Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 976
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Еми, невероятни са! Ще се подесетя, но си богата! Възхищавам ти се, и мечтая за същата пълна къща с любов, дай Боже всеки му толкова чифта Laughing грейнали детски очи, които да пълнят със смисъл всеки ден... Нацелувай снежанките, кака и бати! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

рони, ако си имала ден ден на Коледа... зло да те забрави, миличка! Аз нали не мога в почивен ден да изместя малкият хакер от компа Embarassed, въобще и не съм разбрала... Жива и здрава да си, и да ти се сбъдне всичко, всичко, за което доброто ти сърце мечтае! Толкова по - хубаво и лесно място за живеене ще е светът, ако имаше повече хора, повече майки като теб! Целувам те и ти поднасям най - искрените си пожелания за здраве, щастие, любов, безброй успехи и победи! Цунки на малката Мия - курабия! Heart Eyes Hug  bouquet

# 541
Хайде и аз да се отчета  bouquet
Първо да пожелая на Рони и Айла да са живи, здрави, щастливи и обичани!
Да честитя на всички именници празника и със здраве да си носят хубавото име!
Еми щастлива съм от новината, да ти кажа аз и на другата изобщо не вярвах, Hug Peace снимките са страхотни и дай боже на всеки му пълна къща със грейнали лица от щастие Heart Eyes  bouquet
Нашата почивка беше страхотна, като на меден месец Wink успяхме да си починем!
На коледа и нас ни посети добрия стар Дядо Маз(както казва Диди) подари ни ваак(влак) с дистанционно, ама малко я е страх от него, както и кукаа(кукла) и лего, което за сега и прави кеф да мята тухличките в кутията, а не да ги реди Joy

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 18:49 от Мимето*

# 542
Рая, Честит празник на Ния! Със здраве да си носи хубавото име!   bouquet
Вили, твоят татко също да е жив и здрав!   bouquet

Eми, ще ги изям тези твоите дребки!!!
Още си ми пред очите /по точно - ушите/ след хубавите новини за Александра! Hug   bouquet
Моите деца знаеш, че ''на живо'' не са точно такива като на снимките, нали? Wink Laughing   Просто аз съм майстор, и успявам да запечатам само най-доброто от тях. Sunglasses Joy
Мимето*, вие сте пример как трябва да се празнува хубаво, и с настроение.  Grinning Heart Eyes   bouquet Страхотна помощничка на Дядо Коледа си имате, ама и той самият ми е много познат отнякъде. Laughing Чудесни сте всички!!!
Почивката ви с половинката очевидно също е била супер!!! И от последните снимки забелязвам, че ти все повече и повече заприличваш на Диди. Hug
(Едно братче/сестриче дали не успяхте да и издействате по време на романтичното си бягство? Mr. Green)

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 23:45 от Desirée

# 543
На патеричка - честит имен ден на Ния и на най-малкото ни априлче Стефчо на КСД! Бъдете безгрижни, здрави и щастливи, дечица!  Heart Eyes
Еми, чудесата се случват винаги, когато има кой да направят щастливи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug Hug Hug
Освен мъжа ми и щерката, вчера празнуваха и племенника ми и баща ми.Събрахме се всички вечерта, та заедно и с родителите на мъжа ми!Децата много си играха, беше много весело и празнично, хапване, пийване, торта....голям купон стана!Ето почерпка за здравето на 4-та ми именяци! Mr. Green

Честито и от мен на всички, които са празнували вчера!Да са живи и здрави!Да носят с гордост хубавите си имена! Hug
Еми, много ме разчувства! Hug

# 545
Мимето*, вие сте пример как трябва да се празнува хубаво, и с настроение.  Grinning Heart Eyes   bouquet Страхотна помощничка на Дядо Коледа си имате, ама и той самият ми е много познат отнякъде. Laughing Чудесни сте всички!!!
Почивката ви с половинката очевидно също е била супер!!! И от последните снимки забелязвам, че ти все повече и повече заприличваш на Диди. Hug
(Едно братче/сестриче дали не успяхте да и издействате по време на романтичното си бягство? Mr. Green)
Joy ей опасна си Desirée ами ще видим още няма новини, но ще се поФаля като има Wink аа за приликата с Диди аз отдавна казвам че прилича на мен, ама на никой не ми вярва Joy хубаво че взех да заприличвам на нея Mr. Green
Я кажете сега по едно празнично меню за нова година? Ние ще ходим на гости, но само младите Mr. Green та за в къщи ще трябва да помогна и измисля нещо интересно за Диди и нейните гледачи(баба и дядо и) Heart Eyes Пък и 1ви винаги ми е бил тежък празник(нали нашия тати е Васил) bowuu та моля споделете идеии Flutter

# 546

Мамочка, много здраве и щастие ти желая!

Миме, освен традиционното - салата от свежи зеленчуци (зелена, шопска...), плато с колбаси, сирена- ще ти предложа и това:
1. Палачинки(може и останали от закуската предния ден) с пълнеж от
- пилешко филе- накълцано, задушено (сол, черен пипер) със сос от синьо(топено) сирене и сметана.
 - руска салата
Напълнените палачинки, нареждаш в тава, настъргваш отгоре малко кашкавал и запичаш за кратко.
Или:
2. Пържолки- начукваш; поръсваш със сол, пипер, намазваш с горчица; запечатаваш в нагорещен тиган или на скара.
Редиш в по-дълбок съд(йенска тава с капак)-ред пържоли, ред гъби и топено сирене. Сипваш малко червено вино(например един пръст от дъното или колкото да покрие първия ред месо), затваряш и слагаш във фурната на около 150-200гр. докато се изпари течността. Вместо вино може прясно мляко или сметана.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 10:37 от i√k@

# 547
Мамочка, честит рожден ден!
Бъди здрава, все така усмихната, добра, позитивна и прекрасна майка и съпруга!

# 548
  • София
Ч.Р.Д, Мамочка!
И тук ще ти пожелая любов по много, и още повече щастие и незабравими мигове с любимите хора! Остани все така цветна и заразително - позитивна! Весел и незабравим ден - ден, от мен!
Hug

# 549
Мамачка и тук да те поздравя, освен във фейсбука, Честит рожден ден.
Бъди все така усмихната и добра за радост на всички около теб. Нека щастието извира непрекъснато, и всяко твое начинание да бъде съпътствано с много късмет.   bouquet

Ивка, много хубави кулинарни предложения си дала.

# 550
Мамочка, Честит Празник! Бъди здрава, и много, много щастлива!  newsm51

Миме *, към идеята на Ивка за палачинките мога да допълня малко. Интересна палачинкова торта прави свекърва ми - ред палачинка, ред плънка (руска салата, снежанка, лютеница със сирене, или други 3 вида салати), и така докато свършат палачинките, и салатите. Отстрани и отгоре се ''замазва'' с картофено пюре, може да се направят и розички със шприц, и се настъргва кашкавал. Страшна вкусотия!
Обаче понеже аз съм по по-лесните неща  Blush, ще напиша и една моя бърза, лесна, вкусна салата (която ще е едната, направена от мен за НГ). Продуктите са картофи, яйца, ролца от раци, цедено кис. мляко, майонеза, чесънче, сол, черен пипер, и лимон. Сваряват се картофите, сваряват се и яйцата (на 1кг. картофи слагам 5 яйца), настъргват се на ренде, и се слагат в купа. Ролцата (1 пак., 250г.) се добавят, нарязани на колелца. После се добавя 1 майонеза, смесена с 1 кутийка цедено кис. мляко. Накрая се подправя с чесънчето, сол на вкус, черен пипер, и сока от един лимон. Анелия мрЕ за тази салата. Laughing
Основното меню ще е пилешки кебап с гъби (с главен майстор - моя милост   chef), пържолки на скара, и сърмички за гарнитура.
Обикновено на 1 януари правим афтър-парти, за да доизядем и доизпием промишлените количества храна/напитки, които са останали.  smile3560
Мезетата са ясни, напитките - също, освен плодове, за десерт ще има тирамису. Етърва ми е страшен майстор, и тя ще се вихри с питата, баницата, и тортата. Grinning
Кантарът вкъщи ще получи световъртеж после. Laughing Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 15:29 от Desirée

# 551

ЧРД мила Мамочка Бъди здрава, обичана, щастлива, все така усмихната и пръскаща позитивизъм! Нека те радват всички около теб!И ти пожелавам винаги да са до теб цялото ти семейство!
Ивче, Деси мерси за страхотните кулинарни идейки ще се възползвам и после ще покажа, обещавам Wink
Деси като каза за кантарев, моя вече показа +2кг за тази една седмица дето ходихме на почивка  Crossing Arms а ги свалях 3 седмици Blush ама след Нова година пак Wink

# 552
Десиии
Аз скоро съвсем ще спра да контактувам с Него  ...нещо с намерението ми за разумно напълняване леко се разминавам. От началото съм +6кг. Два от тях са от последната седмица  Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 16:42 от i√k@

# 553
Оле, ИвчеEmbarassed Embarassed Embarassed. Ела ми на гости, всичо ще ти сготвя. Hug

# 554
hug  Споко- нещата са под контрол. Само дето мислех днес да не готвя.   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт