Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 753
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Честит имен ден на Диди и Дани!
Също и на Дея!
   bouquet

Пипо вече е добре, Нани, мерси, че попита. Heart Eyes Пробата показа наличие на стафилококи ауреус, които пък са резистентни към предписания антибиотик (Клацид). Независимо от това, явно е подействал (или хомеопатичното ми лечение преди това), защото вече няма гнойни налепи по сливиците, нито Т. Днес сме на контролен преглед.

Деси, влакчето е страхотно, много ми хареса!

villyh, големи сладури, как надничат само през прозореца! Party

Много приказва Дидито, цели изречения! Shocked

Пипо вчера блъска кака си (голям бандит е Twisted Evil) и й вика "А,бе-е-ей!" - все едно тя го е блъснала Outta Joint

Нямам търпение за събирането ни в неделя. Party

И, между другото, по Коледа сме в Русе, може да си видим с наборчетата там  Hug

Момичета, предлагам снимките за колажа да ги качваме до края на годината, а след празниците, аз ще се захвана с творчество Simple Smile

# 466
И, между другото, по Коледа сме в Русе, може да си видим с наборчетата там  Hug
Задължително!  newsm18

# 467
Айде малко на отчет докато саът госпоиците  Mr. Green
Ние няма да предоставим снимки от коледната украса щото ме е срам да я покажа  Embarassed иначе идеята е много хубава. Нашата е много зле  Embarassed елхата вчера беше събаряна само три пъти в рамките на един час  ooooh! добре че сме се снабдили с нечупливи играчки и на полюлея имаме украса вече две играчки си заминаха от там щото са чупливи  ooooh!
Ние много се радваме на снега ама през прозореца още не съм ги извеждала Mr. Green
Днес може и да стане  Peace
Нани вчера беше изключение обикновенно стават към 8
Миме  те отдавна са ми го спрели  Mr. Green така е като си имаме баба в къщи големи инати глезотии са вчера Мади рева за комшийчето докато не ги идвиках с майка му у нас / 30 мин /
Ставам че има буден  ooooh!

# 468
Да пробвам да пиша, докато уж спят.
Ние излизахме още като наваля снега. Напук на сополи и всичко. Само обиколка на блока направихме, но им беше много интересен и стъпваха бавно и много странно, загледани в снега, и не смееха да го пипнат, защото е студен. А иначе много му се радват от прозореца, като сме си на топло...

Силви, благодаря за инфото - аз като питах в аптеката жената ми каза с преварена вода да разреждам  newsm78 Та сега ще пробвам и с физ. р-р, но при следващата настинка.

Ние мислехме да сложим елхата (истинско борче) на земята, но като ви слушам, май ще търсим как да я вдигнем нависоко. Макар че, вече "високо" при нас е не просто височината на дете с вдигнати ръце, а стол/таборетка + дете с вдигнати ръце. Научихме се, че столовете се преместват и може с един стол да се стигне на много места. Та сега разчиствам и по-горните полици  ooooh!

Честито на имениците и само хубави неща да им се случват!   bouquet

Сега ще пробвам да кача малко снимки и тия дни може пак да пиша, ако ме оставят...

Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 469
  • София
villyh браво на младежите. Елена отдавна покрай каките използва каквото и попадне за да се покатери и да стига навсякъде.
Днес я взех с цепната устна и подута доста сериозно от яслата. На мен определено хич не ми пукаше, но госпожите се бяха притеснили. Казаха, че откакто е свикнала в яслата и се е успокоила е почнала да си показва рогата. Били няколко жени вътре и докато всички кротко хапвали, моята набързо се покатерила на столчетата и оттам на масата след което полетяла и едвам успяли да и спрат кръвта  Mr. Green Казаха че са около три дечица барабар с моята , които са малко по-луди. Това определено не ме изненадва, тъй като и трите страшно си падат по всякакво катерене особено, а навън неколкократно са ме гледали като супер безотговорен родител, който оставя две и половина годишните си близначки да правят акробатични изпълнения на кълбетата за катерене. В началото и аз се шашках, но накрая открих, че няма как да им забранявам и да ги спирам и просто трябва да ги оставя да се забавляват  Simple Smile Съответно Елена покрай тях, хич не остава назад..
  Да се похваля, че след като три дни поред мъжът ми беше на коледни партите, тази вечер и аз съм на коледно парти от фирмата. Тъкмо да видя дали познавам все още някои, защото от трети януари съм на работа  Cry

# 470
Анелия и радостта през прозореца , ето и каква е навън.
Саши е щастлив. Grinning

Aila, леле, и 3-те такива щурави ли са? Crazy Завиждам ти за спокойствието.
Приятно изкарване довечера на партито!

# 471
И мен ме гледаха много странно и често се е случвало някоя майка да притича и да свали някоя от моите маймунки от поредното нещо, на което са се покатерили. Те се качваха сами на пързалките почти откакто проходиха (от 1,2-1,3), аз само ги учех как да се катерят и как да се държат, за да не паднат, как да слизат, как да си правят маймунджелъците безопасно. В началото ръцете ми бяха винаги покрай тях, но 1-2 пъти като добиха смелост увиснаха само на ръце от бързане и видях, че са се научили да се държат.
С двама е така - и да имаш желанието, не можеш да си едновреминно на две места, та е по-добре да се оправят сами - така или иначе няма как да ги спреш...

# 472

Да почерпим за здравето на Диди! Да ми е здравичка, добричка и по-малко палава!
Честит имен ден на бате Дани на Каинката и на Дея(коята хич ама хич не се появява)! Бъдете здрави и щастливи!
Благодаря ви момичета, че се сетихте за нашия имен ден  bouquet
Десирее Саши направо цъфти от кеф в снега, докато сестричката му протестира Wink много сигурно се страхува милата ми тя, пробвай само по малко на терасата да и даваш сняг, докато свикне  Hug Heart Eyes много гушки и цунки за тях Peace
Чоки ха тоз Пипо какъв кротък изглежда, пък виж какви ги върши Joy палавник голям Hug
Рони голямо гуш за сладкото Миме да и мине настинката и хубавичко да я увъргаляш в снега, пък и на нас да покажеш Hug
Близнашките мами направо шапка ви свалям   Peace
Хубав петък и за работещите мами като мен след това прекрасни почивни дни  bouquet

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 17:39 от Мимето*

# 473
Здравейте, момичета! HugОтдавна не съм писала и чела и много съм пропуснала!Едва сега успях да ви изчета!
Първо, честито на всички именници от Никулден насам, да сте живи и здрави! HugЧестити рожденни дни на Силви и Вери найс!  bouquet  bouquet  bouquetМного щастие и здраве най-вече ви желая!Деси, честито християнче, снимките не ги видях, но съм сигурна, че сте били прекрасни! Hug
Извинявам се ако съм пропуснала някого! Embarassed
Еми, много се радвам за добрите новини!Дано все на хубаво да ви върви от тук насетне! PraynigМного се радвам, че ви видях, благодаря ти, че можах да погушкам слънчевото Алексче! Heart Eyes
Много ми беше приятно да се видя с всички момичета на Коледното ни парти, жалко че беше за малко, но така е с децата, още са малки да се гледат сами!Много се радвам, че се видях и с Мамочка, много мило че биха път от Пловдив! Hug
Ние иначе сме добре, много скучаем обаче.Ния и тя като Ани изпитва истински ужас от снега и е невъзможно да излезем навън, не иска дори да стъпи, само се носим, да ама аз не съм херкулес!А в количка отдавна не стои! Twisted EvilГолям цирк е стоя сняг, смях се като луда с нея.А иначе от вкъщи е много интересен, много му се радва и иска да излиза навън, да ама като излезем само Гуши! Twisted EvilИ така, не можем да мръднем никъде заради нея и си стоим вкъщи като затворници, вече 3-ти ден я пробвам навън, ама не и не! ooooh!
Имам хубава новина, която вече мисля да я споделя- Ния от една седмица насам заспива сама в креватчето си и на обяд и вечер, което не вярвах, че ще видя преди 10-я й рожден ден, но ето че по Коледа стават чудеса! Mr. Green
Елхата отдавна е украсена у нас, даже всеки ден я разваляме и украсяваме по около 5-6 пъти, но на мен не ми пречи, нали е за нея тази елха, да се радва!Само една топка даде фира засега! Mr. Green
Ния също е голям фен на Мики Маус, много му се радва, особено на песничката hot dog! Mr. GreenВече много говори и почти всичко и се разбира, обаче за сметка на това нямаме никакъв напредък с гърнето, не го ще и това си е! Twisted Evil
хайде чао засега, че нещо много се разписах....приятни снежни разходки на нестрахуващите се....завиждам ви! Laughing

# 474
Явно всички сте вкъщи,че едвам успях да ви изчета!

Първо, честит празник на сладкишите Диди и Дани!!!  Heart Eyes Heart Eyes Честито и на Дея!!!    bouquet

Айла, няма да се учудя, ако след години в цирка ще гледаме едно акробатично женско трио!  hahaha

Нани, благодаря че сети за нас!  Hug Добре сме, Миша дори вече разбра ,че сополите минават от капки, по-лекно се диша и съответно се смучи бибата, затова не протестира особенно Heart Eyes

Дескаа, разкошни бонбони имаш!!! Сашко как зачерви бузките само! А Ани, мммм, сладкааааа!!!

Силви, браво за украсата! Ние наредих ме елхата още ноември, и вече повечето играчки са на земята, ще трябва пак да ги слагам  Wink

Днес сутринта за пръв път Миша ме нагушка с ръчички! Обикновенно, ако й кажа :"Гуши мама!", тя слага главичката на мен или, ако права, се крие между моите крака. А днес толкова мило ми стана! Хвана ме с двете ръчички и допря нейната бузка до моята Heart Eyes Голям прогрес, преди изобщо не искаше да се гушкаме.
За въргаляне в снега, много малко го имаме  Sad Маги приготви гащеризон дори, ама не става, само ще се изцапаме. Иначе, излизаме с Мишка за кухня, тя като кълбо облякана- много смешна!

Лека и приятна вечер от нас  Hug

# 475
Набързо влизам специално да поздравя всичките ни именници днес!Диди на Мимето,Дидо4ка,Дани и Дея!Да сте живи и здрави усмихнати и щастливи

Heart Eyes Hug

Принцеске би ли споделила опита със заспиването сам ?Hug

# 476
Момичета може ли да ви помоля ако може да споделите мнението си за този куб не съм го виждала на живо и ми е трудно да преценя племенника ми е дете с проблеми и му трябва нещо подобно на 4 годинки е Предварително благодаря

Ние вчера излизахме на вън голяма радост не мога да ги прибера днес ще бъдем с шейната обещавам снимков материал по късно  Mr. Green
Деси страшни снимки  Mr. Green Hug
Приятен ден на всички

# 477
Силви, аз почти нямам заслуга в това постижение.Общо взето Ния сама си го избра, без много упоритост от моя страна.От един месец насам заспиваше така на обяд, но само когато беше нагости на баба си в неделя, при мен не.По- късно започна много трудно да заспива вечер, успивахме се люляйки я гушната в мен или в баща си- на дивана или на люлеещ се стол, след един час люляне я оставяхме полубудна в нейното креватче, сама в стаята и така след 10-15мин заспиваше сама.Това продължи 3-4 вечери, после мъжа ми реши, че ще я успива само така.Слага я в креватчето й, а той ляга на спалнята/в една стая сме/ и загасва лампата и започва да й разказва приказки.Колкото по- скучни, толкова по- добре. Mr. GreenВ началото имаше зор, но бързо свикна.След 2-3 дни така, аз реших да се пробвам и на обяд така да я приспивам, и то взе че стана.Заспа за по-малко от 15мин.А вече на обяд заспива за 5мин, но вечер все още понякога има малко зор, рядко я гушкаме.Успех и на теб! HugНо според мен при нас заслугата си е най-вече на Ния, ако тя самата не беше готова вече за това, едва ли щеше да стане!

# 478
Силви, и аз да споделя как спи Миша сама.
В стария апартамент спахме заедно в една стая, но тя лягаше по-рано сама. някой път пореваваше, ставаше, крещеше дори.. Но там имаше решетка, сега няма, и сега може да става и да бяга в другата стая Wink Аз винаги идвам ако плаче, гушкам, утешавам, но пак слагам в леглото сама.
Като се преместих ме на ново място (предварително на всяко посещение в апартамента, взимах я с мен. След втория-третия път влизаше и веднага отиваше в нейната стая, затова я прие без всякакви проблеми) имах ме баба, с която се гушкаха докато Миша или пък баба заспи Mr. Green Аз нямам толкова време, затова веднага като замина майка ми, само гушках Миша и реве не реве в легло. При нас действат не приказки, а това че обяснявам как всички вече спят. Гледаме през прозореца, и й казвам,че коте спи, бау-бау спи, птички, бебета... Ако не помага, то Маги спасява. Тя се преструва в нейното легло че сладко спи, а ние с Миша проверяваме (при вас може да мине номера с тати), обяснявам че не трябва да плаче, защото ще събуди кака. но общо взето така се уморява от игрите, че заспива веднага. дори ,ако я гушкам някой път реве, защото просто й преча Simple Smile
Друга "историйка", която минава при нас. Някой път я гушкам и лягам до нея, но не я оставям да заспи при мен, че после няма спасение. Като трябва да тръгна, казвам че мама отива пиш (или пуф Laughing и тя много се смее), че не може да търпи (тука следва пантомима hahaha) и пак ще дойде. Пуска ме без проблем и заспива след мъничко.
Се га доре стана ритуал, да погледаме през прозореца спят ли всички, а после като я слагам ме пита: "мама пиш?"
 Joy А и задължително като излизам няколко пъти повтарям, че мама е тука и никъде няма да тръгва Peace Hug

# 479
Не ние няма проблем с този вид заспиване.Ави спи сама в креватчето си от бебе.Не сме имали проблем с това.Като новородена покрай коликите сме я гушкали и люшкали докато се поуспокои,но винаги е спяла само в креватчето си.Аз мислех,че дечицата ви заспиват съвсем сами оставени в легълцата и вас ви няма в стаята.Затова исках споделен опит.Иначе Аз слагам Ави в креватчето и сядам на едно столче до него и и пея приспивни песнички тихо докато тя си гушка едно мече за заспиване и така след 15-20 минути тихичко припяване тя заспива.Иска ми се полека лека да започна да я приучавам сама да си заспива в креватчето без моеето присъствие,но ще става постепенно.

Момичета след Нова година ще започвам да си търся работа вече.Като знам какво ме чака,документи,подаване на СВ-та,евентуални интервюта Sad Tired,а колко е трудно за нашата специалност да откриеш подходящо място.Дано имам късмет.Пожелавам си тази година за първи път в живота си от баничката с късмети да ми се падне работа  WinkМислех си и колко ще ми е мъчно,че няма да мога да си бъда с Ави повече време през деня как ще ме търси колко е привързана и аз к ъм нея мислех си и за вас вече отдаван работещи мами колко ли ви  е трудно и тъжно,че не може да сте повече с дечицата си SadТака исках да си я гледам до 3 годинки поне,но няма как мъжа ми в момента не работи аз с моите никакви майчински добре,че са родителите ни Praynigкоито много ни помагат.Но мисля все пак ,че всичко е за добро,и се надявам да имам късмет да попадна на добри условия и хора Grinning

Хайде лека,че трябва да лягам утре нямам търпение за коледното ни варненско събиране Party

Общи условия

Активация на акаунт