!
, та поглеждам и в тази темичка да се подсетя по някога. Тя е конкретно за менюто на бебета и деца след една година. Ако някой вече я е побликувал, се извинявам , както вече казах, още не съм изчела всичко
. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498500.0
! Стискам палци да намериш добра работа и хубава нова квартира за вас с бебка
.
!
, Честита Ви радост
! Да е жив и здрав и щастлив !
)! Честито на мама-систър! 

!Ама как така изведнъж стана, мъничката не показа ли някакви признаци на дискомфорт, тея песъчинки много болят като пишка?!Дано резултатите се окажат по- добри от очакваното!Целувки на Марийка сладка!

и това е вече втори месец така, слушам ги тия песни по 10000000000 пъти на ден, вече и аз мога да ги пея съвсем по същия начин ....луда ме прави!!!!И то проблема е, че иска да я нося да танцуваме освен всичко друго....

Може би тогава ги изпишква.

. Че това е много хубаво! Явно им е от възрастта. 
Така де - хармония трябва да има в различните изрази. Не може мила моя мама да започва навсякъде с М, а да няма Тоя той тати, или додо деди, или бий бия баба.
Добре, че стана бързо. Другия вариант да измиеш много хубаво гърнето с доместос и после спирт и направо да изсипеш от него в стерилния съд.
Добре, че стана бързо. Другия вариант да измиеш много хубаво гърнето с доместос и после спирт и направо да изсипеш от него в стерилния съд.
накрая помолих една от сестрите и при нея стана, тя като го сложи просто остави дългата част набрана по средата на тялото, без да я опъва назад към дупето... и доста се събра

Марче честито лелинство и на кака Фия!(няма ли да ни я покажеш скоро?)
Дано се справите със взимането на стерилна урина
Мимето иначе как е някакви индикации, че нещо я тормози?
Препоръчани теми