


За новогодишната вечеря предлагам да опитате да изненадате гости с истинска "руска салата", която носи название "сельодка под шуба". Колко пъти я правих за българските ми гости, толкова пъти беше харесана от абсолютно всички.
Прави се лесно и горе-долу евтино като продуктите.
-сельодка(херинга в олио)
-лук кромид (по-добре да не червен) някои го бланшират за да не пари
-варени картофи, моркови и цвекло, като цвеклото е повече от другите. Сваряват се заедно (1.5 часа, после се слива вода и се залива със студена, престояват се 20 мин. и се маха цялата вода).
-майонеза
сельодка се нарязва на дребни кубчета (направо в чиния в която ще сервирате, иначе дъскат за рязане ужасно се вмирисва)
отгоре се посипва с нарязан кромид (кой как обича полуколелцата, надребно)
слага се един слой картофи настръгане на ренде и се залива малко с мазнината от бурканче с ъс сельодка
след това се слага настръгани на ренде моркови и накрая настръгано цвекло
всичко се залива с майонеза.
Хубаво салата да престои малко в стаята за да попие майонезата навътре хубаво.
ЦелуФФки от нас!
Олче,не бе бий
Дея, как са Тити и Дея? 

, няма и тази година да минем без освинване... 

Моите дЯца тази сутрин се объркаха да спят до твърде късно, егаси кефа.
, и целуФки и за двамЦата ти дребчовци. 
)


с пожелание да сте здрави и весели през Новата Година.