рони, ако си имала ден ден на Коледа... зло да те забрави, миличка! Аз нали не мога в почивен ден да изместя малкият хакер от компа

снимките са страхотни и дай боже на всеки му пълна къща със грейнали лица от щастие

успяхме да си починем!

Страхотна помощничка на Дядо Коледа си имате, ама и той самият ми е много познат отнякъде.

Страхотна помощничка на Дядо Коледа си имате, ама и той самият ми е много познат отнякъде.
ей опасна си Desirée ами ще видим още няма новини, но ще се поФаля като има
аа за приликата с Диди аз отдавна казвам че прилича на мен, ама на никой не ми вярва
хубаво че взех да заприличвам на нея
Пък и 1ви винаги ми е бил тежък празник(нали нашия тати е Васил)
та моля споделете идеии

, ще напиша и една моя бърза, лесна, вкусна салата (която ще е едната, направена от мен за НГ). Продуктите са картофи, яйца, ролца от раци, цедено кис. мляко, майонеза, чесънче, сол, черен пипер, и лимон. Сваряват се картофите, сваряват се и яйцата (на 1кг. картофи слагам 5 яйца), настъргват се на ренде, и се слагат в купа. Ролцата (1 пак., 250г.) се добавят, нарязани на колелца. После се добавя 1 майонеза, смесена с 1 кутийка цедено кис. мляко. Накрая се подправя с чесънчето, сол на вкус, черен пипер, и сока от един лимон. Анелия мрЕ за тази салата.
), пържолки на скара, и сърмички за гарнитура. 

а ги свалях 3 седмици
ама след Нова година пак