Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 976
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
По Коледа случват ли се чудеса? Не зная.
Но зная, че когато човек изпрати към свой близък силни позитивни мисли и пожелания за здраве и късмет, то те се сбъдват.
Най-искрено го желая на малкото Алексче на Еми, да продължават все така хубавите новини, а както и на всички наши априлчета и техните семейства.
Бъдете благословени!
Честито Рождество!

# 526
Честита Коледа, момичета! Честит имен ден на всички именници!

# 527
Момичета,
В тази коледна нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции ви пожелавам:
любов, за да изпълва сърцето,
приятели, за да има на кой да се довериш,
здраве, за да можеш да бъдеш истински щастлив!

Олче, Айла, на патерица честит рожден ден,много здрави и щастливи!   bouquet

# 528

Честито Рождество Христово! Нека изобилстват дните ви със здраве,  обич и благополучие.
"Слава във висините Богу, и на земята мир, между човеците благоволение!" (Лука 2:14)
Много здраве и щастие за всички, с лични поводи за празнуване тези дни!

# 529
  • Sofia, Bulgaria
Айла Честит Рожден Ден ,желая ти много щастие,любов и здраве и само хубави неща  Heart Eyes

Благодаря ви момичета ,благодаря ви за всичко  Hug Hug Hug.ще пиша в понеделник ,че много неща имам за казване,но мъниците не ме оставят за сега да пиша.Пожелавам ви много щастие на всички малки и големи   love001  love001  love001

# 530
  • София
Рони честито и от мене!Много сбъднати мечти ти желая и да дарувате малката принцеса с един принц за братче!

# 531
Енигма,  Hug!
Дядката дойде, донесе подаръци бол. Но нещо не намери разбиране у основната получателка. Поради горният факт снимки нЕма.  Wink
Вече няма млъкване.  ooooh!

# 532
Честита Коледа, момичета!Желая ви много здраве, много усмивки и много, много чудеса да ви се случват през новата година!Също и не  на последно място пожелавам на всички ни все така да си бъдем заедно още много години!

Аила, честит рожден ден и от мен!Бъди жива и здрава, все така мила и всеотдайна! Hug  bouquet
Рони, честито и на теб, макар че не разбрах точно дали имаш рожден ден?Да си жива и здрава, желая и на теб много щастие и все така да си ни толкова добричка! Hug  bouquet
Дядо Коледа и нас ни посети.Ролята беше изиграна от тати, който хич не се справи добре, нещо много се вживя в ролята и уплаши Ния до толкова, че милата не пожела дори подаръците да си вземе!Вместо да се покаже като добрия старец, излезе малко като злия старец, та чак аз се уплаших от това зловещо Хо-Хооо!Ама карай, догодина ще е по-добре! Mr. Green

# 533
Мила Айла! Честит рожден ден! Макар и с малко закъснение, пожелавам много здраве на теб и твоето чудесно семейство! Бъде все така усмихната, лъчезарна и отзивчива!!!

МисисТ. Честит имен ден на малката Хриси! със здравето да носи това красиво име!

момичета, честита Коледа на всички! Бъдете много здрави, нека бебоци само да ви радват, а мъжете слушат, къщата винаги да е пълна с любими и усмихнати хора и много сбъднати мечти!!!
Поздравче!

# 534
Честита коледа и от мен!

Бъдете здрави и честити.
Нека навсякъде около вас има само любов и разбирателство.

Честит имен ден на всички празнуващи днес малки и големи именници.

# 535
  • Sofia, Bulgaria
Честит Имен Ден на всички,който празнуват днес и специално на малката Ния и нейния татко !   love001  love001  love001

ще пиша по късно когато някой стане от големите за да ми вземе бебка от ръцете ..........

# 536
Честита Коледа!
Пожелавам на всички ЗДРАВЕ, много търпение, вяра и любов!

Честито и на всички празнували/щи именни и рождени дни напоследък!

И да почерпя за имения ден на баща ми

# 537
  • София
Весела Коледа, майчета!
Живи и здрави, вие и семействата ви, много щастливи, успешни, обградени от любов и детски смях! Дано Добрият Старец да е донесъл на всеки желания подарък, и най - вече здраве, благополучие и благоденствие в домовете ви!

Честит имен ден на всички празнуващи!!!  bouquet  bouquet  bouquet На малката Нийка - най - много цАлуФки! Heart Eyes

Честит рожден ден на Айла! Безброй прекрасни моменти с приятелите и голямото и семейство и пожелавам!

Благодаря на ВСИЧКИ, за хубавите пожелания за моя рожд. ден - тук, във фейса, по тел-а, в скайпа (който хич го нямаше тоя ден Laughing), въобще... трогната съм, отвсякъде. Ако се сбъдне и 1/10-та от всичко, пожелано ми... ще бъда най - най - най щастливата жена и майка на света. Благодаря ви! Heart Eyes

# 538
  • Sofia, Bulgaria
Имам един дзвер току що заспал и един в люлката, което означава,че мога да напиша няколко реда преди отново да стане война в къщи  Wink.Абе много са ми сладки дечицата ама когато спят  Peace.Винаги съм се възхищавала на братче и сестриче Саши и Ани.На всички снимки изглеждат толкова кротички а аз мойте не мога и за снимка да ги накарам да мирясат  ooooh!.Та......... за втори път повярвах,че по Коледа стават чудеса!Още не съм си взела резултатите(не мога да отида в това време с двете),но по телефона ми казаха че няма никакви данни за генетични заболявания.Каквито и да били. newsm44 newsm44 newsm44 Божееее не мога да ви опиша тези няколко минути на телефона какво преживях.Веднага се обадих на тати и задавена от плач се опитах да му кажа,че нашето чудо стана.Повече от 3 часа не мога да се успокоя.Стисках я, целувах я,говорех и и се наслаждавах.Сякаш я открих на ново.От този ден сякаш се преродих.По малко мърморя в къщи и сякаш имам повече сили да тичам по всички .Не знам какво точно се случи,но съм безкрайно благодарна на всички ви.Вие нито за миг не повярвахте че детето ми е болно,докато аз бях започнала да губя вяра.Оставих се на болката и отчаянието да ме завладеят и не можех да мисля за нищо друго.Сега ни предстоят още две сигурни и планувани операций ,но вече съм спокойна и обнадеждена.Знам че детето ми ще се оправи и ще бъде като всички други деца.Диво,палаво и по борбено от всяко друго дете.За малкия бяс Габи какво да ви кажа.От известно време не млъква.Хваща някой телефон звъни на кой и падне и почва да нарежда,когато в къщи никой не и обръща внимание.Започвам да се замисля дали някъде няма курс по този странен език.Много често е страшно ядосана,че не я разбирам и чак идва и ме удря.Опитвам се да я ряазбирам,но не винаги става  Rolling Eyes а тя си нарежда ли нарежда.На всеки казва че е шеш (шестица)  Mr. Green,а като види някой който не е виждала отдавна веднага с ебие по гърдите ,че е кака.Тича около човека и крещи кака, кака ,кака,ама толкова сладко го казва че не може да ми умръзне да я слушам  Crazy.Филмчета гледа,но бързо и писва.Вече любимия ни герой не е Ити (Мики маус) ,а е Дуду (Плуто).Вчера в майка ми дори се съблече за да покаже,че има Дуду на бодито си.За Коледа получи ново бебе и сега се изживява като майка.Хваща го за врата и го влачи  по пода или пък за секунда само го храни с шишето.През останалото време дори не знае къде го е метнала.Кака обаче реши,че двете живи бебета са и малко и онзи ден заспа на фотьойла гушнала куклата  hahaha.Баба ни подари пъзел килимче с букви ,който моменталически беше надробен.Сега иди го сглобявай  ooooh! ако си нямаш работа.Пускам ви малко снимки и едно клипче как танцува с куклата и изчезвам че ме чака готвене и чистене ,а толкова за малко е тишина в къщата че едва смогвам.Бебка  много малко спи и през останалото време сме само на ръце.На мама в ръцете обаче е най добре ,не става в кака,бати или тати  ooooh!и си имаме и претенций не само ,че сме на ръце но не можа и да сме седнали а прави  Naughty.Поради тази причина мама вече освен без ръце и без крака е останала,ама това да и е кусура  Wink.
На всички ,който празнуват днес или през изминалите дни ,отново Честито и наздраве  cheers
http://emiliarie.snimka.bg/family/v-ochakvane-na-novata-godina.557257.21795364
http://www.facebook.com/emili.arie?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=180693565292897
ох три пъти го поправям и пак ми отваря страницата с всички клипчета......вие ще го намерите .....Габи танцува

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 13:43 от Emilli Arie

# 539
Еми, страшно, невероятно сладки са двете ти коледни джуджета. Алекс е клонинг на Габи направо, понякога се чудя Габи ли е Алекс ли е.

Общи условия

Активация на акаунт