Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 866
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Олчеее, мила, трудно ми е да намеря думи, но това пожелание най-много се доближава до мислите ми  Hug

Да си допиша:
рецептата на Снеш съм я правила и стават супер сладките. Спокойно може да се декорират. Даже сега като си допия "кафето" (мляко с какао и няколко зрънца нес за аромат) ще видя налични ли са всички продукти...
Мамочка- наистина при вас е много весело с тези жизнени ДевАчки...
Вери и аз няма да давам съвети, пожелавам ти да намериш точния подход...само една идея за помощно средство с две думи - Бахова комбинация Wink
По една прегръдка за всички- кисели, тъжни или болни Hug бързичко да им минават неразположенията...

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 09:10 от i√k@

# 511
Честит рожден ден, Олче!
Бъди жива и здрава, много щастлива и безкрайно обичана!
Не спирай да раздаваш от своята доброта, и да заразяваш с усмивка и позитивизъм всички!
Весел празник, и целувки на всички подред.  Hug

Миме*, весело изкарване на ваканцията! Grinning

Мамочка, опасно бабЕ си имаш. Laughing Joy

brilliantine,  Hug, то не останало. Почивай си повечко, да достигнеш желаната дата. Mr. Green

Цитат
Как далеко ми се стува всичко това.....описано от  brilliantine  и как пак ми се иска...
snesh, ми ха'ди де, тъкмо е време вече априлчетата да стават каки и батковци. Laughing . Питай патило. Joy
very nice, много ми е мъчно като чета колко е неспокойно детенце, и колко безпомощни вие на моменти.   action032 Дано свършва това скоро, макар че нямам идея каква е рецептата.  Praynig

Цитат
...опитите да бъда заместена от някого вечер са съпроводени с повръщане заради уникален рев.
рони, леле...  Rolling Eyes, това хрисимо детенце да прави такива работи... чудя се от къде им идва на акъла. Да чукам на дърво, на Ани не и е хрумвало подобно нещо, но Саши на нейната възраст спираше да диша, и се захласваше до посиняване. ooooh! Спираше ми тока... Това като успокоение, че може и да е по-зле положението.  Laughing Hug

Да споделя последната мания на Анелия - вживява се в ролята на прахосмукачка. Само да види и най малката прашинка по пода, и веднага с 2 пръста, като с пинцети, носи на мен, или на баща си. Да не говорим пък ако има някое по-голямо боклуче. Най-демонстративно идва и ни го вре в лицето. Mr. Green Лошото е, че същото прави и когато сме на гости.  Embarassed Embarassed Embarassed Постоянно ходи и гледа, като че ли е на местопрестъпление. search
Вчера пък ме нарече ''папаАк'' ( ''папарак'' в превод, докато ги обикалях да ги снимам с баща й, той я научил как се нарича това нахалство  Crazy). Като започне някоя коледна реклама по тв., започват бойни викове "Дадо Колядииии, Дадо Колядииии''  Laughing.
Саши пък вчера получи отговор на писмото, което беше писал до Дядо Коледа. Аз като го видях в пощенската куия, толкова се зарадвах  Blush , а той изобщо не го отрази.  smile3544 Като нямало подарък, за какво му било писмо-отговор... Лошо сме ги научили тез' деца, материалисти от малки. Crossing Arms

# 512

Весел празник, Ол4е! Hug

Меденките се пекат, само дано не съм оплескала нещо.
Снеш, 5см. ли трябва да е дебелината на сладките? Или мм? newsm78
И колко меко да е тестото, това, което стои в хладилника за утре е доста меки4ко, предполагам от маслото.
 Дано в хладилника се стегне, 4е не мисля, 4е ще е възможно да се разстели.

А меденките ги правих на око, 4е и снимка нямаха.
Ма_лоло, ти кои от вси4ки сладки прави, 4е много рецепти имаше на линка?
Набрала съм скорост... Joy
Ако знаете рецепта за някаква лесна глазура, не шоколадова, моля споделете! Praynig

Извинете за отклонението...

# 513
Аз правих ванилените кравайчета, а сега мисля да правя арменски сладки.

# 514
Олче, честит рожден ден!Желая ти много здраве, много щастие и много, много сбъднати мечти!И най-вече здравички дечица, че много се измъчихте с тея болести! Hug

лелеее, какъв кулинарен купон се вихри, как ми се доядоха сладкииии.От къде толкова време намирате?Аз едва успявам да сготвя ядене за деня, пък за сладки и дума не може да става.Веднъж направих кекс, е казвам ви вода се стичаше по гърба ми докато го сложа да се пече. ooooh!Това мойто дете не ме оставя да скучая и за секундичка! ooooh!

# 515
Мила Олче!Приеми и тука поздравления! Hug

# 516
Честит рожден ден, Олче!
Много здраве на цялото семейство и много щастливи мигове заедно.

Мамочка, Принцеске, Снеш, рони, Ивка, благодаря ви за подкрепата. Аз съм много благодарна на майка мим че от 7 дни в седмицата може би 3-4 нощи спи при нея, но тя е точно под нас и аз пак чувам като реве, но поне не ставам. А сега откакто е болна, спи само при нас, при майка ми спи на отделно легло, кошарите не иска и да ги помирише, там има бодли Crazy Един път я оставих да реве, и 40 мин. се дра и после пак я взех на ръце и я приспах. И с Габи беше така, не можеше да я оставя да реве. Казала съм си, че като излязат тези последни 4 зъба и почвам да я оставям да заспива сама. Сякаш виждам долу 2 пробили, но не съм съвсем сигурна.
Някой има ли излезли някой от вторите кътници?
Вики явно е болна от някакъв грип, защото и аз съм като парцал, страшно ме боли гърлото и главата.
Ивка, аз си купих комплект есенции и правя за всички много сполучливи комбинации, но при нея не се получава, а във Варна не знам подходящ специалист.

Понеже не знам дали ще имам време с това ревящото да влизам, отсега ви пожелавам весели коледни празници и прекрасно коледно настроение и добрия дядо да ви донесе мнго хубави подаръци Ние с мъжа ми не си правим, защото РД са ни декември и става много.

# 517
Честит рожден Ден на Олчето,с малко закъснение.Бъди все така добричка и усмихната.Нека само хубави емоции те сполетяват,весели и послушни дечица да отгледаш,съпруга все така да те обича.
Аз се извинявам,че малко ви поизгубих дирите,нещо хич не ми остава време да влизам и чета.С работата вече взех да свиквам,добре че сме на смени та малката все има кой да я гледа.Случват се и такива дни дето и двамата сме на работа,но тя слушка баба си и не я изморява много.Деска,заглавието много ми хареса и е абсолютно точно в нашия случай.Пипа и рови навсякъде,все мъкне нещо дето не трябва.Даже съм се видяла в чудо къде ще слагаме елхата ,Рони искаше и по-рано да я украсим за настроение,но едва ли ще остане здрава до Нова година.
стига толкова за днес,че тръгвам на работа,а на вас лек и усмихнат ден   bouquet  bouquet

# 518
  • София
Олче Честит Рожден Ден! Най-хубави пожелания от нас с Дея!
Поздрави на всички за празниците. Весела Коледа Simple Smile
Не знам кога пак ще вляза, да поздравя отсега Simple Smile

# 519
Честит рожден ден, Aila!!!!!!!Да си жива и здрава, много щастлива и обичана  Hug  bouquet
Честит рожден ден на патерици, Олче  Hug Hug Hug И на теб желая много здраве, щастие и любов   bouquet

# 520
Честит Рожден Ден на патерици Олче!Желая ти здраве,щастие спокойствие и любов в семейството благоденствие и по-добри и щастливи дни.

Айла,Честит Рожден Ден и теб!Жеаля ти също много здраве,щастие и обич.

Момичета жела на всички ви една щастлива Коледа и Изпълнена с радост и сбъднати мечти Нова година! Grinning

# 521
  • София
Хайде на многото празници! Laughing Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОЛЧЕ,МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  АИЛА,МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ И ЗДРАВЕ!

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ПЪЛНИ С МНОГО СМЯХ,ЗДРАВИ ДЕЧИЦА,ПРИКАЗНИ ПОДАРЪЦИ И МНОГО СЕМЕЕН УЮТ,ГОСПОД ДА БЪДЕ С ВСИЧКИ НАС!

Опитвам да ви изчета,но бяхме доста болни,на вентолин и Аб,малкия направи спазъм,надявам се да не се повтаря Rolling Eyes
Емили много се радвам за изследванията Hug Heart Eyes
Варненки разкошни снимки,специално от подаръка на Вери найс Wink
Брилянтин Ще се справиш е видиш Hug
Рони целувки на малката разбойничка Heart Eyes
Ивка честит да е синия ви щъркел stork-boy
повече засега не мога  bouquet

# 522
  • София
  Да почерпя и за моят РД  Simple Smile

# 523
Честито Рождество Христово!

Рони, Честит личен празник! Бъди здрава, щастлива и все така заразяващо добра! Много сбъднати желания през идната година!

Айла, на патеричка, Честит рожден ден и на теб!

# 524
Айла, на патеричка, но от сърце Честит Рожден Ден! Само хубави неща да те изненадват!    bouquet
Честито Рождество на всички ви и весела Коледа!   Heart Eyes
Деси, мерси за личните пожелания!  Hug Heart Eyes
.

Специално Коледно пожелание за Алекс - оздравей, мъниче!  Praynig

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 11:51 от рони

Общи условия

Активация на акаунт