Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 829
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Кико реагира на песни, ръкопляскания, но 4ак да вникне в детско филм4е, още не е дорасъл. Ина4е друса и върти дупе на де що свири и има ритъм. Гледа и едни анимирни песни4ки в youtube и това е. Дори бейби Айнщайн не заглежда, за разлика от брат му на неговата възраст.

Сега и ние сме на руска вълна, гледаме крокодила Гена и 4ебурашка, бях забравила това детско, на Дани  му харесва. Simple Smile
Рони, то4но това щях да питам, как озаптихте малките зяпа4и пред детския клуб? А и с тези топ4ета със сигурност е бил доста съблазнителен.
Цитат на: рони
Като мине суматохата - предлагам срещата да се повтори някъде на заснежено място и да се овъргалят хубаво хорицата, че и техните три синджира роби.
Joy hahaha Joy Баш!
Ще ползваме веригите при снимковия материал, да няма мърдане. Wink
Целув4ици за Янето, бързо да оздравява! Hug

Ставам, 4е нарда гладен, мирише му на пица. Crazy

# 421
  • Някъде там...
Тя не че толкова вниква, колкото се плаши от крясъците на сестрите и налитането към Пепеляшка, която нарича "Кака". Реве и вика "Какаа! Какаа!"  Crazy Онзи ден рева на някаква сценка с кучета по тв, ама не разбрах кое точно я разстрои. Иначе на песничката за ръчичките имитират как се мият ръчички и лице (Хей ръчички, хей ги две!). Клатят глави, въртят дупета в такт с танцуващ Дядо Коледа. Имитират каките и на една песен за кокошката, особено на момента с оплакващите се пиленца, които паднали в яма - Йоана се хваща за лицето с две ръце.
Вкъщи сега е много актуален Дядо Коледа, направо е мания. Имахме един танцуващ, свирещ и светещ. Вече е развалина - сецна му се кръста, престана и да пее, само свети, ама докога ли.  Mr. Green Реваха, купихме втори, но и той върви по пътя на първия, вече е половин инвалид.  Joy Та ако знаете къде в Сф има истински преоблечен Дядо Коледа (или Кудьо Ко, както го наричат те), споделете та да идем да го видим. Много ми е интересно как ще реагират. Гледаме всякакви песнички с Дядо Коледа, клипчета в ютуб и какво ли не.

# 422
Милите жабчета! Вчера в Карфур имаше един с една Снежанка. Правеха моментни снимки на децата (на Кока-Кола рекламна акция явно беше)

# 423
ОО и при нас има в големите магазини такива дядовци, Диди вече има снимка с него и като я питаш как говори дядо Коледа и тя почва оооохохооо мери кисмас(от мери крисмас) Joy малко я беше страх от него но се снимахме двете с дядото Mr. Green като е с мама няма страшно Wink

# 424
Ей нямате изчитане днес. Да не би да е валяло сняг  Laughing Чудничък сняг си имаме тука, но утре ще сефтосаме шейната. Днес мама не успя да я нагласи както трябва  Embarassed
Ето и моя скромен принос към фото колекцията от срещичката: http://vitaly.snimka.bg/?album;aid=556181
А самата тя беше чудесничка. Ени на живо е още по-голяма сладурана, въпреки че беше малко намръщена, а мама и тати са герои, че все пак дойдоха, след като Велизаркин така ги е стресирал рано-рано. Марчето я имам уловена на една снимка, от която ще ви стане ясно в какво настроение беше  Twisted Evil А мама Рони я признавам за номер 1 в укротяването на недоволни малчугани - даваш ли уроци Рони, много ще са ми полезни  Mr. Green Малката Нийка става все по-голяма чаровница, с тези невероятно красиви очи  Heart Eyes тате купи ли си пушка? Миша беше подобаващо нагушкана от Саши и Габи. Алексче се държа геройски - малко се уплаши, но като цяло беше много послушна. Сигурно изтървам още доста впечатления, но в края на деня нещо не мога да мисля...
Аз лично не успях да се наговоря достатъчно с хората - всеки бяга нанякъде, след някого и така беше малко "задъхано" положението. Получих бонус баба към края и даже успях да поседна за секунда. Много се радвам, че видях всички и мами и бебета. Всички са чудесни. С нетърпение чакам нова срещичка.
Мира също обожава да гледа песнички във vbox-a, чак не мога да я отпеля от монитора и затова й ограничих това удоволствие - монитора е изключен по цял ден, за да не се сеща. Иначе като дойде време за песнички започва да танцува, не пее, но имитира всичко, което види, научи много животни и въобще много се впечатлява.

# 425
Ето и моите снимки от срещичката.
http://picasaweb.google.com/maja.lolova/12122010#
Всички са много хубави, ама нали са си нашите деца, та няма как и да е иначе.
Олче, книжката за нашата кака си е много хубава. Тя веднага се зарадва, че я няма тази.

# 426
Да попиша повечко. Когато къщата вече спи, а и тъкмо всички коледни парти-снимки са качени.  Mr. Green
Напълниха ми душичката, и за малко се пренесох при вас и Анините наборчета. Много ме зарадваха бебе Алекса, и семейство. Еми, много си хубава. Flutter А Зори както винаги си е добричката фея около децата.  Heart Eyes ivk@, много ти отива това добре оформено вече коремче. Heart Eyes Искаше ми се да зърна и Брилянтин. Blush За дечицата нямам думи- толкова са порастнали, различни... слънчеви човечета прекрасни. Мария на рони ще взема да повярвам най-накрая, че наистина винаги и задължително е гуМ с мама. Grinning Heart Eyes  Саши като единствен кавалер, сигурно се е чувствал много добре, заобиколен от толкова красавици, ех...  Party. Габи си я представям  Joy , Еми, кога стана толкова любвеобвилно това дете? hahaha Ени както винаги, супер фЙешън,  Flutter. Олче, голяма лИбоФ към книжките, а.  Laughing Hug . Мa lolo, вашето семейство, начело с малка Калина и кака Йоана, винаги ме кара да се усмихвам, и сега също. Heart Eyes (О, чудо, Мария кротичка на цели 3 снимки на вашата ''лента'', как я омагьосахте? Grinning) Зузи, Мира, Ния, и Елена, като по-рядко показвани мадами, също са за изяждане. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Мамите им да вземат по-честичко да ги фотографират и да представят мат'риал за радост на окото.  Hug  Мамочка, браво на вас! Мисля ако има снежно парти (вече предложеното  Crazy), да последвам светлия ви пример с екскурзията.  Laughing Миша и Маги са такива куклички, ти също. Прическата ти с плитките е една от любимите ми. Heart Eyes
Пропускам ли някого? Blush.... Не съм много в кондиция днес, моля да бъда извинена, че малко нахвърляно писах.Пише ми се още, обаче повече ми се спи.

П.П. Вели, Ени, Пипо, Яна, Дани, бързичко да се оправят. Praynig Hug

А, още нещо се сетих. Защо стояхте с дечицата пред клубчето? Персоналът се уплаши от толкова овнЕта и не ви пуснаха вътре ли? Joy А тях пък как успяхте да опазите да не се шмугнат през вратата?  Thinking
Много са сладки, само как надничат. Laughing hahaha

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 07:49 от Desirée

# 427

Вери, и тук да ти пожелая неповторим празник, много здраве и щастливи усмивки през цялата следваща година!

Деси, той Саши като единствен кавалер бранеше витрините от външни набези и ги пазеше само за нас

# 428

Жабче,и Ави гледа Пепеляшка,всъщност тя и е любимото детско GrinningИ на момента със скъсаната рокля,тя не плаче,но започва да обяснява "оклята скъсана,кака пачии" Mr. GreenИначе много реплики е научила от филмчето и ги повтаря още преди да дойде данената сцена.Знае името на куето във филмчето и на пепеляшка казва пеляшка Laughing
Други филмчета интересни които също гледа са Симбад,Снежанка,Бамби,Тинкърбел,Мулан,Покахонтас,нооо важното е във филмчетата да има музика и песни иначе не е интересно.От някой герой и персонажи се плаши и плаче затова ги превъртаме.Имаме и спящата красавица.Гледам да и тегля всичко което на Уолт Дисни,защото са по -красиви картинките и самите филмчета.Те си остават калсика.Мисля и кукленото шоу да и дръпна GrinningЗаглежда се доста,което много ме улеснява особенно сутрин докато е още съснена слагам я на леглото на гърнето увивамя с одеало пускам детското което каже и отивам да приготвям закуски и да се оправям.Така гледайки е окарвала по 40мин понякога.

Иначе да я похваля с едно нейно постижение,което съсвсем случайно разгадах наскоро.От около месец понякога  я хващам да повтаря-но не дис,но не дис и аз така и не можех да разбера какво е,защото тя не ми показваше като я питам.И един ден на обед седи и яде боб яхния и аз подавайки лъжицата и казвам"яяя,виж има едно,две трии бобчета и тя милата повтаря-но не дииисс Mr. Greenт.е.едно две три.Аз без да искам когато броя без умишелно да съм я учила тя го е запомнила.И сега се опитва да брои до 5,но четворката явно още не я харесва и я прескача Laughing

Колкото и да е студено тия дни обаче я извеждам.Или до кухнята или след обед за около 30-40мин до украсата на съда до нас.Щом е здрава добре екипирана е навън.Стига да не са под 10градуса Т-те.

Хубав снежен ден от нас Grinning

# 429
Честит рожден ден, Вери! Желая ти усмивки, щастие, късмет и каквото още ти е на сърце!    bouquet
Жабче, да й минава на Яна вече.  Praynig  На Вели, Ени, Пипо, Дани, Томи, Светли и Бобчо също и да стоят всички болести далече от мъничетата.  Naughty
Жабче, в неделя видях, че имаше една къщичка с жив дядо Коледа в  мола на Цариградско и там имаше менажерия от родители и деца.
А, още нещо се сетих. Защо стояхте с дечицата пред клубчето? Персоналът се уплаши от толкова овнЕта и не ви пуснаха вътре ли? Joy А тях пък как успяхте да опазите да не се шмугнат през вратата?  Thinking
[/quote]Деси, пробвахме с мама Ло да укротим бесовете и да ги вкараме вътре за по 10-тина минутки, но в едното клубче имаше рожден ден, а в другото запълнена бройка на влезлите вече деца. И вратата, на която натискаха бравата беше само за заблуда на човечеството.  Laughing А тайната на трите снимки - снима я мъж, но няма да казваш на никого.  Wink    Явно децата имат някаква чувствителност към определени звуци и мелодии. Аз още миналата година забелязах за първи път дразнещото въздействие на едни пеещи еленски рога върху дребова. Не ги е забравила оттогава и пак реагира с киселюнчене. Същото е и с една песничка от влакчето й.  Rolling Eyes
Аз май ще сторнирам плануваното коледно представление от татковата й работа. Взе да ме хваща шубе, че там няма да има особена съвестност у родителските тела с по-големи деца. Но ще го измислим де. Време до другата седмица има.

# 430
  • Някъде там...
Силви, голяма приказливка си имаш. Гледай какви сложни изкази владее. Ние до такива съвършенства не стигаме.  Laughing Иначе Пепеляшка се гледа ежедневно. За жалсот място за повече филмчета на харда нямам, та ако знаете къде може да се гледа онлайн, споделете. При нас броенето е " де, тии, пе" Едно и четири ги прескачат. Познават А и О от буквите. Общо взето са заинтригувани от цифрите и буквите, карат ме да им ги пиша, да броим, най-вече Йоана.

Рони, аз видях преди две седмици, че има къщичка в Мола на Цариградско, но обитателят му още го нямаше тогава.  Laughing Ще наминем пак значи.

# 431
Еййй момичета много хубава среща сте си спретнали направо леко завидях  Crazy Много са пораснали дечицата  Hug И ние за да сме поне мислено с вас отидохме в близкото клубче и се надивяхме 2 часа  Mr. Green
Ние филмчета гледаме почти съм убедена и че разбират защото се смеят , плачат , раздат и не на последно място танцуват  Mr. Green Любимите са ни " Красавицата и звяра ", " Снежанка " ,
" Ну пагади"- няма по смешно филмче според тях , а на последък са се влюбили в Туити  Mr. Green
Жабче дано вече да ви минава и другите болнички бързо на крака  Praynig
и две снимчици от нас
Никулден

и една от предната седмица
Приятен следобед на всички  Hug

# 432
  • София
Жабче, и вътре във въпросния мол (на Цариградско) виждам всеки ден преоблечен "Кудьо Ко" hahaha Не мога да те упътя точно къде беше, че все на бегом го взимам тоя мол ooooh!, но имам някакви спомени, че беше на 1-вия етаж (на една площадка между магазините), като направите едно кръгче, ще го видите. Предполагам е посаден там, да се снимат дребоси с него. Има си и чудна къщичка, както и приказно дървено влакче пред нея. Crazy Последното ме държи с Велизаркин оттам далече Mr. Green... че току виж Белобрадия старец се простил с материалната база... ooooh! Blush Joy

Вери, Ч.Р.Д!
Бъди здрава, щастлива, обичана и ценена! Безброй успехи да жънеш с лекота и всички много да те радват у дома! Grinning

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 14:16 от ღолчеღ

# 433
ЧРД Вери Найс бъди здрава, обичана и щастлива! Късмет в новата работа и нека всичко ти върви по мед и масло!

Гледам разисквате детските филмчета Дидито много харесва кюриъс Джордж и Балерина Анджелина, така се върти и танцува че направо се заливаме от смях Joy също съм и пускала Мики Мики (както тя го нарича  Mr. Green) но всичкото това да не мислите че го гледаме много време най-много по 10на минутки и задържа вниманието Whistling тя има работа да върши не може даси позволи да гледа ТВ Joy

# 434
Ето част от любимите филмчета на бръмби.
http://www.asia.jimjam.tv/the-programmes/anton.html - в този е влюбена, даже може да се излъже да яде. И е от лошите момчета.
 Mr. Green
http://www.asia.jimjam.tv/the-programmes/baby-antonios-circus.html - тук има една малка Мария и гледаме също с интерес.
http://www.asia.jimjam.tv/the-programmes/pingu.html - този е голяма напаст и затова е извор за вдъхновение.
http://www.asia.jimjam.tv/the-programmes/toddworld.html - толкова са шарени ...
http://www.asia.jimjam.tv/the-programmes/the-adventures-of-gracie-lou.html - пеят.  Grinning
Но в момента номер едно е http://www.babytv.com/oliver-matching-game-sc1-level1.aspx - и да му мислим, ако не се покаже на секундата Оли мум.  Crazy
http://www.babytv.com/programcuddlies.aspx?cid=18 - и тези стават.

Сега един майтап от онзи ден. Бащатката кара Мария да каже маймуна, но за да я улесни - сричкува.
"Мария, кажи МАЙ-муна". Мария: "моя мум".  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт