Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 030
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Емили,най-после много се радвам за вас Party Hug Praynig
Ще чакаме да разказваш.

Ави ми е болничка Tiredднес е по-добре PraynigВ сряда следобед имаше малка Т 37 и я отдадох на зъби,но вечерта вдигна 38.5 и беше много кривичка и отпусната,появиха се и сопоили и на сутринта я заведох на лекар.Гърдичките и са чисти слава Богу,но много зачервено гърло.Изписаха и проспан сироп, кал.глюкон.,вит.Ц и аз си и давам разни хомеопат. допълнително.Т няма вече,но покашля малко,нослето засега сме го пооправили с клеевата тинк.и се надявам до ден два да е вече добре.Аз няма как да не прихвана та от петък и аз бях с малко дращещо гърло,но веднага взех да пия и аз от проспана и много добре се почувствах,още на следващия ден нямах драскащо гърло, но един два дни за профилактика ще взимам.
 Момичета сега пък си имам едно малко притеснение дано се окаже незначително.От няколко месеца забелязваме ,че на Ави оченцата стоят някак малко подпухнали отдолу.Нали се сещате когато сте станали от сън как понякога сте подпухнали.При нея обаче това си е постоянно състояние съвсем леко,но забележимо.Аз го отдавам на физическо дефектче и дано си е така,но за всеки случай ще измоля педи да даде едно направление за урина.Дано не е нещо с  бъбречетата. Praynig Praynig Praynig

снеш,има около 6-7 снимки от партито на клубчето ще ти ги пусна на скайпа когато ти е удобно.

# 331
Еми,  Hug Heart Eyes.
viki-miki, много ми хареса разказчето ти. Добре е редовно да ни информираш за Рали.  Grinning И край на лошавите болести.
ssillvvi, бързо да й минава на Ави!  Hug
Жабче, на вас добре сте се завърнали у дома. Да ги нямате такива повече.  Naughty Heart Eyes
Деси, много приятно писмо! Едно такова топло ...  Heart Eyes много готини зълва и снаха, но следващия път и сватите можете да се фотографирате.  Heart Eyes Grinning
Олче, свършвай каквото има за вършене в работата, че по Коледа нещата да са по-неглиже.  Simple Smile  Hug
Ние в четвъртък минахме на бързо за преглед пред нефроложката. Според нея няма нещо сериозно, но след един курс хапчета (малко не за възрастта на бебе, но пък в малка доза) да повторим упражнението.
ssillvvi, и Мария си има "торбички" под очичките. Добра причина да я мъкна по лекари, които тя особено много обича.
Шоки, мерки за линка.  Hug Понеже може и баба й да трябва да дърпа шейната, май ще се ориентираме в по-ретро моделите. С тънки писалки за по-лесно придвижване.
Вчера моето дискретно в общество дете ме изненада - отпусна се да говори пред човек, който вижда за първи път. Може би не й е точно за първи де, тъй като в деня на направения положителен тест, имах среща със същата тази много специална жена.  Simple Smile

# 332
Мили майчета , здравейте .

Аз съм от септемврийската отчетна тема на Еми и си позволявам,надявам се без да сте против, да ви чета и да информирам останалите момичета. Много ни е мъчно за всичко случващо се с Еми и Алекс и бихме искали и ние да помогнем с каквото можем. Много ще се радвам,ако и на нас дадете сметката,за да може кой колкото има възможност да изпрати. Ще ви помоля и за една снимка на Алекс,за да си я прибавим в албума. Емили няма никакво време за нас и затова ви моля вас.

А на Еми и тук искам да и пожелая много сили, и да знае,че винаги и на нас може да разчита   bouquet Hug

# 333
Eмили, радвам се за вас, от вкъщи по-хубаво няма! Hug
Непременно да пишеш как е мъниче Алексче.
gala,  Hug
ssiillvvi, oздравителни целувчици за Авито. Hug
Ола, и на вас! Hug
Десире, дано дядо Коледа изненада всички ни с такива торбички  щастие и любов. Много трогателно!
Рони, дано Марийката се повлияе от лечението и да не повтаряте упражнението! Praynig Hug
viki-miki, лошо преживяване сте имали, дано не се повтаря никога! Hug
Жабче, как е Янето? Браво, че бързо се е повлияла от лечението! Hug

# 334
  • София
Еми радвам се,че сте си вкъщи Hug
Вики-мики хайде да не ви се случва повече това,аман от болести Hug
Жабче,радвам се че сте си вкъщи с Яна,дано да не виждаш повече нито една болница отвътре.
Чоки много хубави снимчици Heart Eyes
Десито много сладки двете мадами Laughing
Л.В. пиши как сте мина ли ви вече Hug
Ола,Силви дано бацилите бързо се махат от вас Stop
Ронка,това да е само хапчетата,дано Малката принцеса бързо да ти оздравее Hug Heart Eyes
И не на последно място честит рожден ден на Галя на патеричка и днешния ден ден  на ДЕВИК! Simple Smile
Да сте много здрави,обичани и щастливи!

лека от нас  bouquet

# 335
Мила Съни (Девик) Честит Рожден ДЕН!!!! ДА си все така лъчезарна, усмихната и скоро още по-щастлива с още един мъж до теб! Мноооого скоро при това! Simple Smile)))
 Hug от нас и да разказваш после за избухването!

# 336
Благодаря Ви, момичета. И аз много се надявам това да е било първото и последното влизане в болница на Раличка (живот и здраве, ако реши да става мама, може пак да посети такова заведение Wink).
Ето няколко смешки от нашето ежедневие за настроение във форума:
- Слагам Рали да пишка на голямото гърне с малка седалка, а тя ме командори да й донеса вода ВЕДНАГА. Връщам се с водата, а тя, както си е отгоре, докопала четката за тоалетната чиния и се опитва да бръкне вътре с нея, което много обича. Но тъй като отворът е запушен с нейното дупе, тя усилено натиска четката в дрехите си, току-виж стигнала до "целта" ...
- Рали нарича водата "буди". Аз се опитвам да я накарам да каже правилната дума като повтарям бавно и отчетливо ВО-ДАА, а тя ми отговаря също толкова бавно и отчетливо БУ-ДИИ.
- С баща й си говорим, че е време вече за излизане след една обилна съботна закуска. Рали изхвърчава от кухньо-дневната, в която сме и отива в детско-спалнята. След минута-две тишина отивам при нея, за да видя какви ги върши, а тя си взела дрехите за излизане, качила се на нашата спалня, събула си пантофите и се опитва да си нахлузи панталоните или по-точно да си вкара единия крак (държейки го с две ръце) в единия крачол неуспешно. Аз отивам да разкажа на баща й, а тя в това време, явно отказала се от опитите, довлачва на баща си ризата да си я облича. Ние се заливаме от смях, а тя пристига след малко награбила неговите дънки и моя сутиен и ни ги връчва което на когото е ...
- А за това как си нахлузи на главата 14 бр. мои бикини и как се опитваше да си ги изхлузи обратно, просто нямам сили да разкажа #Crazy ... В същия дух, си слага на главата някакъв чорапогащник все едно банка ще обира и почва да се блъска в мебелите наоколо или да си кара автомобила също блъскайки се, защото естествено нищо не вижда, ухилена до уши  Crazy

# 337
Девик, здраве, хубави емоции и добре подплатени джобове ти желая!   bouquet
Галя, и на теб същото, но на патеричка!
   bouquet
Вики-Мики,  Simple Smile.
Енигма уважи всички и пропусна да ни разкаже за Томи.  Naughty Heart Eyes
Мили майчета , здравейте .

Аз съм от септемврийската отчетна тема на Еми и си позволявам,надявам се без да сте против, да ви чета и да информирам останалите момичета. Много ни е мъчно за всичко случващо се с Еми и Алекс и бихме искали и ние да помогнем с каквото можем. Много ще се радвам,ако и на нас дадете сметката,за да може кой колкото има възможност да изпрати. Ще ви помоля и за една снимка на Алекс,за да си я прибавим в албума. Емили няма никакво време за нас и затова ви моля вас.

А на Еми и тук искам да и пожелая много сили, и да знае,че винаги и на нас може да разчита   bouquet Hug
Благодаря, Гала! Щом получа съгласието от Еми, ще ти пратя сметка.   bouquet

# 338
Влизам по обедно време, за да почерпя за РД на моя мъж.

# 339
Вери, да ти е жив и здрав!  bouquet
Миме*, жив и здрав да е и татко ти!  bouquet

# 340
  • Sofia, Bulgaria
Не съм ви забравила!В никакъв случай обаче не исках да развалям красивите мигове,който в момента изживявате с малките бебчета с мойте проблеми.Това което преживява семейството ми е кошмар.От както се е родила Алекс не сме имали един ден в който да и се нарадваме ,да усетим щастието че имаме бебе. Знаете за първата тежка операция,после се оказа че има стеснение на хранопровода и правиха дилатация,после направи ингвинална херния,която се прищипа и я оперираха отново,след това изкочи операцията за стеснението на ануса а от там се оказа че няма изобщо влагалище и таз.Връхлитат ни операция след операция коя от коя по тежки .Не помня вече колко пъти детето ми е било под пълна упойка ,а това си носи известни рискове.Вчера излезнахме от Пирогов след почти три седмичен престой.Там ни стовариха тежката диагноза,която не е потвърдена все още.Атрезията на хранопровода с която се роди води след себе си пакет от аномалий.Тях или ги има или не.При нас обаче ги има .Започнаха да излизат една по една и затова дойде и предположението че има синдрома на Даун.Пакета аномалий има още порок на сърцето и заболявания на бял ,черен дроб и бъбреци.Аз също реагирах бурно за синдрома на Даун.Алекс няма никакви родилни петна ,но ми обясниха че при нея не е пълен и може да се изяви след 8 мия месец.Накратко утре сме първо в Пирогов за преглед и да си вземем епикризата .От там сме в майчин дом за теста за Даун.След това на ехография на всички органи и ще видим дали ще успеем да направим кардиоехография ,защото там дори и платено се чака доста.Относно парите  Naughty.Никога не съм молила за помощ ! Прекалено съм горда за да го направя,но имам много приятелки който ме убедиха че гордоста в момента ми вреди .Операцийте за сега не сме плащали ,но може да се наложи да платим хернията поради грешка в системата.Нямаме право да ползваме услугите в рамките на 32 дни повече от един път.А между дилатацията и хернията няма толкова и здравната каса не е платила на болницата тази операция.Все още не са ни казали сумата ,но може да я платим.Момичетата от априлките искаха да ни помогнат за престоя в болницата който е по 15 лева на ден,за консумативите за болницата който са не малко и най вече да можем да направим възможно най бързо прегледите ,който знаете че не са по малко от 60 лева единия.Те са майки и истински приятелки.Знаят че ние сме на една заплата и идват най-святите празници............................................Знаят колко ни е трудно и аз никога няма да забравя това.Аз самата съм помагала много ,дори на напълно непознати хора .Това е съвсем човешко.Не съм предполагала ,че ще се помогне някога и на мен.Всеки си казва НА МЕН ТОВА НЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ....... но то се случва! Връхлитате те ужаса,когато най малко очакваш и започваш да се въртиш в един омагьосан кръг ,който няма край.Безкрайно съм благодарна че все още има хора ,който ме обичат,който са до мен! Хора без който нямаше да мога да преживея последните 3 месеца .Вярвам че детето ми има бъдеще.Вярвам че ще се оправи дори с многото операций който има и още ще има за в бъдеще.Дори и с Даун детето ми ще бъде пак най-прекрасното защото е мое ,защото го обичам безумно,защото съм го носила до сърцето си ,защото никога няма да го оставя и ще се боря за него.Радвам се че не сте ме забравили и сте се поинтересували за изчезването ми.Повярвайте ми нямам думи да изразя благодарноста си.Напоследък не намирам думи за нищо.Сълзи обаче се намират в изобилие.АЛЕКСА   bouquet
ТОва написах в септемврийките.Алексчо много плаче боли я всичко и нямам никакво време за компютъра.
Затова го копирах това за да сте наясно горе долу какво предстой .Ще пиша пак веднага щом има резултати.БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА .ОБИЧАМ ВИ МНОГО И се моля за здравето на вашите дечица и близки.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 14:53 от Emilli Arie

# 341
Emili,напълни ми душата и очите Cry Hug Hug HugРазбира се че ще се опитаме да помогнем с каквото можем.Човешки същества сме все пак и най-важното е майки сме и дори и да не знаем напълно какво изживяваш всяка от нас те разбира и знае как страда майчиното сърце и как я боли за детето и.Кураж и много сили ти желая.Старай се да мислиш позитивно въпреки трудностите.Представяй си, че всяко нещо, което се докосне до мъничката Алекс,било то и скалпел,е като вълшебна пръчица, която ще и носи само чудеса Peace Hug

# 342
  • Под Сините камъни
Отдавна не бях влизала в темичката ,но какви неща прочитам само Sad
Емили  незнам какво да кажа в този труден за теб момент  Rolling Eyes само се моля   Praynig най -накрая всичко да приключи ,не спирай да се надяваш и вярваш  в добрия край ,мислено изпращам цялата си положителна енергия  spoko  
Ола,Жи,Ивка леко бременеене   Hug
Енигма ,Жабче Hug
Бен 78 радвам се ,че нещата се нареждат добре  Wink
Брилянтинче леко бременеене и на теб макар ,че то май взело да наближава Grinning

Благодаря на всички за пожеланията тук и във  ФБ   Hug
Олче ,Рони ,Деси моля някоя от вас да ми прати номер на сметката на Емили

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 19:13 от galia1231977

# 343
  • Бургас
Емили, много се радвам, че сте си у дома, ще стискам палци за изследванията  Praynig Hug Hug Heart Eyes

Честито на патерички, и не съвсем, на всички празнуващи, много много щастие и усмивки ви желая  Hug

Докато съм на работа нямам търпение да се прибера да си видя мъника и да ме усмихне цялата  Heart Eyes Всички страхове и тревоги се превръщат на пух и прах  Hug

Сдобих се с няколко нейни снимки от баща й и качих още една снимка в албумчето за колажа, вярно че е малко от далече, но пък много ме радва цък

Радвам се, че има хубави новини и поизлекували се малки и големи  Hug

Ние се преместихме при татко й на Далина докато започна сигурна работа, това е от нас  Hug

brilliantine, galia1231977   Hug

Имамама, с голямо удовлствие ще се радваме да се съберем празнично  Hug

П.П. Снимката на Мария с мечока е като картичка направо  Heart Eyes

# 344
Добро утро! sun

Еми,   action032. И ние ви обичаме. Heart Eyes

ben78, като една пеперудка е Далина!  babydust7
Интересно решение сте измислили на с татко й, дано е за добро Simple Smile

galia1231977, пратих ти. Wink

Честит имен ден на всички именници, измежду които и моят обичан баща. Да ми е жив и здрав!
Честит професионален празник и на всички банкери, търговци и рибари!   bouquet

Аз от събота вечерта се снабдих с батко с температура, а от снощи и с бебе такова. Естествено с дежурната хрема, и кашлица. Надявам се бързичко да ми се оправят, че хубави поводи за празник ни предстоят, няма да е честно да са ми така. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт