Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 815
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Ех, че весело сте си изкарали в София!!! Всички сте много хубави, щастливи а дечицата много пораснали. Радвам се, че сти си изкарали чудесно.
Емили, дано бързо и преминат неразположенията на Алекс  и да получи най - хубавия коледен подарък - Да е напълно здрава и да няма никакви усложнения! А дано ме чуе господ и това да най - скъпия подарък за семейството ти.
Олче Миналата година давах на Гришо Вентолин сироп. Лекарката ни го беше изписала за не повече от два дена. Нямам спомен да е бил превъзбуден от него. Сигурно и затова за толкова малко дни са ни го изпасали.
Хайде и ние да се включим към ТВ фенавете . Гледаме Бебе Тв канала, 3д анимации с влакчета по руския канал, гледа реклами. Любимата му реклама е на точените кори Бела с трите баби.Пингвинчито, което Рони показа също му е любимо, даже си има и любимо филмче от него, това с палачинките.  Слуша и песничките на крокодила Гена и Чибурашка.
 Дядо Коледа за сега него възприема. Имаме една светеща къщичка  и той все с нея иска да играе. Комина и вече го няма, а до коледа какво ли ще остане от нея  newsm78 Wink
Чоколина, бързо оздравяване на Пипо Praynig

# 436
      Вери, Честит Рожден Ден и попътен вятър в живота!

# 437
very nice, и тук, Честит празник!

Филмчета моето момЕ не гледа, но май не защото не иска, ами защото никой не се сеща да и пусне. Embarassed Ще прегледам по-обстойно обаче линковете, пуснати от рони, на първо отваряне ме заинтригуваха.  bouquet

Дани Нетева, тоз' шаран по-голям от дЯцата. Laughing Mr. Green Пу-пу, бузанки сладки! Heart Eyes Heart Eyes

ssillvvi, браво на Ави математичката. Grinning Hug И ние вървим по този път, с ''но, де, тиииии''  bowuu . Аз нямам нищо общо, Саши обаче постоянно си повтаря числата до 10, брои колите си, пъзелите, книжките, и сестра му да не остане назад, се пъне да запомня и тя.
рони, "моя мум" hahaha, амчи така де, то това е най-любимото животинче. Heart Eyes
Цитат
Аз още миналата година забелязах за първи път дразнещото въздействие на едни пеещи еленски рога върху дребова.
Ани имаше същата алергия миналата година, също и от едно пеещо и ходещо мече. Тази година не съм и пробвала сетивата още.
Аз днес взех, че свърших работата на Дядо Коледа, обаче от всичко, което мислех да взема, не взех нито едно. smile3560. Друга муза ме обхвана. Дано като дойде празникът, сутринта да се събудя преди децата, за да уловя блясъка в очичките им при вида на подаръците, оставени под елхата Crazy. Нямам търпение вече да идва Коледа.
А казах ли, че искам да съм дете?  Grinning

# 438
  • София
ВЕРИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА!

Ронка мерси за пожеланието Heart Eyes

# 439
Благодаря на момичетата, които не са ме забравили, специално за Нани, Дезире и Силви, пускам няколко снимки от личния архив Simple Smile То не че съм пак на много снимки, ама нали все аз снимам  Crazy
Много е хубаво да се видим на такива срещички, но действително следващия път ще е по-хитро от наша страна да сме в детско клубче, че да можем и да разменим по някоя дума. Добре все пак, че успях да видя повечето мамчета и дечица, като Еми я хванах точно на пристигане и видях малката кукла Алекс  Heart Eyes Много се зарадвах на хубавите новини, надявам се да продължи така серията. Щеше ми се да можем да останем повечко, ама всички се бяха наговорили да направят събития точно в тази ми ти неделя, като единствен почивен ден.
Мойта Зузу не говори нищо разбираемо, снощи дръпна една 5-минутна тирада преди заспиване, ние с баща й кимахме разбиращо, но всъщност тя май ни говореше на аборигенски  newsm78  Laughing
Корема си расте яко, вече ми е доста трудно да дишам, да ходя, да ям, да спя....но се надявам малкото човече да си дочака термина, че като се роди почва още по-голям екшън, дано само Зузи ми е здрава, че да ходи на ясла, тя ходи с огромно желание пу-пу.

# 440
brilliantine от няколкото секунди, в които те видях- изглеждаш чудесно.
Мойта Зузу не говори нищо разбираемо, снощи дръпна една 5-минутна тирада преди заспиване, ние с баща й кимахме разбиращо, но всъщност тя май ни говореше на аборигенски  newsm78  Laughing
Наш Саши пък говори Тазманийски  Grinning
Вчера излязохме за малко до магазина и той беше много сърдит на снега, че му цапа ботушките. Спря, вдигна краче и започна да го сочи и да пърпори. Докато не го изтупах не спря. После внимателно се премести и старателно избягваше не отъпканите места.

А казах ли, че искам да съм дете?  Grinning
  И аз, и аз....

# 441
Много ви благодаря за пожеланията и тук и във фейса.
Ето една закъсняла почерпка от мен:

Снощи беше страхотно. Получих подарък, за който си мечтая вече 2 години. Това е нещото, което най-много иска, защото ми е голяма страст. Оказа се, че мъжът ми оттогава е почнал да събира пари и е отделял от всяка заплата и сега най-после успя да ми го купи, въпреки, че сме много зле финансово, без да пипаме от отделените пари за апартамента. Ето го и подаръка: похвал Страхотна изненада ми спретна, въобще не очаквах, защото знам, че нямаме пари. Сега почвам да го разучавам и изпробвам. Снощи почти нямах време. Оказа се, че е точно навреме, защото старият ми съвсем взе да сдава багажа, не успява хубаво да фокусира.

# 442
  • София
Аххх, Вериии, разкошен подарък! Crazy И на мен ми е мечта, но и ние нямаме пари и не се надявам... Със здраве да си го ползваш и много хубави снимки на красавиците да направиш! Леле, така се зарадвах, заради теб... Невероятно мил жест! Heart Eyes

Десинка, сподели резултата от Новоосенилата те муза дее, Саши и Ани няма да прочетат (да се надяваме Mr. Green)...

Енигма, защо така само с един поздрав се измъкваш? Rolling Eyes Naughty Crossing Arms

брилянтинка аз я видях, даже поговорихме мъничко. Изглежда страхотно, а малкото Зузи ми е огромна слабост. Една финяга, дяволита, красива... страхотна е! Много и се радвах. Heart Eyes

Елина също плямпа на санскрит. Mr. Green От разбираемите неща - основно команди ooooh! и това, което и уЙдИсва. Twisted Evil
Най - свежата част от "речника" и е едно неразгадаемо до момента "къта-къттаа, кутта, кътта", което изстрелва МНОГО бързо и с най - нежния гласец, който може да си представите. На играчките и любимото си бебе "говори" така. Какво значи, не съм разгадала до момента. Все едно пилци кът-ка... hahaha

Цунки! Hug

# 443
  • Варна

Ха, честито! На нас пък това ни е подаръкът от Дядо Коледа, оня ден си го купихме Party , но официално още не сме го "получили". Страхотен е! Сега, като се разснимаме Mr. Green

Вери, защо сте зле финансово, на новото място заплатата ти по-ниска ли е?! Shocked

Пипо вече е добре, днес ще му излязат резултатите от антибиограмата (малко "след дъжд - качулка", ама поне ще знам дали е бил необходим антибиотик изобщо).

В събота ще посрещаме Дядо Коледа на летището, а в неделя ще е априлската ни варненска коледна среща, та ще има снимков материал за споделяне, надявам се. Party

На Пипо му пускаме едни песнички на компютъра на английски са - поредицата се казва The wheels of the bus -много забавни и таман за бебешоци, и сега той ходи из къщи и повтаря "Ант, ант, ант" (в превод "round, round, round"), много е сладък. Heart Eyes Но, като цяло, и той говори на санскрит, като Ени. Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 11:52 от chockolina

# 444
chockolina, от новата работа ще взема заплата чак след нова година. А иначе цяло лято получавах минималната, а после като се върнах, взимах унизително ниска заплата, та всички запаси, които имахме отдавна свършиха Twisted Evil

За заглеждането по филмчета Вики не се заглежда по никакви-нито вкъщи, нито на яслата, а Габи ба нейната възраст беше вече маниячка. Не харесва и реклами, изобщо нищо, но пък е луда денс фурия, само ходи си пуска музика-или от двд-то в хола, или от касетофона в детската, а в моята кола се слушат и пеят само детски песни Party

# 445
very nice, честит рожден ден и от мен! с малко закъснение
Честит ти страхотен подарък!!! Бъди винаги здрава, любяща мама, радвай се на family щастие и по-добро финансово благополучие!   bouquet Hug baloni

Страхотна среща сте си спретнали в София! Ние пък чакаме варненската среща с голяямо нетърпение!  Party Тъкмо ще се видим на живо и с други мами, а и ще си поиграят децата. Преси не съм я събирала с деца от поне три седмици насам. Наоколо няма много деца на нейната възраст, а и стана студено за детската площадка. Добре, че леля й /сестра ми/ наминава по два-три пъти през седмицата вкъщи. Все още не сме приети на ясла и се чудя какво ще правим като стане прекалено студено и невъзможно да я извеждам навън. Поне, ако беше на ясла, щеше да играе с деца, макар и вероятността да се разболява, там щеше да й бъде доста по-забавно от колкото вкъщи, а и аз ще се върна на работа.
От филмчетата малката се заглежда и се радва на Мики Маус и Майстор Мани по Дисни канала. По този повод вече й подарихме коледния подарък - .  Не можа в първия момент да повярва, че той е дошъл вкъщи. Първо го гледаше втрещена, после затропа с крачета в нетърпение да го гушне. Гушкаше и татко си. Мъжа ми го донесе точно на рождения ми ден. Е, няма такава радост в нейните очички и такова непрекъснато третиране на Мики.  Laughing Батериите му свършват точно за един ден и се принудихме да купим устройство с презареждащи се батерии.

Мамочка, весело посрещане на скъпите гости!

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 19:49 от sisely

# 446
 ОО! Вери, честито! Много хубав подарък!!! Със здрвето да го ползваш и подобаващо да се отчетеш за всички празници!!!
Чоки , честито и на теб! Чакам с нетърпение снимки от варненска среща!

Миша все със сополи, заведох я на доктор и ни изписаха гаден черен коларгол и едни слааадък сироп за кашлица. Ужасно е ,че три пъти на ден разревавам детето. Не ще нито да пие, нито да капи в носа, крещи като заклана и половина изплюва и изтича от носа. Какъв е смисъл на това лечение? Днес в Пловдив -1, затова излязох ме на по-дълга разходка, и май бацилите са поизплашили,че сега заспа спокойно с чисто носле (ттт)...

Чакам-чакам гостите, преглеждам менюта, подготвям постели и хавлии, чехли и културна програма! Направо нямам повече търпение! Дано да е всичко наред, да пристигнат живи и здрави,а  тука ще ги чака гоооолямо посрещане!
Маги наредила шах hahaha чака дядо й, а на Миша разказвам как бабите и дядо ще пътуват с влак, итя слуша с голям интерес.
За речника, и ние от трудноразбираеми, но пък ако иска нещо намира начин да го каже и да го покаже задължително с показалеца Flutter

# 447
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте милички  Hug.Имам няколко минутки преди Алексчо да се разкисне наново и пак да сме на ръце.Бързам да ви кажа резултатите от вчерашния преглед.Имаме лек шум на сърцето и пръскане на кръв в едната артерия.Заболяването се дели на 3 фази.Ние сме първа в лек стадий.За сега няма поводи за притеснения ,но трябва да се следи да не се развие и да се окаже поредната аномалия.Повторен преглед-след 6 месеца.До тогава ако се улови нещо на слушалка или изкочи нещо друго веднага да се обадим.Днес Габи става на 18 месеца,а Алекс точно на 3 месеца и половина.Почерпете се за тяхно здраве.

Вери честито и тук  Heart Eyes.Подаръка ти е страхотен  Peace .Да си го ползваш с здраве.
ето и малко снимки от вчера от фен клуба на Мики Маус  Wink http://emiliarie.snimka.bg/family/decata-mi.543284.21764412 ставам че се почна рев,рев и пак рев   ooooh!

# 448
Вери честит рожден ден на патеричка  Embarassed вчера направо се отнесох  Embarassed
Много хубав подарък направо златен мъж си имаш
Мамочка аз давам сиропите със спринцовката на нурофена приемат го като игра , не ме питай какво правя когато трябва да давам сироп само на едната  ooooh! другата лъжа със сок в спринцовката  Crazy защо не опиташ така
Деси шарана беше 3 кг нали е за именничка ,а и родата голяма  Mr. Green между другото беше кръстен преди да бъде сготвен от Никито казваше се Пепи  Mr. Green
Ще споделиш ли какво купи на Саши и Ани  Praynig
Ние сме добре дори пиша а те са будни  Crazy Мади ми се реваншира че вчера ме даржа будна от 23ч до 4 ч  ooooh! Това дете вече не знам какво да го правя.
В Плевен сняг заваля в понеделник точно след като се наканих да окрася къщата  Embarassed децата эмного се радваха ама така и не натрупа и сигурно ще караме една безснежна коледа
Отиваме да ядем кремче.
Приятен следобед  Hug
 ПП Еми честито на двете красавици пожелавам ви най вече Али да се оздравее и лошото да остане зад гърба ви Hug

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 16:26 от Дани Нетева

# 449
Eми, много здраве ви пожелавам Praynig Praynig Praynig.

Ето 2-3 снимки от мен: http://picasaweb.google.com/veron4e/201002#5551007729855841810

Общи условия

Активация на акаунт