Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 806
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро от нас,поне да се запиша,че изпуснах темата Rolling Eyes
Йо-Йо много съжалявам за загубата ти,скоро да си гушкаш още една звездичка като малкото ти юначе,това е най-добрата терапия. Hug Praynig Heart Eyes
мамочка страхотен апартамент и аз имам мечта да направим нашия така,но засега е само мечта Wink
После ще дописвам че ме привикаха ooooh!

# 121
Честит рожден ден, Дени! Жива и здрава бъди, много радост да ти се намира винаги, късметът да те води за ръка!   bouquet
Аничка, честит ти взет изпит! Покажи ни това малко разбойническо Ани.  Heart Eyes Правилно решение си взела.   bouquet
Кафенце, много красиво това Кари!  Heart Eyes Какви размери докара вече малката красота? (изглежда ми доста големичка  Heart Eyes)
Камбичка, Маймунка, ЗинайдаHug
Хубаво е, че наминахте и ни издадохте какви ги вършат Ици, Ванко и Еличка!  Hug
Енигма, да не забравиш да ни разкажеш как сте с малчо и кака ученичка.  Heart Eyes Вчера открих много хубави снимки от вашия първи учебен ден.  Simple Smile
very nice, за това че има доста хора, на които им се отдава да разнасят негативна енергия съм напълно съгласна.
Случвало ми се е на няколко пъти да обирам Мария от градинката. Изведнъж започва да реве могъщо без видима причина. Първия път се забавих, дакато се сетя за какво иде реч. После директно я обирах и детето се успокояваше доста бързо.
Само да ви кажа, че ще се наложи все пак да мина през "стандартната" процедура и ще трябва да вземен нов секрет за изследване. Баните със смрадлика няма да ни се разминат. Излезе една бактерия, за която преди време беше писала Танифреш (така ли беше прякора на Крис на мама му?  Rolling Eyes) Ще трябва да видим дали не е от замърсена проба все пак. Иначе песъчинки не откриха. Слава Богу!  Praynig

# 122
  • София
Привет, дружина! Hug

Изчетох ви набързо по понеделнишки, не че имаше много матрИал Crossing Arms, но така е, като имаше такива хубави, ЗЛАТНИ почивни дни... Simple Smile

На болните сладурковци надявам се вече да е минало лошичкото Praynig, а на зъбоникнещите бонбони им е време да преустановяват нощния терор... Praynig

Изключително се зарадвах на присъствието на позачезналите кадри от АПРИЛския отбор, както и на фотото на сладките, порастнали муцунки. Heart Eyes

Ето и от нас такова, по отколешна понеделнишка традиция Blush:

Всички на компа! Joy
Дяволина.
На мама танцьора. Heart Eyes
Пипилота,   по прякор ... Смехуркова! Heart Eyes
Прясна - вчерашна. ritnik Още една двойно - крещяща. Joy
ГООО(л)! football ... подай дЕЕ! #Milti
Култова снимка!!! Joy Joy Joy от която прозира една Голяяяма любов Whistling, буквално - закърмена, от най - невръстна възраст... Blush Mr. Green hahaha  beer
АлооУ, бабооУ!
Из фотосесия - Heart Eyes "Голямото момиче на мама" :   1, 2, 3 и 4! newsm56

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 14:39 от ღолчеღ

# 123
Привет отново и от нас!
Честито на всички, които пропуснах , но тия дни само чета и то по диагонал, че моите юнаци не търпят мама да се занимава с друг, а вече знаят, че на компютъра има и техни снимки и детски песнички и какво ли още не за тях... Та като станат, докато са на гърне ме инструктират да пусна компютъра да пее, после по някое време, ако седна пред него и ме хванат, се почва едно "Няма, там Бобо - нямааа" и се сочи екрана (демек - защо още ги няма там нашите снимки???) Та аз ги пускам и дружината се накатерва по мен.
Радваме се и на хубавото време и заради него мислех да си ги задържа още в къщи, нооо... Малките зверове са неуправляеми, а на мен вече сили и нерви не ми достигат по 24 часа да съм на разположение (и все повече изискват активно да се занимавам с тях, а не просто да присъствам).
Та, моля, стискайте ни палци! От утре (най-късно сряда) пак са на ясла и дано този път се позадържат, че да свикнат и да ги вземат и за цял ден... (ех, размечтах се)

# 124
dena klv, ЧРД!. Бъди здрава, щастлива и обичана жена и майка! Целувки на теб, и дечицата, и хубав празник! Heart Eyes

ღолчеღ, на последния ред снимки не е твоето бебе. Mr. Green Уж редовно я показваш, а ми се струва изумително различна...  babydust7 . Че сте от бирената партия (и не само вие), отдавна знаем, снимката е култова наистина. Crazy Цунки и за Ени, и за бати  Heart Eyes Heart Eyes

Кафенце, и Кари е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Цитат
Камбичка, Маймунка, Зинайда, Hug
Хубаво е, че наминахте и ни издадохте какви ги вършат Ици, Ванко и Еличка! 
Даммм, по-честичко го правете. Hug Hug Hug

Belbey, не си показвала отдаааавна юначето си. Дано му минават и на него нервните настроения. Hug

Сватя, ти си мойта гордост. Two Hearts

рони, дано се справиш достатъчно задоволително с материала за изследването. Hug. Добра новина за песъчинките  Praynig
Танита май беше на бебе Крис мама му, а Танитафреш на бебе Алекс. Може и да бъркам, и да бяха в обратен ред никовете  Embarassed. А за бактерия, че е писала как помниш не знам..., аз дори не помня кога за последно писаха, и двечките... Rolling Eyes. Добре че е фаце-бука, че поне там си списваме с повечето липсващи тук, измежду които и мама Таня на Алекс.
very nice, има ли промяна при Вики?

Да покажа едно сърдито Ани  Laughing, и едно не толкова сърдито.

Заключих албумчето със снимките за колажа. Ако някой не е разбрал, албумчето е тук, а паролата си е същата.

Софиянки, тайничко ви завиждам за Коледното парти Blush. Идеята ви е страхотна!

# 125
  • София
Софиянки, тайничко ви завиждам за Коледното парти Blush. Идеята ви е страхотна!

Със завиждане не става! Naughty Почвай обработка на миУото и да те пуска със сладурите към Шопско. Blush

П.С. За милите думи  Hug Hug Hug, и твоите гарДжета всеки път ми се виждат едни голеееми, голеееми, променени... Как си лети тоя живот не е истина. Rolling Eyes Heart Eyes

# 126
... Почвай обработка на миУото и да те пуска със сладурите към Шопско. Blush
Помислих си го още щом прочетох какво готвите  Blush, обаче... декември е един безкрайно наситен с празници месец, освен Коледа и НГ. Анелията е именничка на 9-ти, баща ми на Никулден, свеки е рожденничка на 23-и  Mr. Green, юбилярка на всичкото отгоре. Освен това още 2-3 хубави повода, и ... Money Money Money. Живи и здрави да сме, аз чакам догодина, лятото, за да се съберем всички.

А ще подшушна под секрет, че края на тази седмица може да идваме към ваший край. Без деца. Mr. Green. Ще се пУфаля допълнително като стане сигурА, и може да си уговорим нещо, с някого.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 16:41 от Desirée

# 127
Здравейте и от нас.
Дена К, честит рожден ден. Бъди жива и здрава и много щастлива!!!
Тук ще поздравя  със закъснение и малкия Филип с вчерашният му имен ден!!! Бъди много послушен и щастливо детство.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз в уручасването не вярвам много, но смятам че човек не трябва да е подвластен на тези неща.Но има хора, които наистина имат и носят в себе си отрицателна енергия.Гришко, като беше по- малък и не искаше да влезе да се къпи в коритото, го водихме да му леят коршум . Баба, която лееше каза че детето е уручасано и е наплашено от куче. Аз пък тогава нямах никакъв спомен да сме виждали зло куче  Rolling Eyes
Олче, хубави снимки пак показваш!
Бен , , стана ми тъжно и от постати в темата за детските градини  Hug Hug. Дано се наредят нещата при тебе. А за работата може да имаш някой неоткрит до сега талант.

# 128
  • Бургас
Много трудно се ориентирам в снимка.бг, даже никак  Blush
Благодаря, Desiree   bouquet
Предполагам, за да се качи снимка трябва да се мине през вход (ако не се лъжа), но там освен парола(която най-накрая запомних  Embarassed ) ми иска и потребителско име...  Rolling Eyes Бихте ли ми помогнали?

Имамама,  Hug

# 129
Привет довечера ще кача и аз снимчицаа Hug
Бен user: aprilki2009 и паролата я знаеш Peace

# 130
  • Варна
Здравейте, момичета!  Hug

Толкова отдавна не съм се включвала, както трябва, че дори не знам откъде да започна. ooooh!

Може би малко за Пипо да поразкажа - голямо теле Mr. Green се извъди - страшен инат е, каквото си науми, това трябва да стане и няма отказване просто. Освен това се закача с другите деца, понякога ги поступва Tired дори. Бяхме в Арбанаси и във Велинград преди седмица и едната вечер бяхме в кръчма Laughing, заедно с моя приятелка и нейната дъщеричка. Едно момченце на възрастта (или поне на ръста) на Симона дръпнало другото момиченце за ръката, Симона решила да я защитава и с момченцето започнали да се дракат нещо и да размахват ръце, в този мъжът ми точно отива да ги види какво правят и съзира Пипо как се втурва да защитава кака си  Mr. Green и се мята на гърба на момченцето, като увисва на раменете му и се опитва да го ухапе по гърба Twisted Evil. Щях да падна от смях, като ми разказваше мъжът ми. Grinning Изкарахме си страхотно, ще пусна малко снимки по-късно довечера. Peace
Последните 4 дни ги изкара с Т 40 градуса, водихме го на УНГ, от зъбите се оказа. Направо са кошмарни тия кучешките, добре, че днес проби последния. ooooh!

Имамама, мерси за пожеланията! Hug

dena klv, честит рожден ден! Пожелавам ти много късмет, здраве и любов!!!

ღолчеღ, страхотни снимки - фотосесията "Голямото момиче на мама" е много хубаво, Ени още по-голяма красавица е станала! Heart Eyes
Сега прегледах снимките в албумчето за колажа, Калин не можах да го позная, много отдавна не го бях виждала, голям сладур! И всички, толкова много са пораснали, няма ги вече бебетата ни от миналата година. Simple Smile

Йо-Йо, много съжалявам! spoko

Като казахте Коледно парти, варненки, да си направим и ние?! Миналата година беше много хубаво, какво ще кажете?! Grinning

# 131
снимки на Анито  Grinning
Вече нямам възможност да й правя много снимки  Rolling Eyes Мноооого ми е трудно момичета с 3 дини под 1 мишница  Tired Но няма да продължвам да се оплаквам, че ще стане дълго  Mr. Green

# 132
Браво, Ани! Много съм доволна от тебе! Много ми е драго да видя красивото Ани (като майка й е) с трапчинки на бузките!  Heart Eyes
Много готина и Пипилота ЕнилотаHeart Eyes Обаче не само бебетата, а и батковците им растат. Какъв беше малък Вели в родилния дом, когато го видях (не по повод неговото раждане де  Grinning), а какъв голям красив ерген е сега по снимките, предоставени ни с щедрото съдействие на куриере ОлчеHug
На патеричка честит имен ден на Пипо! Зло да го забрави! Жив и здрав да е и все такъв печен малък брат-защитник!  Grinning Heart Eyes   bouquet
Шоки, че чакаме репортажите.   bouquet
Деси, и сърдитото, и не толкова сърдитото (направо греещо от смях) Ани само да ми попадне в ръцете! Ще я изхрускам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И хайде де, печели джакпотите и идвай.  Grinning
Вили, хайде дано да тръгне вече с ходенето на ясла, да са и спокойни, и за дълго време да си ходят здрави на училище мъниците.  Hug

# 133
Добро утро! Я да видим ще привлече ли някого чаша ароматно кафе. newsm78

Ани, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

рони, изхрускването при първи удобен момент и на Мария няма да и бъде спестено bowuu. Снимката с мЕче (или може би е зайче  Blush) на полянка ми е нейна любима Heart Eyes .

chockolina, аз след дъжд качулка разбрах, че Пипо е бил именник.   bouquet Цунки му изпращаме с Анелия, и му желаем здраве, и да е все такъв юнак-защитник. Laughing Hug Heart Eyes

Нашето идване към София за уикенда отпадна.
[/color]

# 134
  • София
Деска, изпревари ме с каЙвето. food010
Веднага се зареждам. Blush

Много готини 2 бр. Ани-та съгледах Laughing - едно сърдито и усмихнато Heart Eyes, и мамина отмяна (Ани №2) Heart Eyes, чакаме си снимчици на сладко Диди Heart Eyes, а мама Мими да не минава така набързо, че ще и дърпаме ушите... Naughty Heart Eyes Hug

чоки, много се радвам, че се разписа, покажи побойника,  newsm52 да го видим колко е порастнал! Heart Eyes Така ми, нали е мъж, как няма да пази кака ... hahaha Много се смях, сладкиш той! Mr. Green Честит да му е именния ден, с малко отстрочка, да е все такъв забавЧо и усмивчо! Hug
Благодарности, че се нагърби отново с колажа, знам какво е да съчетаваш работа, пътувания, дом, семейство... Crazy и пак да имаш желание и да отделяш време за нас! Хиляди благодарности и още повече цАлуфки!!! lovekiss

Слънчев и усмихнат ден на всички! sun

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 09:35 от ღолчеღ

Общи условия

Активация на акаунт