Ще чакаме да разказваш.
Ави ми е болничка
днес е по-добре
В сряда следобед имаше малка Т 37 и я отдадох на зъби,но вечерта вдигна 38.5 и беше много кривичка и отпусната,появиха се и сопоили и на сутринта я заведох на лекар.Гърдичките и са чисти слава Богу,но много зачервено гърло.Изписаха и проспан сироп, кал.глюкон.,вит.Ц и аз си и давам разни хомеопат. допълнително.Т няма вече,но покашля малко,нослето засега сме го пооправили с клеевата тинк.и се надявам до ден два да е вече добре.Аз няма как да не прихвана та от петък и аз бях с малко дращещо гърло,но веднага взех да пия и аз от проспана и много добре се почувствах,още на следващия ден нямах драскащо гърло, но един два дни за профилактика ще взимам.Момичета сега пък си имам едно малко притеснение дано се окаже незначително.От няколко месеца забелязваме ,че на Ави оченцата стоят някак малко подпухнали отдолу.Нали се сещате когато сте станали от сън как понякога сте подпухнали.При нея обаче това си е постоянно състояние съвсем леко,но забележимо.Аз го отдавам на физическо дефектче и дано си е така,но за всеки случай ще измоля педи да даде едно направление за урина.Дано не е нещо с бъбречетата.

снеш,има около 6-7 снимки от партито на клубчето ще ти ги пусна на скайпа когато ти е удобно.
.
И край на лошавите болести.

).
... В същия дух, си слага на главата някакъв чорапогащник все едно банка ще обира и почва да се блъска в мебелите наоколо или да си кара автомобила също блъскайки се, защото естествено нищо не вижда, ухилена до уши

. И ние ви обичаме.