Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 49

• 37 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
А да се запиша първо Peace и да се върна да ви чета. Аз гласувах с опцията, че Неджля с нищо не е длъжна на Текиновото фемили.

# 61
  • España (Плевен)

# 62
ББ Аху Текин-какво означава самото име Аху?
А-на дядо Али Раза
Х-на баба Хайрие
У-на татко Оуз ''У" името на тур не се ли произнася Ус newsm78

То при нас в Бг е така буквата на дядо сричката на баба а другото на чичо и станало Гъзомир,но нали е кръстено на родата Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:57 от Slawena

# 63
Относно трейлъра, който току що изгледах, че ме възбудихте в любопитство - честно казано, предпочитам да беше гръмнат Шевкет, отколкото Оуз. Оуз поне успя да се пребори за Лейля и за развода си, а тоя путьо Шевкет нито Ферхи успя да задържи, нито Седеф.

# 64
  • В тъмната гора.
Искате ли писмото на Оуз със субтитри, Севи направи надлежен превод, дума по дума.
Който е съгласен моля да гласува  Laughing

# 65
# 66
Искате ли писмото на Оуз със субтитри, Севи направи надлежен превод, дума по дума.
Който е съгласен моля да гласува  Laughing
Искаме.
И превода на трейлъра ако може. Praynig Praynig Praynig

# 67
  • В тъмната гора.
къде е този трейлър

# 68
Трейлър на 168-и епизод по канал Д
http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/uThZj25X2qI

ББ: А, бе момичета, аз сега забелязах, че Оуз има кръв на главата.  #Crazy Как  ще е жив, ако са го гръмнали там?

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 17:27 от Snejka

# 69
Аз не гласувах в анкетата, защото според мен никой с нищо не е длъжен на никой. Всичко въпрос на желание и добра воля.От кога децата са длъжни? Би било много жалко, ако раждаме за да ни гледат един ден децата ни. За мен е по правилно въпросът да е зададен: Редно ли е........?
А и смятам, че Неджля би помогнала, ако нещата не бяха поставени по този начин от тъпата й майка.Ако Хайрие не се бе намесила и си траеше Неджля щеше да помогне на драго сърце.Не е тъпа, вижда в какво положение са.Вече го е правила, когато Джем беше в казармата.
Много ме дразни подобно вмешателство.Имат си дом, кво са се цопнали там като сополи.На всеки би му било обидно да чуе майка си как крои планове зад гърба й, и то за нейна сметка.
Неджля си е права, чувства се използвана.

# 70
А и смятам, че Неджля би помогнала, ако нещата не бяха поставени по този начин от тъпата й майка.Ако Хайрие не се бе намесила и си траеше Неджля щеше да помогне на драго сърце.Не е тъпа, вижда в какво положение са.Вече го е правила, когато Джем беше в казармата.
Много ме дразни подобно вмешателство.Имат си дом, кво са се цопнали там като сополи.На всеки би му било обидно да чуе майка си как крои планове зад гърба й, и то за нейна сметка.
Неджля си е права, чувства се използвана.
И аз мисля така.

# 71
         Светла,виждам ,че си прекопирала отговора си до мен от последната тема,за да продължим дискусията,но няма смисъл.Написала съм онова,което съм усетила като полъх в поста ти. Доста умело мога да чета между редовете. За силната психика на Неджля можем да поспорим.Такава дотук показват Фикрет,Али Ръза и Седеф,както и Ферхунде.Неджля има силен инат,което пак  е нещо предполагам.

# 72
 и аз да ви следя

# 73
    ББ   От трейлъра става ясно,че прострелват Оуз в гърба и може като пада да си удря глвата.Според мен ако ще го убиват,ще е в последната серия.А в акта за раждане на Аху като баща е вписан Али Ръза.  Според мен трейлъра  само намеква за събитията,но не означава,че те сто процента ще са такива. И аз моля за превод на писмото.

# 74
И аз гласувам за превод на писмото Simple Smile   bouquet ББ И дано някой да поясни дали Оуз е прехвърлил къщата на Лейля или Джейда ще си умре от кеф #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт