеща и то когато Вики ее болна и тъи да тъгува?.За вечеря пък децата ядат това което и ние с татито. ако не съм намислила нищо или не е подходящо за деца има правя спагети със сирене и масл .Малкия домати със сирене не отказва за вечеря.
Мамочка, честито ти християнче. Много хубава дета сте си ицзбрали за кръщене.
Бен,  Praynigдано се оправят всички проблеми при теб - работа, здравето на Далина, нова квартира.
Може ли снимка на чувалче за спане? от кои магазини ги купувате.

# 51
Писах писах и става една пълна плява.
Мамочка, ти какви танци ще преподаваш?
Ето снимки и малко колажи.
http://imamama.snimka.bg/family/deca.342704.21356891
от тук нататък.

# 52
Влизам набързо само да честитя именните дни на всички празнуващи   bouquet
Не пиша защото покрай нас напоследък само негативни нещо най вече децата са болни вече три седмици , а аз съм страшно изтощена добре че майка ми ми помага сега вече се пооправиха и се надявам по често да ви посещавам
Ставам че някой вика ам ам Mr. Green Толкова ми отпуснаха
Приятна вечер  Hug

# 53
Честитки и за Рая, Мимето*, и *L.V.*! Бъдете здрави, и щастливи!

Eми празнува на един не по-малко хубав ден от днешния, 30 май (РД на мойто Сашуни Mr. Green) .

рони, художничка си отглеждаш видях Laughing. Много ми хареса творението и. Grinning. С бялата премяна е толкова кокетна! И така добричка и невинна изглежда (каквато всъщност си е). И на всичкото отгоре ядE, пък ти тук си измисляш, че не иска.  Sunglasses  Гуш и цунк!!! Heart Eyes

Цитат
Ако яде нещо от нашата храна, това е риба или супа. Обича особено много водичка от супа.
Същото се отнася за моето дребче. Никакво друго месо освен рибешкото не признава. А преди изяждаше промишлени количества пилешко, топчета, и всичко що е на скара Crazy. Супата сега задължително трябва да е зеленчукова. И да е в същия вид като на останалите ядящи такова на масата. Aй е по-различно, ай се е разбунтувала и разблъскала Shocked. И после така  no. Месо само като помирише и започва да плези езика ooooh! (знак, че ''нещото'' и е толкова отвратително, че ако и бъде набутано в устата, ще го изплюе моментално  Twisted Evil).

Мимето*, вие както винаги сте прекрасни. Куче в чекмедже е много, ама много сладка гледка! Heart Eyes
Имамама, като съм тръгнала да раздавам на дечицата целуФки, мац и на твоите душици lovekiss.
А на последната снимка ме заинтригуваха чашките-машките. С какво са направени така?
Олче, радвам се за малкото ви бягство. Party Има човек нужда и от такива работи Laughing Hug. И от тебе чакам снимков мат'риал, не се оправдавай с децата  smile3560

И от Еми чакам също включване, да ги изклюкаря, че и те са били на едно хубаво и вълшебно място през уикенда! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 22:05 от Desirée

# 54
  bouquet  bouquet  bouquetМиме, Л.В., честит да ви е празника!Да сте живи и здрави и да ви се прослави името!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Много хубави снимки пак сте пуснали, ей, много са готини малките сладури!Миме, Рони, Имамама, вдъхновихте ме да снимам и аз Ния да ви я покажа, ама май ще да е утре, че вече едва гледам!
лека нощ! Hug

# 55
Вери,много се зарадвах на новината за нова работа! Относно пиенето на чай по нощите в безмерни количества - мисля, че е гладно човечето. Откак я напънаха зъбите мойта мома почна да се буди нощем с ревове, понякога в захлас и неутешимо, и когато стигнем този етап, давам първо АМ, ако продължи да реве, давам Панадол и мажа венците с Оражел. След тези процедури обикновено заспива. И тази работа с млякото ми хрумна една нощ отняма накъде, понеже тя не пие чай изобщо, а вода нощем с остен не мож' я накара, та се оказа, че е гладна, понеже от няколко седмици отказва да вечеря каквото и да е готвено, хапва някой сух залък  хляб и малко домат и това е. Ами няма как да я държи сита цяла нощ, си мисля, и права излязох. Другата щуротия е, че настоява да спи върху мен, не до мен прегърната, нито на ръката ми легнала и гушната и са едни истерии  ooooh!
Бен, всеки път като чета за твоите "мили' работодатели, ми иде да  #2gunfire Стискам ти палци да си намериш скоро по-свестни.
При нас новостта е, че днес беше за първи път на ясла. Оставих я към 8:30, взех я към 12:00. Първия ден мина добре, ама няма много да я хваля, че утре да няма драми в три действия  Laughing НО,момичета, в момента, в който я оставих се почувствах тоооолкова добре, наистина явно много съм се изтормозила напоследък с нейното постоянно мрънкане и висене по краката и ръцете ми. Успях дори да пия кафе в къщи изтегната на дивана, блеейки в облаците, просто нечуван лукс! И такава енергия ми дойде от някакви си 3 часа на спокойствие, че врътнах баница, торта и сготвих вечеря, че днес любимия имаше рожден ден  Mr. Green Смятайте като почне да ходи по цял ден на ясла какви ще ги върша  Joy

# 56
  • София
Добро утро! Hug

На всички пожелавам лек и ползотворен вторник, и ви подарявам една виртуална разходка из знаменитите Копривщенските улици и къщи.

# 57
Страхотни снимки-рони, Мимето, Имамама, Олче! Имах нужда от такава положителна енергия.

Нашето свинче умря днес сутринта. Изчака ме да заведа децата на ясла-училище и се върнах да го водя на лекар, но то умря в ръцете ми Cry Ужасно ми е тъжно. Как ще кажем сега на Габи не знам.

# 58
  • Бургас
very, nice  Hug от малка искам домашен любимец, но никога не са ми позволявали, имах за кратко докато бях студентка, след това не можех да си позволя и любимец, но продължавам да искам и си стои като липса в живота ми... Не зная как е най-добре за Габи, но първото, което ми хрумва е да вземете ново и да й кажете, че е оздравяло... може би е глупаво предложение, не зная  Rolling Eyes

Имамама, ето чувалче, ние имаме и летни и зимни, но така и не сивкнахме да ги използваме, проблема с отвиването го "решаваме" с няколко одеяла, като е отвита и лежи върху едното и слагам друго и така, една бърканица от одеяла е в леглото й.

Благодаря на всички за подкрепата ви, имам нужда наистина  Hug

П.П. Много щастие и здраве на всички празнуващи вчера!!!   bouquet

# 59
Вери, съжалявам за животинчето ви Confused Нямам идея как се казва на дете това, дано по-безболезнено го приеме Габи. Гушки и за теб, личеше си колко си го обичаш и ти.   action032

brilliantine, спри се, момиче Laughing! Шегата настрана, радвам се, че звучиш така позитивна и си в целия си блясък! Hug. Дано и занапред Зузи е така доволна и спокойна в яслата. fingerscrossed

Олче, благодаря ти за виртуалната разходка, чудесна беше! Издирих една карта из нета, намерих маршрута Русе-Копривщица, 189км... нищо работа... ще вкарвам едни оферти и аз  Blush. Макар, че едва ли ще ме огрее, длъжна съм да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт