Зузи ми се видя много променена също. 
А ти живяла ли си (пребивавала ли си) някога в Русе, много ми приличаш на някого.
very nice, честита придобивка, чудничка е. С кеф разгледах новите произведения.
Днес Ани каза хубавата дума ''апаАт''. Баща и остана така
Еми, двете сестрички в комплект са двойно по-изкушаваща хапка за схрускване.
! Честит двоен празник. 
Олче, Дани, за Саши взех влакче, на което правоъгълното коминче се пълни с домино (100 броя
), и като върви (с батерии е влакчето, движи се напред, завива, върти се в кръг), изпуска и подрежда цветните блокчета зад себе си. Супер му се зарадваха и двете деца (понеже беше подарено днес от Дядо Коледа в детската градина). Саши пълни коминчето, изчакват го да си свърши ''горивото'', после дружно с Ани събарят подреденото в редичка/вълнИчка/кръгче домино, и после пак отначало. Издава един много приятен ''пуф-паф'' звук, но без да дразни, учудващо за детска играчка.
Пу-пу. Цък, цък, цък, и пак.А официалните коледни подаръци са аутобан (за Саши), и кухня (за Ани). На едните баба и деди вече е заявена и къщичка-палатка с Мики Маус, за двамата.
Едни любоФчии за финал, Андреа и Саши.

ето я и нашата украса с елхата също
познайте какво правят мойте Убавици часа е 9,30 а те заспаха и аз малко така 
и почнаха да развалят елхата според тях топките са за игра ,а не да стоят на елхата
Това, като е във фаза БЯС, не че не може да е кротък и само как знае да ми влиза под кожата. 

по рецепта на 

.
Не дава на баба й и татко й да й дават лекарства, да й капят физ. разтвор в носа, но пък какъв глас вади в замяна. Предната нощ спахме скачени (така де - и двете се правихме, че спим). При всеки мой опит да си прибера карантията следваше хъркане и моментално ореваване след това.
Анелия изпитва невъобразим страх и ужас от снега.