Емили, дано бързо и преминат неразположенията на Алекс и да получи най - хубавия коледен подарък - Да е напълно здрава и да няма никакви усложнения! А дано ме чуе господ и това да най - скъпия подарък за семейството ти.
Олче Миналата година давах на Гришо Вентолин сироп. Лекарката ни го беше изписала за не повече от два дена. Нямам спомен да е бил превъзбуден от него. Сигурно и затова за толкова малко дни са ни го изпасали.
Хайде и ние да се включим към ТВ фенавете . Гледаме Бебе Тв канала, 3д анимации с влакчета по руския канал, гледа реклами. Любимата му реклама е на точените кори Бела с трите баби.Пингвинчито, което Рони показа също му е любимо, даже си има и любимо филмче от него, това с палачинките. Слуша и песничките на крокодила Гена и Чибурашка.
Дядо Коледа за сега него възприема. Имаме една светеща къщичка и той все с нея иска да играе. Комина и вече го няма, а до коледа какво ли ще остане от нея

Чоколина, бързо оздравяване на Пипо

И ние вървим по този път, с ''но, де, тиииии''
. Аз нямам нищо общо, Саши обаче постоянно си повтаря числата до 10, брои колите си, пъзелите, книжките, и сестра му да не остане назад, се пъне да запомня и тя.
, амчи така де, то това е най-любимото животинче.
. Друга муза ме обхвана. Дано като дойде празникът, сутринта да се събудя преди децата, за да уловя блясъка в очичките им при вида на подаръците, оставени под елхата
. Нямам търпение вече да идва Коледа.
То не че съм пак на много снимки, ама нали все аз снимам
И аз, и аз....

и това, което и уЙдИсва.
, но официално още не сме го "получили". Страхотен е! Сега, като се разснимаме
щастие и по-добро финансово благополучие!
.Да си го ползваш с здраве.