Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 985
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви момичета за толкова топли и мили пожелания!!!!!!! Много ви обичам!

За новогодишната вечеря предлагам да опитате да изненадате гости с истинска "руска салата", която носи название "сельодка под шуба". Колко пъти я правих за българските ми гости, толкова пъти беше харесана от абсолютно всички.
Прави се лесно и горе-долу евтино като продуктите.

-сельодка(херинга в олио)
-лук кромид (по-добре да не червен) някои го бланшират за да не пари
-варени картофи, моркови и цвекло, като цвеклото е повече от другите. Сваряват се заедно (1.5 часа, после се слива вода и се залива със студена, престояват се 20 мин. и се маха цялата вода).
-майонеза

сельодка се нарязва на дребни кубчета (направо в чиния в която ще сервирате, иначе дъскат за рязане ужасно се вмирисва)
отгоре се посипва с нарязан кромид (кой как обича полуколелцата, надребно)
слага се един слой картофи настръгане на ренде и се залива малко с мазнината от бурканче с ъс сельодка
след това се слага настръгани на ренде моркови и накрая настръгано цвекло
всичко се залива с майонеза.
Хубаво салата да престои малко в стаята за да попие майонезата навътре хубаво.

ЦелуФФки от нас!

# 556
  • София
МАМОЧКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА,ДАРЯВАЩА С МНОГО УСМИВКИ,МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

# 557
МАМОЧКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Heart Eyes

Aз досега четох бременните ни теми  Heart Eyes ,домъчна ми чак се просълзих,колко много момичета ,с които бяхме от началото не пишат  Rolling Eyes и аз де  Blush Олче,не бе бий  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито Ви Рождество Христово ,Дами!Мноого семейно щастие!

Целувки на всички от нас  Heart Eyes

# 558
Ами, Дея, пиши по-честичко, де! Пускай и снимки на сладуранките.

# 559
Ами, Дея, пиши по-честичко, де! Пускай и снимки на сладуранките.
Така, така!  Naughty Дея, как са Тити и Дея?
Мамочка, на патеричка - всичко най-хубаво да се случва в живота ти!    bouquet
Вери, много хубави аватари прави новата ти машинка!  Heart Eyes
Много се яде в тази тема.  Grinning

# 560
  • София

Деичкаа... Heart Eyes Дано следващото ти разписване не е пак по Коледно време. Rolling Eyes
Покажи и тук грациите, никога няма да ми омръзне да ги гледам. Heart Eyes Heart Eyes

Мамочка, дано е бил весел празникът ти вчера, бързо на отчет. Mr. Green

В наШта къща мнозинството НЕ сме по рибата, но без "традиционна" руска салата не си представям НГ. Предишни години си я правех домашна, сега има една с домати, на Кенар, която дори ми харесва повече. Blush
Иначе менюто ще е на дело на няколко готвачи newsm64 Drunk cheers cook cook, няма и тази година да минем без освинване... Animal Pig

Елина от Коледа вдига висока Т, особено след сън, буди се с над 38... Не съм се оплаквала тук, водих я до педката вчера, не откри нищо тревожно, каза че са зъби. 4 кучешки, които не пробиват и това е. Венците и са като на булдог подути, измъчи се милото ми дете, отслабна, не спи нощем, и ние покрай нея, и двете сме като излезли от концлагер... Rolling Eyes Надявам се да оставим най - после тези проклети болести, Т, кошмарни зъбоникнения и пр. в старата година и малко да живнем, че просто не се издържа... Sad Praynig #Crazy

На всички пожелавам прекрасен ден, и много щастливо посрещане на Новата година. Здрави мъници, богати трапези, уют и топлина. И най - вече настроение, защото без усмивка няма истински празник. Обичам ви. Hug

# 561
ღолчеღ, мерсаж за кафето. bowuu Моите дЯца тази сутрин се объркаха да спят до твърде късно, егаси кефа. Mr. Green
Много оздравителни гушки за Ени,   action032, и целуФки и за двамЦата ти дребчовци. Heart Eyes Heart Eyes

Дея, и аз в хора, призоваващ към присъствие тук. Hug Heart Eyes

Ние вчера си спретнахме една мини-срещичка, Русенско-Варненска . Бяхме само 3 априлчета & сие, но като за среща, организирана едва часове по-рано, беше добре. Много се радвам, че се видяхме! Толкова са ни хубави и добрички априлчетата. Heart Eyes  Снимки - от тук photo

Благодарение на Chockolina, Анелия се научи да пие от сламка за секунди  Shocked (аз се опитвам от месеци да и покажа, че не се духа вътре в нея, ами се смуче  Laughing). Освен това си подобри рекорда по дъвчене на дъвка - 10 броя, за половин час. Crazy ooooh!

# 562
  • София
Много сладка "мешана" среща се е получила. Heart Eyes
Разгледах снимките по - напред от актуалните, пак със същите участници... Mr. Green Колко са ни порастнали децата и как си лети времето... Party

# 563
Искам от сега ,мили момичета да ви пожелая :
Нека новата 2011 да бъде за всички още по-успешна,по-смешна, много любовна и малко греховна,печаливша, перспективна и много по-активна!! Нека ви донесе всичко онова което старата е забравила !! Весело изкарване на всички !! Simple Smile)

Честна скаутска ще съм по редовна  Blush

След малко ще кача снимки  Grinning

# 564
Мили, момичета, Честит празник на всички, които са имали повод за празнуване.
Честита Коледа! Да сте живи и здрави и пооооовечко щастие да цари около вас!
Весело посрещане на Новата година на всички желая!

Когато хората почиват и празнуват, аз се накъсвам да работя..... затова ще се включа вече догодина по-подробно. Сега пускам някоя друга снимка на моя бандитко!

http://snesh.snimka.bg/children/zima-2010-2011.559897.21900721

Хууууубаво да се повеселите Simple Smile))))

# 565
Имало едно време, едно малко бебенце, което се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено: - Господи, аз съм толкова малко и беззащитно. Какво ще правя, как ще живея на Земята? Как ще се справям с всичките трудности там? Бог се усмихнал и отвърнал: - Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах най-добрия и най-верния сред всички ангели тук и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко. А бебето пак попитало: - Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват? - И за това не се тревожи. Твоят ангел много внимателно и търпеливо ще те научи на техния език. Винаги ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите и ласкави думи,. Всяка вечер ще ти пее приспивни песни. И така ти много лесно и бързо ще научиш всичко... Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И за пореден път попитало: - Господи, тук всички говорят, че на Земята има много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там? - И за това съм помислил, детето ми... - отвърнал Бог. - Твоят ангел през цялото време ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля и брани дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това... В този момент се чул някакъв шум. Притихнали, заслушали се и разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва. Усещайки това, в последния миг бебето попитало: - Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная? Бог се засмял и тихо отвърнал: - Няма значение, какво е името. Ти ще наричаш своя ангел... Мамо!

# 566
# 567
Ей това се казва хубаво появяване Дея  Hug малките Дея и Тея са много пораснали, хубави и както винаги много модерни снимката с еднаквите роклички е чудесна Peace
Снеш Вики многоо пораснал Heart Eyes
Русенско-Варненската срещичка страхотни снимки, Пипо, Ани и Йоан много ама много пораснали и палави ми се виждат Heart Eyes Hug

Понеже незнам как ще със времето около нова година да ви пожелая:

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 18:19 от Мимето*

# 568
Дея`,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
snesh, много ти е сладка пчеличката.  Heart Eyes

Много се яде в тази тема.  Grinning
Само по празници. Laughing Mr. Green
Ще дам още една рецепта, специална. Simple Smile

Вземат се 12 месеца! Изчистват се изцяло от озлобеност, завист, скъперничество и страх. Всеки месец се разбива на 30 или 31 (в краен случай на 29 или 28) дни, така че запасът да е достатъчен за една година. Поотделно се гарнира всеки един от дните - по 1 доза работа и 2 дози радост и хумор. Прибавят се 3 пълни супени лъжици оптимизъм, една чаена лъжица толерантност, зрънце ирония и щипка такт.След това сместа се залива обилно с любов. Готовото ястие се украсява с букетче любезност и се сервира ежедневно с веселие.Бон апети!!!

Нея пожелавам да използваме всички през идващата 2011 година! Весело посрещане!

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 19:21 от Desirée

# 569
Ще дам още една рецепта, специална. Simple Smile
...

Ей това се казва ястие. Не би ми омръзнало цяла година.  Heart Eyes
И аз ще си присъединя към пожеланията за весело посрещане на 2011г.

Докато си избирах картинка, попаднах на нещо, което мноого ме разнежи.
Жабче, специално - от теб за теб  Wink с пожелание да сте здрави и весели през Новата Година.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт