Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 993
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Много празнична и разчувствена е станала темата!Много хубаво! Grinning
Мамочка, честит рожден ден и от мен, извинявам се за закъснението!Да си жива и здрава!Рядко се срещат толкова ведри и позитивни хора!Винаги си била много усмихната, много добронамерена, забавна, весела....!Направо не знам какво да ти пожелая- ти всичко си изпълнила, освен да продължаваш в същия дух!  bouquet

Момичета, и от мен имате весело посрещане на новата година!Пълни трапези, весело настроение и незабравими моменти! Hug

# 571
 Здравейте момичета  Hug
 Не съм писала от толкова време, че и да искам не мога да се побера в един пост ако изпиша всичко което ми се иска.
 Много специални поздрави за всички изпразнували нещо пропуснато от мен с пожелание за здраве, здраве, здраве и много късмет   bouquet
 Мамочка като по скорошно изтървана празнуваща лично ще ти пожелая както принцеската ти е казала да си все толкова прекрасен, позитивен, очарователен човек. Щастлива съм, че те познавам! желая много щастливи мигове на цялото ви семейство  Hug  bouquet
 Вероятно ще вляза да ви метна едно оче преди НГ, но се не знае ще има ли време за писане искам от сега да ви пожелая новата година да ви обгърне със здраве, щастие и много поводи за усмивки  Hug Весело посрещане на новата година момичета!!! Забавлявайте се!

# 572
˚˛*˛°.˛*.˛°˛.* ★ * 2011★ * * *ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ ★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* * НА *НОВАТА*★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。/*♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥* * * ГОДИНА* *♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*...

# 573
  • Sofia, Bulgaria

# 574
  • Sofia, Bulgaria
РЕЦЕПТА ЗА СЛАДКА 2011 ГОДИНА

-двойна доза късмет

-коледна топлина-на вкус

-2 с.л.оптимизъм

-по 1/поне/чаша вино с приятели

-влюбено намигване-на върха на ножа

-поне 2 повода за балончетата от шампанското

-доброта-колкото поеме

Пече се с любими хора.

Консумира се целогодишно
една рецепта и от мен  Wink

# 575
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2011!

# 576
Честита Нова Година! Много щастие и сбъднати мечти.
 Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
нека бъдем по-добри
не само в такива дни!
 ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!!!!

# 577
Честита Нова година и от мен! Да бъде здрава и кой каквото очаква от нея, това да получи!    bouquet
Деси, от твоята рецепта не ме боли коремчето.  Laughing Wink
Чудото на 31 декември привечер има продължение. На предното такова число Мария беше оставена по гръб да лежи, а ние докато си слагахме масата с татко й я открихме поседнала, а този път разнообрази малко - реши да ползва вилицата, за да си нацапа езичето с храна от нея.  hahaha

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 15:11 от рони

# 578
През новата 2011 ви пожелавам
12 месеца здраве,
53 седмици късмет, 365 дни щастие,
8760 часа успех, 525600 минути любов и
31536000 секунди приятни изживявания!
Честита Нова 2011 Година!
Tada

# 579
  • Някъде там...
Честита Нова Година, момичета! Живи и здрави да сте! Пожелавам ви сбъднати мечти, незабравими моменти и много обич!

Яна направи спазъм навръх Нова Година и съм в потрес пак, все пак ще се окажем с астма...

# 580
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на Яна, но и много  Confused заради диагнозата. Жабче,  Hug.

# 581
Честита Нова Година! Нека бъде здрава, мирна и успешна![/size]

Жабче, горещо ти препоръчвам да си намерите добър класически хомеопат. Дано да й минава по-бързо Praynig

# 582
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от нас с бандитко Вики!
ДА сте живи и здрави и всички мечти да ви се сбъднат през тази година!

Жабче, аз не разбирам все още достатъчно от хомеопатия, но конкретно за астма, прочетох уникални неща.  Имам колега, на моята възрат, който като му се появи пристъп е абсолютна развалина поне месец след това, болници.... инжекции, неприятна работа. При положение, че всичко това може да бъде избегнато и излекувано, аз бих опитала! Simple Smile Така,че подкрепям Вери найс и ти препоръчвам още от сега да се заемете с хомеопатично лечение.

Хайде всичко лощо да остане зад нас и само хубави емоции да ни съпътстват през тази година!

# 583
Мирна и щастлива Нова година!
Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.

# 584
  • Някъде там...
Във вторник сме на пулмолог, от един месец съм запазила час при един от най-добрите специалисти в Сф, ще видим какво ще каже тя. Диагнозата не е окончателна, все още сме със съмнения за астма само. Днес не ни взеха в болница, защото нямаме месец от последния ни престой там със същата диагноза. Инак пак бяхме за там... Tired На 17 тръгвам на работа и нямам идея какво ще правим с децата. Майка ми ще ги гледа 2 седмици, евентуално Йоана може да ходи на ясла, че не знам как ще се оправи с двете.

Общи условия

Активация на акаунт