Миличка Еми, дръж се мила! Молим се за вас, всички, които ви познаваме и обичаме.

ронка, в Пирогов ли са още? Моля те, кажи и да ми се обади, ако има възможност. Не знам дали е удобно да я притеснявам и аз...

Еми, няма да нужда да казвам, че аз също съм насреща за всичко, от което имаш нужда, не се предавай, миличка!Всичко ще се оправи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ах, ако знаех кака да помогна бих дала цялата си енергия на двете ви но съм твърде далече и мога да помагам само с мислите си.
. Мило малко Алексче 
Надявам се и ние да се присъединим след някоя друга годинка може би.
). Имам си пристрастена пиявичка.
Буди се по хиляди пъти и докато не дам да суче крещи като истерична, дърпа ме за пижамата, налага ме даже с юмручета и ми бие главички
Все се надявам като излязат всички зъби да започне да спи, но ме съмнява, че й е по-скоро навик. Иначе със зъбите продължаваме упорито. Вече имаме един цял излязъл от последните кътници, а другите три са се очертали по венеца и прозират, но не избиват и не избиват вече цял месец. За да не вземе мама нещо да се разглези нямаше никаква пауза между кучешките и тези
. Педиатърката като ни видя новия зъб чак се изуми и ни включи в листата на "мутантчетата". Изкоментира, че всякакви аномалии се случвали вече
Ще изтърпя все пак докато излязат тези пусти зъби, дано не минат много месеци, и тогава ще мисля. Днес даже се втурнах да купувам дормикинд, но си забравих портфейла
В тази връзка някой ползвал ли го е и какво мисли? Някакви предложения за нещо ефикасно помощно за непробуден сън? 

... Тя ще разкаже, когато е готова и АКО е готова да го обявява на всеослушание.

Препоръчани теми