Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 809
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
brilliantine, зарадва ми окото, благодаря.   bouquet Зузи ми се видя много променена също. Heart Eyes
А ти живяла ли си (пребивавала ли си) някога в Русе, много ми приличаш на някого.
very nice, честита придобивка, чудничка е. С кеф разгледах новите произведения. photo
Днес Ани каза хубавата дума ''апаАт''. Баща и остана така  Shocked, защото беше изкомандорен с думи, лош поглед, и размахване на пръст, да и го даде.  Laughing

Еми, двете сестрички в комплект са двойно по-изкушаваща хапка за схрускване. Heart Eyes Heart Eyes! Честит двоен празник.  Hug

Олче, Дани, за Саши взех влакче, на което правоъгълното коминче се пълни с  домино (100 броя  Party), и като върви (с батерии е влакчето, движи се напред, завива, върти се в кръг), изпуска и подрежда цветните блокчета зад себе си. Супер му се зарадваха и двете деца (понеже беше подарено днес от Дядо Коледа в детската градина). Саши пълни коминчето, изчакват го да си свърши ''горивото'', после дружно с Ани събарят подреденото в редичка/вълнИчка/кръгче домино, и после пак отначало. Издава един много приятен ''пуф-паф'' звук, но без да дразни, учудващо за детска играчка. Mr. Green Тази вечер дребните играха в захлас доста време. Grinning Пу-пу. Цък, цък, цък, и пак.
А официалните коледни подаръци са аутобан (за Саши), и кухня (за Ани). На едните баба и деди вече е заявена и къщичка-палатка с Мики Маус, за двамата.

Едни любоФчии за финал, Андреа и СашиTwo Hearts

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 00:30 от Desirée

# 451
Влизам набързо да пусна линк към нашата украса вкъщи.Реших да направя албумче,в което да си бубликуваме празнични украси,придобивки,хрумвания,идеи,хоби и т.н ако сте съгласни ако не може да изтрия снимките след ден два няма да има проблем Peaceето я и нашата украса с елхата също Grinninghttp://aprilki2009.snimka.bg/holidays/razni-praznici.556671

лека вечер ма всички Hug

# 452
 Добро утро момичета   food010 познайте какво правят мойте Убавици часа е 9,30 а те заспаха и аз малко така kaffeetrmker_2
Деси страшни подаръци , а за снимките нямам думи и мойте беладжиики също само и казах "вижте Ани" и Никол почна да повтаря Ани, Ани и я сочи  Mr. Green а Мадлен ръмжи като мечка и я сочи  Joy
Те днес станаха в ранни зори в 6,00 бяха на крак ooooh! и почнаха да развалят елхата според тях топките са за игра ,а не да стоят на елхата  ooooh! Мади им вика топ - топ а Ники казва много хубаво топка. Обожават Дядо коледа казват му Пей - Пей щото пее в къщи имаме двама такива и свират по цял ден , тия дни ще издирвам и истински за да ги снимам
Това е от мен и спящите красавици лек ден  Hug

# 453
very nice,много сте сладки и тричките, гледам, изпробвали сте придобивката.
desireе, интересно влакче, а щом има и за събаряне и Кико ще  му е фен.

Това дете няма страх от нищо, ходи в тъмната баня сам, пуска бидето, душа, бърка с пръст и чегърта тоалетното пате, драска, хапе, хвърля.... няма ама нищо общо  брат си. Голям беляджия е, постоянно се чуди каква беля да сътвори и като я направи, гледа хитро и чака реакция. Ако му се скараме, търчи и се завира под масата и пръцка с уста. smile3534Това, като е във фаза БЯС, не че не може да е кротък и само как знае да ми влиза под кожата. Heart Eyes Crazy
Вече не ще и АМ, преди лягахме вечер на спалнята, цокаше от шишето и после си досукваше. Сега само като види шишето и изпада в истерия, как ще го отбивам, нямам идея. Дори незнам ако решим да излезнем вечер с мЪжо, как ще го приспива баба му. Освен без мляко, докато не му паднат изцяло батериите.
Емили, Hug Hug
ssiillvvi, чудесна идея, много хубава елхичка.
Ни още се мотаем. Whistling
chockolina, как е Пипчо, добри ли са резултатите? Hug
Мамочка, как е Миша, овладявате ли сополите? Hug
Дани Нетева, големи раннобуднички си имаш, добре че си наваксват към 9-10ч още малко сън.
Ние от скоро спим до 10ч. и аз покрай тях, да не изпусна авантата, но пък и лягат по-къно, Кико след 22:30ч., а Дани чак към 23ч.-23:30ч. Така е, като им се доспива следобяд чак към 15ч. и спят до 17ч.

# 454
Привет момичета   bouquet
Страхотна среща сте си спретнали - истински ви завиждам  Hug.
 При вас е снежно и красиво , тук  при нас вали дъжд и е гадно и студено. Но пък така ще има малко коледна атмосфера.Иначе ако  беша времето като миналата седмица да се разхождаме с къс ръкав  никак не ми беше предколедно  Simple Smile
Мамочка, и ние сме така със суполите и капките.Борим от две седмици суполи които нямат оправия, кашлицата е в комплект разбира се  Peace.
Дани,моят таифун и той смята че топките от елхата са за игра,пък когато реши да ги върне пак на елхата просто ги пуска вътре в елхата  Joy.
 Деси, влакчето е супер.Много красиви подаръци   bouquet.Искам и аз да съм дете !
  Пожелавам ви красив ден   bouquet

# 455
Добър ви ден мацки  bouquet
Десирее много занимателен влак, а Саши и Ани много хубаво позират Heart Eyes ЛибоФта между Саши и Андреа продължава да е силна а? Wink
Вери Найс честит нов апарат Peace тук са ми блокирали пикасата и не можах да видя снимките Blush
Силви идеята за украсата е много хубава, но при нас трудно ще удържи до Коледа, днес ще пробвам да украся та ще видим какво ще се получи Joy че Диди ни взима акъла hahaha Joy
Дани Натева твоите хубавици май ти спират тока, а? Wink
Мамочка, Белбей хайде спирайте сополите и да чакаме дядо Маз(както казва Диди) Mr. Green
Вчера Диди ми каза най-дългото изречение(смислено) Мамо, мамо виж свети(гледа през прозореца навън и отсрещните тераси са осветени със светещи лампички) дадо Маз (пауза) хо-хо-хоооо
Хайде хубав ден Party

# 456
Миме, браво на бърборанката. Hug.

Много миличка ми стана и мъничката на sisely:
Цитат
....Мики Маус ... Не можа в първия момент да повярва, че той е дошъл вкъщи. Първо го гледаше втрещена, после затропа с крачета в нетърпение да го гушне. Гушкаше и татко си. Мъжа ми го донесе точно на рождения ми ден. Е, няма такава радост в нейните очички и такова непрекъснато третиране на Мики.
Grinning Heart Eyes

ssillvvi , харесва ми идеята ти.  bouquet Много е хубава вашата украса! Аз със снимки ще се включа по-нататък, защото още сме до никъде вкъщи  Embarassed, имаме само един коледен календар, и една елхичка с отпечатъци от Сашкови ръчички. Grinning Елхата традиционно украсяваме на 23-24-и, а разни други красоти за украса тепърва ще правим с децата (най-вероятно през уикенда).

Nanny, специален поздрав за вас с едно стихче. Четох го преди малко на моЙте, и се сетих веднагически за вас:

Бяла зима

Бяла зима се навъсила,
бял снежец навън поръсила:
на козата до коленцата,
на кутрето до ушенцата,
на петлетата до гушките,
на Калинчо до ботушките.

Лека нощ на всички! Hug

# 457
Здравейте момичета,

Преди всичко да честитя на всички именици и рожденици, празнували напоследък. Да са здрави и усмихнати, с много късмет и много обичани!

Напоследък само чета на две, на три, но за писане време не остава никакво. Гледаме се в къщи, че пак (още) сме болни. Първо Боби кашляше и уж му мина - Светльо започна да кашля и температура вдигна... Тъкмо му поразмина (2-3 дни кашляше по 1-2 пъти на ден), Боби започна да кашля, едни сополи... И след него и Светли повтори. Сега ще пият Клацид, за да не ходим в болница. Абсолютна лудница е тук по цял ден, а нощем не могат да спят (и ние покрай тях). Пък и времето е лошо, та не можем да излезем, а тук откачат.
Ние рядко и за малко се заглеждаме в ТВ. Най-вече по животните. Ама за кратко. Ааа, и реклами обичат. Много обичат да "рисуват", но повече обичат мама да им рисува "па-па" (винаги първо за пате се сещат, но нямат претенции да рисувам точно и само патета). Друго любимо занимание е наблюдени& … 7;ца. Качват се на табуретката и гледат. Трудно опазвам свещичките, които слагам там, а и на "елхата" от гирлянди са и мераклии, но...
Силви, идеята за украсата много ми хареса. Аз още не съм правила снимки. Тя не е и готова, че по едно, по едно пипвам, докато те спят на обяд.

Някоя от вас беше споменала, че използва прополис като капки за нос. Може ли да ми кажете как се разрежда и по колко капки слагате? Сега капя Коларгол, но за следващия път да си знам. [size=7,5pt]Пък и аз не мога да ползвам повечето капки, тъй като преминават в кърмата.[/size]

И за срещата, много съжалявам, че не можахме да дойдем. Аз се почувствах част от тайфата, макар, че вие не сте ни видели  Whistling Благодаря за снимките. Надявам се следващият път да се видим наистина. Няма аз да подхващам темата, обаче, защото колкото пъти се захвана с някоя среща, тя се проваля (за нас). Tired

# 458
  • София
villyh и аз много съжалявам, че не успя да дойдеш. Специално питах за теб, тъй като се надявах да се видим наживо най-накрая  Simple Smile
Неприятно е опредеелно когато и двете деца са болни или се редуват постоянно, но постепенно отшумява.
Аз мога да се похваля, че Елена си свикна много бързо с яслата, до обяд и слава богу не боледува. Явно има полза от постоянно течащият нос и болестите, които изкара накрак първата една година покрай каките. Все пак е в същата ДГ и явно има изграден имунитет срещу повечето бацили там  Mr. Green

# 459
villyh ,аз ползвам клеева тинктура за капки.Разреждам така-в 10мл физ.разтвор 6-7 капки кл.т-ра.Попринцип можеш да сложиш на 10мл физ.р-р 10 капки кл.т-ра не е проблем.Но аз някак си от предпазливост да не са силни слагам по-малко.За удобство ползвам стерилна чашка за урина за разтвора.Капи се 3-4-5пъти на ден в зависимост от състоянието.Процедирам веднага щом забележа,че нослето започва да теч и така ги пресичам да не станат по-гъсти и да запушват лошо нослето.Отделно и хомеопат.давам та така.Дано ви помогнат.Слагайте ги упорито.

# 460
  • not found
Вери , честито и от мен , малко на патеричка Hug
Еми , все хубави резултати да получавате от тук нататък  Hug

Заформили сте разговора за коледни подаръци и детски филмчета  Heart Eyes любимото ми  Grinning Тони се заглежда и в реклами и в анимационни , оффф  ooooh! има едно предаване по тв7 мисля с едно магаре  Mr. Green почти всяка вечер го пуска  Laughing понякога го гледа , друг път само го слуша  Mr. Green
Силви , какво коледно настроение блика от снимката  Heart Eyes
Аз правих меденки   chef по рецепта на Деси за коледа , направих нарочно двойна доза и от вчера - " мамо , куба нама "  Laughing утре пак ще правя , ще украсяваме и кубите и тук  Crazy Иначе сме горе долу добре , влачим едно сополче от повече от седмица вече  ooooh!, надявам се до срещичката да е отминало , защото имам огромно желание да се видим  Grinning Ммм , водихме и малкия  на лекар , заради една екземка по крачетата , установи , че е атопичен дерматит , сега го мажем с едни мазила по цял ден аз го гоня той бяга  LaughingТа така , за коледа му взехме една кола с дистанционно , но дистанционното е волан  Laughing върти се наляво-надясно и колата завива , татко му се влюби в нея Heart Eyes Mr. Green И още нещо ще измислим , но още не знам какво  Flutter
Нани , вие добре ли сте ?
Принцеската да не се крие и да каже как е малка сладка Ния  Heart Eyes
Софийската срещичка е за пример  Heart Eyes страхотни снимки ,с каква енергия ме заредиха   Crazy

Снегът е супер , още не съм изкарвала Тони да го види , но му правя снежни топки и го карам да ги хвърля през прозореца  Laughing Големи сме беладжии двамата , в последно време гледам да играем повечко , гоним се , крием се и какво ли не , само и само да се измори и да заспи по-рано , но всичко е увенчано с неуспех , утре може да го уваргалям в пухкавия бял снежец  Blush ох толкова е хубаво , сняг , коледа  newsm76

# 461
Desiree, ако знаеш колко мило ми стана като прочетох поздравчето, благодаря ти! Heart Eyes
Ще си го препиша да си го имам, много сладко стихче! Simple Smile
Golden*Carnival ние сме добре, баткото два дни беше с Т. и това беше всичко. Кико засега удЪржа фронта и е здрав. На Тончо- бонбончо да му минава бързичко хремата, както и на Светльо и Боби!
Не съм виждала досега кола с дистанционно - волан, сигурно ще е забавна, особено за по-малки, които не могат много да боравят с разни копчелъци. Като му я подари дядо Коледа непременно да я покажеш.

# 462
Хайде и от мен набързо едно привет.
Вери, страхотен подарък, особено пък и щом е така желан ...  Grinning много хубави моменти да запечатите с него и да ви топлят, когато имате време да скучаете.   bouquet Първите са отлични.  Heart Eyes
Деси, и влакът е уникален!  Grinning Влюбените също.  Laughing Аничка, да не би агресията на Анито да е заради дълги раздели с любимото момче?  Heart Eyes
Силви, аз ще видя дали и нашият Мики ще спечели сърцето на Чутолина Мария Thinking.
Ние направихме грешка да украсяваме елхата заедно с Мария, за да се радва и тя. Положението стана маани-маани.  ooooh! Топките-гол само малко успяха да спасят манифактурата. После се започна искане на всяка поставена топка. Така накрая елхата беше спасена нависоко, а звездата и гирляндите чакат.
От три дни Бръмбафъци е сополива, че да ми пречи да я водя навън и да я правя снежен човек.  Crossing Arms Не дава на баба й и татко й да й дават лекарства, да й капят физ. разтвор в носа, но пък какъв глас вади в замяна. Предната нощ спахме скачени (така де - и двете се правихме, че спим). При всеки мой опит да си прибера карантията следваше хъркане и моментално ореваване след това.  Rolling Eyes

# 463
Като ви чета колко са пристрастени кърмачетата съм много доволна, че толкова безстресово се отбихме.

# 464
Честит имен ден на Диди на Мимето*, и на баткото на Каинката, Дани! Със здраве си носете имената, дечица!

Честит празник и на всички останали, празнуващи днес!  bouquet

Ние току-що се прибрахме от навън. Анелия изпитва невъобразим страх и ужас от снега. Shocked Рева през цялото време, не искаше нито да върви, нито да я возя в шейната. Само гуш, в здрава схватка. Crazy Не ми беше от най-лесните гимнастики да гушкам бебе в преспите, и да дърпам шейна с батко. Саши пък орева квартала, че се прибрахме толкова бързо. ooooh! Не го утеши обещанието, че като се прибере баща му, ще излезем само двамата за повече време.

рони, villyh , Golden*Carnival, да оздравяват дребчовците бързичко. Praynig
рони, съмнително ми стана неписането ти последните дни, но се надявах да е заради служебни задачки. Олчето също ми се губи. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 12:41 от Desirée

Общи условия

Активация на акаунт