Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 065
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не мога да повярвам... Сърце не ми остана вече, толкова ми е мъчно. Sad
Миличка Еми, дръж се мила! Молим се за вас, всички, които ви познаваме и обичаме.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

ронка, в Пирогов ли са още? Моля те, кажи и да ми се обади, ако има възможност. Не знам дали е удобно да я притеснявам и аз... Cry

# 211
Започнах да пиша, а не знам какво да кажа....толкова ми е мъчно и на мен, това направо вече е не кошмар, а не знам какво, милата душичка, не мога да повярвам какво й се случва....дано Господ е с тях, дано винаги да е с тях Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigЕми, няма да нужда да казвам, че аз също съм насреща за всичко, от което имаш нужда, не се предавай, миличка!Всичко ще се оправи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug
Енигма, как сте вие?Много ме уплаши написаното, дано да сте добре, пиши ни как сте и вие?! Hug Hug Hug
Вери, още малко търпение остава!Много добре разбирам какво е да се чувстваш зле  наработа! Hug
Чоколина, хубава разходка сте си направили, чакаме снимките!
Благодаря на всички за комплиментите за мойта щерка! Hug
Ние иначе сме горе-долу добре, и Ния спи неспокойно и денем и нощем, макар че мисля, че не е от зъби...
мъжа ми има големи проблеми в работата, ходи и на два задължителни курса към докторантурата и почти не му виждаме очите, съответно сме много изнервени, караме се постоянно, а никаква алтернатива не се вижда на хоризонта....

ейй, една добра новина !!!Ола, честито!Много се радвам за вас! Hug

# 212
Емили, дръж се много се дръж, децата имат голяма нужда от една здрава майка. А за малката Алекс  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Ах, ако знаех кака да помогна бих дала цялата си енергия на двете ви но съм твърде далече и мога да помагам само с мислите си.

Енигма,голям ужас с падането на Тома, дано няма повече последствия.

Ола, честита бременност.

# 213
Еми! Прегръщам ти силно!!! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ола! Честито и от мен!   bouquet

# 214
Не мога да повярвам, че се случва отново. Мила Еми, вярвам, че скоро ще свършат всички тревоги и мислено изпращам цялата си положителна енергия   action032 . Мило малко Алексче  Flowers Four Leaf Clover
Ола, леко бременеене и красиво, здраво бебче на финала! Много се радвам как постепенно априлчетата започват да се сдобиват с братчета и сестричета.  Peace Надявам се и ние да се присъединим след някоя друга годинка може би.
И ние сме в отбора на среднощните одисеи, наред с рони, нани, ивка и поем (отбора се разраства  ooooh! ). Имам си пристрастена пиявичка.  hahaha Буди се по хиляди пъти и докато не дам да суче крещи като истерична, дърпа ме за пижамата, налага ме даже с юмручета и ми бие главички  Twisted Evil По-лошото е обаче, че след като заспи остава здраво захапала и сучеща на празен ход. Ха съм затворила млечния бар, ха е започнала да ме налага с крясъци. Не мога да си обясня как спи и прицоква едновременно. На мама вече взема да и прилошава от недоспиване  Tired Все се надявам като излязат всички зъби да започне да спи, но ме съмнява, че й е по-скоро навик. Иначе със зъбите продължаваме упорито. Вече имаме един цял излязъл от последните кътници, а другите три са се очертали по венеца и прозират, но не избиват и не избиват вече цял месец. За да не вземе мама нещо да се разглези нямаше никаква пауза между кучешките и тези #2gunfire . Педиатърката като ни видя новия зъб чак се изуми и ни включи в листата на "мутантчетата". Изкоментира, че всякакви аномалии се случвали вече  Rolling Eyes Преди няколко месеца бях сигурна, че няма да я отбивам насила, но вече вземам да се разколебавам. Година и половина недоспиване явно ми е изпило силите, че даже май и мозъка.  Tired Ще изтърпя все пак докато излязат тези пусти зъби, дано не минат много месеци, и тогава ще мисля. Днес даже се втурнах да купувам дормикинд, но си забравих портфейла  smile3537 В тази връзка някой ползвал ли го е и какво мисли? Някакви предложения за нещо ефикасно помощно за непробуден сън?
Пуснах няколко сравнително скорошни снимчици от нас, от тук насетне: http://aprilki2009.snimka.bg/children/aprilcheta-na-godina-i-pol … a.547132.21541846 Нещо не правя снимки напоследък, а трябва, че после ще съжалявам. Не успях да намеря хубава скорошна снимка за колажа - в тази връзка има ли някакъв срок за тези снимки за колажа?
Имаше и още ама какво беше ...  ooooh!
Спокойна нощ на всички!

# 215
Не смея да попитам но сега набрах малко смелост и ще го направя.
_ Как са Емили и бебе Алекс?
Тук никой не се вижда, загубихте се всичките във Ф . Дано всичко е наред при тях.

# 216
  • Някъде там...
Не съм влизала отдавна, та да се запиша в темичката за да се опитам да ви следя...
Еми, кураж ви желая! Дано всичко остане само лош спомен!  Hug Flowers Four Leaf Clover

# 217
  • Там където има любов
Еми  Hug Hug Hug Не може на добрите хора да им се случват лоши неща. Моля се миличка всичко да се оправи  Praynig Praynig Praynig Толкова прекасна душичка не може да не се оправи. Дръж се!!! Пращаме ти и нашата позитивна енергия
И от нас ако можем да помогнем с нещо сме насреща  Hug Hug Hug

# 218
  • Варна
Няма ли някакви новини? Както за Алексчето, така и за Томи, че и Енигма нищо не е писала от онази вечер. Praynig

# 219
Имамама, честит рожден ден! Щастлива и честита с обичта на любилите ти хора бъди!   bouquet
Около обяд са превели Алекс от реанимацията в отделението. Вече бебе и мама са заедно. Ще им предстоят още изследвания и тичане маратонско. Не знам кога Еми ще може да пише в темата, защото не се знае кога ще ги изпишат.
Томи засега не е ходил повторно до Пирогов и мама си го наблюдава у дома. Това ми каза мама му също около обяд. Извинявам се за забавянето на информацията.  Embarassed

# 220
рони, благодаря за инфото. Дано резултатите от изследванията да са добри Praynig

# 221
рони, благодаря за инфото. Дано резултатите от изследванията да са добри Praynig
Дано Praynig Praynig Praynig
Радвам се и за Томчо-бонбончо Hug

# 222
  • София
Ч.Р.Д, Имамама! Много щастие, усмивки и любов на теб, и семейството ти!

рони, благодарности, че ни държиш в течение. Нямаш равна. Heart Eyes

Аз, като малко в нещата, ще ви помоля да не спирате да се молите и да не отпускате палците. Трудностите за Еми и малката и рожба тепърва предстоят Cry... Тя ще разкаже, когато е готова и АКО е готова да го обявява на всеослушание. Sad

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 16:44 от ღолчеღ

# 223
Ех, Олче, тъкмо мислех, че лошото е зад гърба им... Cry Cry Cry
Много ми е мъчно! Еми, душко, дръж се! Алексче ще се справи с всичко! Hug Hug Hug

Енигма,  Hug
Имамама,   bouquet

# 224
  • София
Благодаря ви много мили момичета,нямате равни на себе си,такова успокоение ми носите като ви чета,благодаря ви много от сърце:

Ние сме добре засега,но не смея да се похваля,че периода за такава травма бил 3 седмици Shocked Rolling Eyes,сега засега е добре и се будим нощем,че още ме страх.
Рони мила незаменима си ми ти Hug Heart Eyes
Имамама честит рожден ден,да си много щастлива и обичана жена и майка!

Емили стискам ви палци Hug Hug Hug
Ола честита бременост,здраво бебче на финала,знаете ли вече  какво ще е? stork-girl stork-boy
Лека вечер от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт